Prima pagină » Titlurile zilei » Scandal uriaș la Iași! O mamă a vrut să-și ia copilul în vacanță cu noul ei iubit și avea nevoie de acordul tatălui: „Dacă nu-și dă acordul, va primi un șut în gură”
Scandal uriaș la Iași! O mamă a vrut să-și ia copilul în vacanță cu noul ei iubit și avea nevoie de acordul tatălui: „Dacă nu-și dă acordul, va primi un șut în gură”

Scandal uriaș la Iași! O mamă a vrut să-și ia copilul în vacanță cu noul ei iubit și avea nevoie de acordul tatălui: „Dacă nu-și dă acordul, va primi un șut în gură”

28 iun. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

Scandal uriaș la Iași. O mamă a vrut să-și ia copilul în vacanță cu noul ei iubit și avea nevoie de acordul tatălui. S-a ajuns la jigniri urâte, iar minorul a rămas încremenit în fața părinților săi

Momente de groază în sufletul unui copil. Părinții lui sunt divorțați și separați, iar el locuiește cu mama și noul ei iubit. Cu toate acestea, tatăl a încercat să fie prezent în viața lui, motiv pentru care s-au întâlnit cu toții de ziua micuțului. Mama s-a gândit că este un prilej bun pentru a cere acordul tatălui ca să-și ia copilul în vacanță cu noul iubit care a intervenit în discuție. S-a lăsat cu un scandal uriaș, până ce micuțul a rămas încremenit în fața părinților săi.

O mamă a vrut să-și ia copilul în vacanță cu noul ei iubit și avea nevoie de acordul tatălui

Bărbatul care este împreună cu mama copilului a „predat” o lecție de șmecherie. Acesta l-a întrebat pe cel mic, într-un mod ironic, ce se va întâmpla cu tatăl său, dacă nu îi va da acordul să plece cu ei în vacanță, iar răspunsul său a fost surprinzător.

„La data de 07.08.2018, cu ocazia aniversării zilei de naştere a minorului, părinţii copilului au stabilit o întâlnire în centru, martora venind cu copilul şi însoţită de soţul său, inculpatul, iar persoana vătămată venind însoţită de fratele său, respectiv inculpatul. Cu ocazia întâlnirii tuturor, inculpatul a întrebat pe tatăl minorului, respectiv persoana vătămată, dacă îşi exprimă acordul ca minorul să iasă din ţară cu inculpatul într-o excursie. Fiind întrebat de inculpatul «ia spune, ce va păţi tata dacă nu îşi dă acordul», minorul a replicat că «va primi un şut în gură», comportament care l-a determinat pe tatăl minorului să filmeze cu telefonul mobil pe inculpatul.

Întrucât acesta din urmă se simţea agresat psihic ca urmare a acţiunii persoanei vătămate, inculpatul i-a tras cu palma peste telefon, care a căzut în iarbă, la câţiva metri distanţă. Copilul, care se juca la trambulină, observând cele petrecute, s-a speriat, mama acestuia luându-l de la locul de joacă. Înregistrarea camerelor de supraveghere, aflată pe suport CD la dosarul de urmărire penală, surprinde copilul agitat, neliniştit, plecând din braţele mamei şi mergând în braţele tatălui (minutul 18.03.58).

Minutul 18.04.21 o surprinde pe mama trăgând cu forţa de copil, luându-l cu forţa din braţele tatălui, moment după care tatăl copilului se ridică, începe să filmeze din nou cu telefonul, apropiindu-se de mama copilului împreună cu inculpaţii. Minutul18.04.52 surprinde copilul lovindu-şi mama, încercând să scape din strânsoarea braţelor, încercând din nou să îl ia în braţe, fără însă a reuşi, întrucât mama copilului s-a îndepărtat”, declară judecătorii ieșeni.

S-a lăsat cu o bătaie ca în filme

După un schimb dur de cuvinte, inculpatul a decis să-și facă dreptate și a început să-l lovească pe tată, până a căzut. Deși acesta nu avea niciun motiv ca să manipuleze minorul împotriva propriului tată, pentru a-l înjosi, a decis să nu-și piardă „statutul” de dur din fața copilului și a continuat scandalul. Individul a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și a primit o amendă de 6.000 de lei.

„Fără ca persoana vătămată să aibă vreo reacţie din care să reiasă intenţia de a agresa fizic o persoană, acesta este deodată lovit cu dosul palmei de către mama copilului său, iar în secunda următoare, fără că persoana vătămată să aibă timp de reacţie, este lovită de două ori cu putere în figură cu pumnul de către inculpatul, persoana vătămată căzând la sol.

În timp ce inculpatul arcuieşte mână şi îndreaptă pumnul spre faţa victimei pentru a aplica o a treia lovitură, intervine fratele lui, inculpatul, care este lovit la rândul său de inculpatul, iar după căderea celor doi la sol, inculpatul aplică patru lovituri de pumn în zona feţei inculpatului, iar apoi se ridică şi pleacă”, adaugă anchetatorii ieșeni în legătură cu mama care avea nevoie de acordul tatălui și a inițiat un scandal monstru.

Comentarii
  • Pentru cei interesati

    Asa se comporta toapele venite din boston la oras. Punct.

  • Asta este din cauza birocrației Vasile,pt că așa e legea curului,muncești 11 luni pe ani,te îngrijești de casa și copii,iar când vrei sa petreci și tu o săptămână liniștită pe undeva,afli că nu poți ,pentru că este gelos și dușmănos fostul.Daca ia cerut femeia procura sa ducă copilul in vacanta trebuia să îi dea,nu sa caute cârcotă cu filmat și povești de pi*da opărită.

  • Ionut ,gestionar firma

    Tatal e nascut in Iasi iar mama e din Botosani. Ambii sunt contabili la o firma din Iasi si nu s.au inteles din cauza banilor.
    Ca si contabila, Ea facea declaratiile lunare si inchiderea de luna + bilantul financiar contabil iar barbatu-su baga doar facturi iar restul timpului statea si juca poker online, ca vb aia femeia trebuie sa faca toata treaba la servici dar si acasa.
    De aici a inceput scandal dupa scandal si unde mai pui ca barbatul lua cu 50% salar mai mare decat duoamna contabila 🙂

  • sa fie decazuta din drepturi panarama, din fericire baiatul e maricel si poate alege sa stea cu tatal

  • Asa va trebuie iesenilor care luati bostonience si nu numai. Astea vin la oras, toarna 1-2 boraci si dupa aia isi vad de interesele lor: vor casa, plimbari, evenimente, legaturi stranse cu rudele din boston, etc. Lasa ba sa iti dea un smete in bot ca prost ai fost sa iei una din boston.

  • daca dadea el in femeie se ducea direct pe arest, asa taranca a dat in el si acum rade in nas ca e femeie si are drepturi mai multe decat barbatii

  • O femeie imbecila. E de acord cu sutul in gura aplicat fostului sot, dar nu-si da seama ca de fapt aproba un anumit gen de actiune, si ca urmatorul sut in gura il poate lua chiar ea.

  • Vacanta în boston

  • In primul rand,noul sot al acestei femei ar trebui pus la arest pentru instigare la violenta,deoarece s-a dat macho in fata fostului sot al femei si sa arate copilului ce stong man este el.Cum sa spui unui copil ca daca tatal lui biologic nu este de acord cu plecarea in vacanta va primi un sut in gura?Acesta este noul model de tata pe care trebui sa-l aprobam si pus in rama?Si la rapandula i-ar trebui aplicata acelasi tratament in gura,sa manance cateva lui cu paiul,in felul acesta poate va uita pe veci de cuvintele sut in gura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024