Prima pagină » Cultural » Scandalul dintre frații Dolănescu continuă. Dragoș aruncă cu replici dure la adresa lui Ionuț Dolănescu

Scandalul dintre frații Dolănescu continuă. Dragoș aruncă cu replici dure la adresa lui Ionuț Dolănescu

04 ian. 2024, 10:44,
în Cultural

Scandalul dintre frații Dolănescu continuă chiar dacă tatăl lor s-a stins din viață în urmă cu 15 ani. Cei doi copii ai săi, care, deși au ajuns la finalul războiului dus prin tribunale, nu vor să audă de o posibilă împăcare.

La mai bine de 15 ani de la moartea tatălui, artistul și politicianul nu-și vorbesc, ba chiar, încă au multe reproșuri să își facă.

Scandalul dintre frații Dolănescu continuă

Cel care are acum critici dure este un politician stabilit în Costa Rica. Dragoș Dolănescu trăiește în străinătate alături de familia sa, dar spune că Ionuț nu face parte din aceasta și că nu îl va ierta niciodată, chiar dacă acesta ar face primul pas, deși îi dorește doar bine.

„Îi doresc multă sănătate. Și dacă ar face el pasul, nu ne vom împăca niciodată”, a precizat politicianul stabilit în Costa Rica, conform Cancan.

În plus, Dragoș Dolănescu merge mai departe cu acuzațiile și are suspiciuni că fratele său rival ar putea să nu fie chiar rudă cu el. Fiul regretatului interpret de muzică populară afirmă că, atunci când se uită la Ionuț Dolănescu, are tendința să creadă că ei nu sunt frați vitregi.

Și acest lucru se datorează faptului că nu observă nicio asemănare între Ionuț și Ion Dolănescu, ceea ce îl face să creadă că doar Maria Ciobanu cunoaște adevărul în această privință. El remarcă faptul că diferențele fizice dintre regretatul Ion Dolănescu și Ionuț sunt evidente, iar acesta din urmă nu are nimic în comun cu neamul tatălui lor, deoarece a moștenit multe trăsături de la bunica paternă.

„A pus monopol pe numele Dolănescu, deși, dacă ne uităm bine, el nu duce deloc spre neamul lui tata. Toți aveau tenul deschis, eu am ochii albaștri, ca ai bunicăi. El e mai măsliniu, cu tenul închis. Doar Maria Ciobanu știe de ce”, a mai adăugat acesta.

Maria Ciobanu și-a pregătit testamentul

Potrivit unor apropiați ai acesteia, Maria Ciobanu a strâns de-a lungul carierei o avere de două milioane de euro. Însă, pe lângă bani, se adaugă mai multe proprietăți în România și America, terenuri, dar și bjuterii de peste 100.000 de euro. Hotărâtă să lase lucrurile în ordine atunci când va părăsi această lume, Maria Ciobanu și-a făcut deja testamentul.

Astfel, după moartea ei, Ionuț Dolănescu va rămâne cu locuința din America, în timp ce bijuteriile vor merge la surorile lui, Leontina și Camelia, cu condiția ca fetele să nu le vândă după decesul artistei. În ceea ce privește celelalte proprietăți, Maria Ciobanu a decis să le împartă între nepoți, la fel ca și drepturile pentru piesele care au făcut furori de-a lungul timpului.

Chiar dacă au trecut 15 ani de când celebrul interpret de muzică populară s-a stins din viață, scandalul dintre frații Dolănescu continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`