Prima pagină » Cancan ultimă oră » Scandalul Prodan-Reghecampf nu se oprește. Anamaria râde de tortul primit de Corina Caciuc: „Evoluția lui Reghiță!”

Scandalul Prodan-Reghecampf nu se oprește. Anamaria râde de tortul primit de Corina Caciuc: „Evoluția lui Reghiță!”

17 feb. 2022, 20:01,
în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan face ce face și atarge atenția tuturor! Recent, sexy impresara nu s-a putut abține să nu facă haz de necaz de tortul pe care Laurențiu Reghecampf i l-a cumpărat Corinei Caciuc, ieri, cu ocazia zilei ei de naștere. Iată ce imagine a postat vedeta, dar și cum l-a umilit!

Anamaria Prodan a avut o reacție total neașteptată în momentul în care o imagine cu tortul cumpărat de încă soțul ei pentru actuala iubită, care este însărcinată în aceste momente.

Anamaria Prodan râde de tortul primit de Corina Caciuc de la Laurențiu Reghecampf

Nu mai este un secret ce viață trăia Laurențiu Reghecampf alături de Anamaria Prodan, pe care mereu o răsfăța cu cadouri de mii de euro, totul fiind la nivel exclusivist. Ei bine, celebrul antrenor se pare că a renunțat la aceste obiceiuri și se axează pe gesturile romantice, care însă demonstrează iubirea.

Ieri, Laurențiu Reghecampf i-a cumpărat Corinei Caciuc un tort destul de simplu, cu poza ei pe el și un mesaj de la mulți ani, iar Anamaria Prodan s-a amuzat teribil. Fără a se sfii, sexy impresara a ținut să-l și umilească pe încă soțul ei, asta după ce a creat un colaj care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Ce imagine a postat vedeta

Directă și fără a sta pe gânduri prea mult timp, Anamaria Prodan a făcut un colaj în care se regăsesc trei poze: una cu Laurențiu Reghecampf și un tort cu mai multe etaje, cel care l-au avut la aniversarea lor, una cu tortul pe care antrenorul i l-a cumpărat Corinei Caciuc și una cu o gogoașă.

Asta nu este tot pentru că sexy impresara a ținut să-i transmită și un mesaj încă soțului ei, pe care l-a făcut de râs din nou, explicând că aceasta este evoluția lui, de la prima poză la ultima.

„Evoluția lui Reghiță! Anul 1, anul 2 și anul viitor. Hap după dulap sau în dulap.”, este reacția ironică a impresarei.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *