Prima pagină » Local » Scandalul continuă în familia afaceristei Magda Chiriac! Fratele investitoarei: ”Este un dobitoc și un disperat fomist” – FOTO

Scandalul continuă în familia afaceristei Magda Chiriac! Fratele investitoarei: ”Este un dobitoc și un disperat fomist” – FOTO

08 apr. 2022, 02:00,
Ciprian Boaru în Local

Marian Chiriac consideră că vinovatul principal pentru dezbinarea familiei este Cristian Nițică. Bărbatul a formulat mai multe acuzații. Miza acestui conflict este averea strânsă de Magda Chiriac ce constă în terenuri, clădiri și spații comerciale

Noi detalii apar în scandalul din familia afaceristei Magda Chiriac. Totul, după ce Marian Chiriac, fratele acesteia, a acuzat-o că din cauza unui împrumut părinții celor doi riscă să fie evacuați din apartamentul situat în cartierul Alexandru cel Bun. Magda Chiriac deține mai multe proprietăți în Muncipiul Iași. Este vorba de o clădire de pe stradele Armeană, din centrul Iașului, un teren de 8.000 de metri pătrați în zona Bucium, unde a fost inițiat un Plan Urbanistic zonale pentru construirea unui număr de 11 blocuri de locuințe colective. Numai din cele două proprietăți Magda Chiriac poate obține cel puțin 2 milioane de euro. Până nu demult, Marian Chiriac se ocupa de administrarea afacerilor din portofoliul Magdei Chiriac. Asta, și într-un context în care Magda Chiriac a fost internată la Institutul de Psihiatrie ”Socola”. Recent, Marian Chiriac a explicat că sora lui a împrumutat 65.000 de euro și nu a returnat banii. A garantat cu apartamentul părinților, după ce și-ar fi convins mama să semneze o procură.

Acum, creditorul a apelat la un executor judecătoresc pentru valorificarea apartamentului. Pe fondul unor certuri, Magda Chiriac a renunțat la serviciile fratelui, l-a retras din firma Graniti Design SRL prin care a fost inițiat proiectul din Bucium. În edițiile trecute a fost prezentat alt episod din scandalul iscat în familia Chiriac.

Scandalul continuă în familia afaceristei Magda Chiriac, vinovat a fost găsit vărul

Marian Chiriac a declarat pentru BZI că singurul vinovat pentru starea precară a surorii este vărul Cristian Nițică, cel care a devenit mâna dreaptă a afaceristei.

”Nițică Cristian, împreuna cu soția acestuia, are doar ca obiectiv să distrugă această femeie care nu realizează ce face din motive de sănătate mintală. Nu muncesc niciunul, ea le plătește chiria la apartament, mâncarea și tot ceea ce au nevoie să poată trăi. Mașina cu care circulă și-au însușit-o într-un mod pervers, îndepărtând-o chiar și de propriul fiu. Noi vom cere expertize medicale și vom înainta către organele de justiție dovezile concludente și martorii oculari ce pot demasca abuzurile făcute de către aceștia în mai bine de un an de zile. Orice intenție de a închide pe cale amiabilă acest conflict, prin orice cunoștință comună, nu a fost cu putință de mai bine de un an de zile”, a precizat Marian Chiriac.

În alt scandal a fost implicat și Gigi Fedeleș, patronul restaurantului ”Cavalerul Medieval”.

Marian Chiriac: ”Un derbedeu ieftin, un incompetent”

Marian Chiriac a mai spus că vărul lui este interesat de bunurile deținute de Magda Chiriac. În momentul în care ar fi vrut să intermedieze o afacere, Cristian Nițică ar fi intervenit să stopeze tranzacția. La un moment dat, Marian Chiriac a vrut să vândă terenul din Bucium și să investească în alte afaceri deținute de sora lui.

”Acest inconștient notoriu a reușit să îmi aducă părinții în stadiul terminal de sănătate, prin manipularea acestei femei și a fiului ei care nu realizează încă ce se poate întâmpla de la o zi la alta. Nițică Cristian este un dobitoc și un disperat fomist care habar nu are consecințele de la ceea ce cu bună știință a făcut de când l-am delegat să vândă în 2020, luna decembrie, o proprietate, inclusiv cu clientul adus de mine strict în ideea să aibă ce pune pe masă la copii. Un derbedeu ieftin, un incompetent pe toate planurile vieții, inclusiv familial. Această răbdare a mea de a nu intra în jocul lui josnic și mișelesc a fost și va rămâne în respectul copiilor lui, care sunt nevinovați de ceea ce tatăl lor a făcut la disperare și foame de bani, pentru a le crea un viitor. În 17 ani nu a reușit mai nimic, aceștia au decis să îngroape 30 de ani de sacrificii ale familiei Chiriac sub scuza că ei doresc binele surorii mele. Voi aduce în instanță dovezi ce vor dovedi intențiile lor ascunse și curajul de a juca atât de murdar față de noi toti, crezându-ne proști și lipsiți de unitate”, a mai spus Marian Chiriac.

Contactat de reporterii BZI, Cristian Nițică a comentat acuzațiile lui Marian Chiriac.

”Eu sunt doar reprezentantul legal al persoanei fizice Chiriac Magda și administrator al societăților comerciale ale acesteia. Acest Chiriac Dumitru Marian, din frustrările acumulate, încearcă să mă provoace și să mă discrediteze. Nu «partikip»!”, a precizat Cristian Nițică.

Scandalul continuă în familia afaceristei Magda Chiriac, după ce ambele tabere s-au ales cu plângeri penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`