Prima pagină » National » Scandalul dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican pare că nu se mai termină! Unde s-a ajuns între cele două artiste de muzică populară

Scandalul dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican pare că nu se mai termină! Unde s-a ajuns între cele două artiste de muzică populară

04 ian. 2024, 13:22,
BZI.ro, în National

Olguța Berbec și Niculina Stoican sunt implicate într-un scandal intens care durează de mult timp, iar disputa lor pare să nu se mai încheie. Cele două cântărețe de muzică populară au ajuns în instanță, după ce Olguța Berbec a intentat un proces împotriva lui Niculina Stoican, susținând că i-ar fi furat drepturile pentru o piesă. Cele două urmează să se prezinte în fața judecătorilor.

Cu trei ani în urmă, Olguța Berbec a decis să intenteze un proces împotriva colegei sale de breaslă, Niculina Stoican, după ce se pare că aceasta i-ar fi furat drepturile pentru o piesa pe care Olguța a lansat-o. Olguța Berbec a mărturisit că Niculina Stoican i-ar fi furat melodia și chiar i-a trimis o notificare pe YouTube în care i-a cerut să șteargă melodia interpretată de ea.

Scandalul dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican, continuă

Deoarece nu a dorit să lase lucrurile nerezolvate, Olguța Berbec a decis să solicite asistență legală în această problemă și în luna septembrie a anului trecut a avut loc o nouă audiere în acest proces. Cu toate acestea, se pare că situația nu s-a rezolvat în niciun fel, iar Olguța Berbec a făcut apel în acest caz pentru a obține un nou termen în proces în vederea soluționării problemei, conform informațiilor disponibile pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Astfel, la sfârșitul lunii octombrie a anului precedent, Olguța Berbec a depus o cerere în instanță, iar judecătorii au stabilit că pe date de 17 aprilie a acestui an, cu puțin timp înainte de Paște, Olguța Berbec și Niculina Stoican vor avea o întâlnire în sala de judecată. Rămâne totuși de văzut dacă acest proces se va încheia tot atunci.

Ce spune Olguța despre proces

Cu doar câteva luni în urmă, înainte de desfășurarea procesului din luna septembrie, Olguța Berbec a acordat un interviu în exclusivitate pentru Spynews.ro, în care a vorbit despre scandalul dintre ea și Niculina Stoican. Cântăreața a afirmat că ar fi fost mai înțelept să rezolve situația pe cale amiabilă, fără a ajunge în instanță, dar a considerat că este o opțiune să lase lucrurile în mâinile destinului și să renunțe la proces.

Totuși, iată că nu a renunțat și a făcut apel pentru a se da încă un termen, semn că Olguța Berbec vrea să i se facă dreptate.

„Avem următorul termen în luna septembrie, mergem înainte cu răbdare. Cum vrea Dumnezeu așa se întâmplă, nu ar fi fost o idee rea să stăm de vorbă și să încercăm să rezolvăm totul făra a mai merge în instanță, nu este o idee rea nici să lăsăm în urmă toată povestea asta, fiindcă nu este de folos nimănui. Nu ne-am întâlnit nicăieri până acum. Ce vreau să spun este că eu nu am nici o răutate legată de acest lucru. Uneori… decât să ai dreptate mai bine să ai liniște. Relația dintre noi două a fost una corectă, nu de prietenie, este o diferență de 15 ani între noi. Eu am admirat-o pe Niculina Stoican încă de când am început să cânt”, a declarat Olguța Berbec despre scandalul cu Niculina Stoican, pentru Spynews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *