Prima pagină » Titlurile zilei » Scandalul momentului pe TikTok, între Băcăoanu și frații Corduneanu. Ce au de împărțit interlopii? – VIDEO

Scandalul momentului pe TikTok, între Băcăoanu și frații Corduneanu. Ce au de împărțit interlopii? – VIDEO

02 oct. 2024, 02:00, 1 ,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

 

Este scandal pe TikTok între Cătălin Băcăoanu și frații Corduneanu. După mai mulți ani de liniște între clanuri, se pare că lucrurile au scăpat de sub control. Adrian Corduneanu și Cătălin Băcăoanu își aruncă cuvinte jignitoare unul altuia, iar în scandal s-au „prins” și alte persoane

Interlopii se războiesc din nou pe rețelele de socializare. De câteva zile, între Cătălin Băcăoanu și frații Corduneanu au apărut din nou tensiuni. Trebuie precizat încă de la început că Băcăoanu și frații Corduneanu au fost tot timpul rivali. De-a lungul timpului, s-au bătut, s-au împușcat și s-au fugărit prin Iași din diferite cauze. Mereu au avut câte ceva de împărțit și de multe ori au ajuns pe mâna polițiștilor. Acum, scandalul se pare că a pornit de la o presupusă datorie și de la o provocare pe care Cătălin Băcăoanu i-a lansat-o lui Adrian Corduneanu. Băcăoanu i-a propus lui Adrian „Beleaua” să se lupte în cușcă, într-o gală. Corduneanu a spus că nu se bate cu Băcăoanu pentru că acesta este slab pregătit. De aici, s-a ajuns la adevărate atacuri.

Scandal pe TikTok, între Băcăoanu și Corduneanu

În joc a intrat și Bogdan Corduneanu și Vasilică Corduneanu. Frații lui Adrian i-au transmis lui Băcăoanu, prin intermediul TikTok, să-și vadă de treabă. Nu a rămas pe tușă nici Moșailov de la Vaslui. Acesta a sărit în sprijinul lui Adrian Corduneanu și l-a declarat învingător într-o eventuală luptă cu Băcăoanu. Bogdănel Corduneanu a mai intrat în conflict cu Băcăoanu în anul 2022. Atunci s-a petrecut un episod similar în lumea interlopă.

Atunci, Robert și Viorel Oarză au fost arestați pentru lovire și complicitate la lovire. Băcăoanu a arătat cu degetul spre Costel Corduneanu și l-a acuzat pe acesta că ar fi în spatele arestărilor anterior menționate. Ulterior, Cătălin Băcăoanu și Bogdănel Corduneanu au început o „luptă” în mediul online.

Au trecut 2 ani de la ultima ceartă dintre interlopi

După ce Băcăoanu a vorbit public despre Costel Corduneanu, Bogdănel a reacționat.

„Vreau să fac un anunț pentru sclavul de Băcăoanu, pe care l-am scos pe stradă. Face afirmații la adresa familiei mele. S-a mutat la țară, pe la Brașov, nici număr la poartă nu are. Să vină la Iași, să mă înjure dacă vrea. L-au bătut toți sportivii din Iași, l-a bătut Edi Mihăilescu, l-a bătut Gelu Căpet, i-a dat un pumn de nu se mai trezea, Samson, la Select, mulți băieți de-ai mei. Eu nu dau grade la nimeni, dar vreau să aduc la cunoștință cine e țăranul ăsta. Vină la Iași și mă înjură la Iași dacă tot ai ceva cu familia asta”, susținea Bogdănel Corduneanu în anul 2022.

Nu a durat prea mult până când Băcăoanu a reacționat tot în mediul online.

„Las și eu mesajul ăsta pentru Bogdănel Corduneanu. Eu ți-am spus, nu ți-am înjurat familia, nu am vorbit de morți, de copii, cu toate că am de spus multe rău. Cheamă-mă la Iași, te bat cu palmele că, dacă îți dau cu pumnul, mă înjosesc. Nu uita că ați fost cerșetori până în ’96. După aia, Costel, fiind milițian… fă aia, fă-i aia, dă-i în bot… A legat pe mulți”, a spus Cătălin Băcăoanu pe rețelele de socializare, în anul 2022.

De regulă, conflictele din lumea interlopă erau aplanate de Costel Corduneanu. Acesta a murit în prima parte a acestui an. Rămâne de văzut în ce direcție o vor lua lucrurile după acest scandal de pe TikTok, între Băcăoanu și Corduneanu.

Comentarii
  • Costel Putrezitu

    promovați niște jeguri , analfabeți , ultimii oamenii ai societății, interlopi fără fapte .. ăștia nu știu sa își scrie corect nici măcar numele … în afară faptului că vorbesc cum vorbesc , ce ii recomanda pe ăștia să apară prin ziare ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`