Prima pagină » Cancan ultimă oră » Scenă de groază cu Florin Salam! În ce condiţii doarme cântăreţul în scara unui bloc – FOTO
Scenă de groază cu Florin Salam! În ce condiţii doarme cântăreţul în scara unui bloc - FOTO

Scenă de groază cu Florin Salam! În ce condiţii doarme cântăreţul în scara unui bloc – FOTO

27 oct. 2019, 12:04,
în Cancan ultimă oră

Florin Salam zace căzut, cu ochii închiși și cu capul sprijinit de treapta unei scări ce pare a fi de bloc: cam așa arată o imagine de-a dreptul șocantă. Fotografia nu este însă însoțită de alte comentarii despre contextul general în care imaginea a fost realizată și nici despre identitatea celui care a realizat-o. De asemenea, cel care ne-a oferit fotografia susține că aceasta nu face parte dintr-un clip al manelistului și că este 100% reală.

Nimeni nu știe ce se întâmplă în acest moment cu Florin Salam, în afara familiei și a persoanelor foarte apropiate. Manelistul a intrat într-o pauză profesională în această vară iar acum lucrează la o relansare – cam astea sunt singurele lucruri care se cunosc despre el. Cântărețul a urmat un tratament misterios la Viena iar gurile rele spun că acesta chiar ar fi suferit o intervenție chirurgicală, lucru neconfirmat totuși de Florin.

Pe de altă parte, persoanele din anturajul lui Salam vorbesc despre faptul că problemele medicale vin de la o epuizare severă, atât fizică cât și psihică. Nopțile nedormite, paharele ”în plus” și chiar problemele cu droguri de care chiar Salam a vorbit în trecut și-au pus amprenta asupra stării generale de sănătate ale interpretului. Rezultatul, simplu de anticipat, se poate vedea în imaginea șocantă de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024