Prima pagină » Local » Scenă de-a dreptul șocantă la Iași. Și-a măcelărit soția cu un cuțit după un schimb de replici
Scenă de-a dreptul șocantă la Iași. Și-a măcelărit soția cu un cuțit după un schimb de replici

Scenă de-a dreptul șocantă la Iași. Și-a măcelărit soția cu un cuțit după un schimb de replici

28 nov. 2022, 11:10,
Lucian SAVA, în Local

Scene șocante la Iași Un bărbat și-a măcelărit soția în urma unui conflict spontan. Femeia a ajuns mai mult moartă decât vie pe mâna medicilor, iar acum are nevoie de mult noroc pentru a scăpa cu viață

O femeie a ajuns mai mult moartă decât vie pe mâna medicilor din Iași după ce soțul ei a atacat-o cu un cuțit. Scenele de groază s-au petrecut în comuna Ion Neculce. Acolo Ionel Polonic s-a gândit să-i dea probabil o ultimă lecției soției sale. După o ceartă aprinsă acesta a apus mâna pe un cuțit și a lovit fără milă. Lama cuțitului a intrat adânc în trupul femeii, iar aceasta a ajuns în stare gravă la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. Medicii au început o luptă contra-cronometru pentru a o putea salva pe femeie. Acesta a fost supusă unei intervenții chirurgicale și va avea nevoie de mult noroc pentru a scăpa cu viață.

A ajuns la spital mai mult moartă decât vie

Prof. univ. Dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD a explicat ce leziuni i-au fost provocate femeii de către soț.

„A mers în sala de operație de la Chirurgie 3, o pacientă în vârstă de 44 de ani, Războieni, cu plagă înjunghiată baza hemitorace penetrantă hepatic, cu sângerare activă care asocia plăgi și la nivelul extremității cefalice și a brațului drept, după ce a fost agresată de soț. Poliția prezentă în UPU”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU SMURD Iași.

Bărbatul a ajuns pe mâna polițiștilor imediat după ce aceștia au aflat de întreaga poveste.

Ionel Polonic a fost reținut pentru 24 de ore, iar mai apoi a fost arestat preventiv

Inițial Ionel Polonic a fost reținut pentru 24 de ore, iar mai apoi acesta a fost prezentat în fața judecătorilor care au decis ca următoarele 30 de zile să le petreacă în spatele gratiilor.

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași și dispune arestarea preventivă a inculpatului POLONIC IONEL, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor asupra unui membru de familie pentru o perioadă de 30 de zile ”, se arată în decizia judecătorilor ieșeni.

Dacă va fi găsit vinovat bărbatul riscă să-și petreacă următorii ani în spatele gratiilor. Din câte se pare, acesta se afla într-un conflict cu soția sa. Sunt unele voci care spun că aceștia s-ar fi separat de ceva vreme, dar nu au apucat să divorțeze. Dacă va fi găsit vinovat bărbatul din comuna ieșeană Ion Neculce va sta ani grei în spatele gratiilor. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu femeia care a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *