Prima pagină » Cancan » Scandal uriaș la Chefi la Cuțite, după ce fanii au văzut imaginile de la Antena 1. Telespectatorii au lansat acuze dure

Scandal uriaș la Chefi la Cuțite, după ce fanii au văzut imaginile de la Antena 1. Telespectatorii au lansat acuze dure

12 sept. 2023, 14:26,
BZI.ro, în Cancan

A apărut un nou scandal între fanii emisiunii Chefi la Cuțite, după ce o concurentă a apărut în ultima ediție. Utilizatorii de pe pagina emisiunii au postat mai multe comentarii în care au adus acuzații severe.

Recent a debutat sezonul 12 al emisiunii Chefi la Cuțite, iar în fața celor trei jurați de la Antena 1 au apărut concurenți cu diverse experiențe de viață. Cu toate acestea, telespectatorii nu sunt satisfăcuți de prezentarea preparatelor culinare făcute de aceștia.

Scandal uriaș la Chefi la Cuțite – Ce acuze au lansat telespectatorii

În episodul opt al emisiunii, Daiana Duțu a fost invitată în platou și a discutat despre cariera sa. La vârsta de 27 de ani, tânăra este implicată în domeniul actoriei și al cântatului, dar și în practica dominatoarei, motiv pentru care se numește pe sine „stăpâna bărbaților”.

Concurenta a oferit câteva detalii despre ceea ce face. “Bărbații vor lucruri pe care nu le pot face cu soțiile lor. Le-ar fi milă de ei, dar mie nu îmi e. Îmi face plăcere. Am pacienți care îmi cer asta în mod expres. Îi biciuiesc, sar în sus pe ei cu tocuri”, a spus ea la Antena 1.

Daiana a mai spus că a fost căsătorită din dragoste în trecut. Tânăra așteaptă acum să întâlnească un bărbat înstărit, care să o susțină din punct de vedere financiar.

Telespectatorii nu au avut o părere foarte bună

Pe rețelele sociale, fanii emisiunii și-au exprimat dezamăgirea pentru faptul că vin astfel de concurenți în platou.

“De ce se promovează așa porcărie ? Doamne ferește ce a ajuns această emisiune”, “De ce alegeți să promovați așa ceva? Păcat de emisiune”, “Doamne am 41 de ani și am auzit-o și pe asta.”

“Emisiunea s-a stricat!”, “Era o emisiune serioasă! Nu se mai poate urmări. Păcat de formatul ei”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți pe pagina de Facebook a emisiunii.

Unii internauți sunt de părere că asemenea concurenți vin doar pentru show și nu pentru a trece în etapa următoare. “Cred că astea sunt doar pentru a face show. Noroc că nu a luat niciun cuțit că parcă o vedeam la Scărlătescu”, a mai scris cineva cu privire la noul scandal de la „Chefi la Cuțite„.

Dani Oțil a jurizat lupta pentru amulete la Chefi la Cuțite

Ca în fiecare sezon, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu propun să găsească cei mai talentați bucătari care vor putea câștiga trofeul la finalul sezonului. La fel ca și în sezonul trecut aceștia se confruntă între ei pentru a obține amuletele care pot schimba cursul competiției în orice moment.

Înainte de a începe bătălia pentru amulete, Irina Fodor a anunțat că sezonul acesta regulile nu se vor schimba.

„Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri”, a explicat prezentatoarea.

În lupta pentru amuletă, Roxana Blenche a fost alături de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, în timp ce Dani Oțil a jurizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *