Prima pagină » Actualitate » Scandal uriaș în stradă, la Alba Iulia. A fost nevoie de intervenția luptătorilor SIAS
Scandal uriaș în stradă, la Alba Iulia. A fost nevoie de intervenția luptătorilor SIAS

Scandal uriaș în stradă, la Alba Iulia. A fost nevoie de intervenția luptătorilor SIAS

21 iul. 2024, 14:00,
BZI.ro, în Actualitate

Un bărbat de 43 de ani și o femeie de 46 de ani, ambii din Alba Iulia, s-au luat la ceartă cu polițiștii chemați să intervină, după ce o persoană a reclamat că cineva i-a aruncat cu o sticlă în mașină.

Un bărbat de 43 de ani a fost reţinut şi o femeie de 46 de ani este cercetată sub control judiciar după ce au adresat injurii poliţiştilor sosiţi să aplaneze un conflict, pe o stradă din Alba Iulia. Acolo au fost solicitate mai multe echipaje mixte de ordine publică, dar şi luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS).

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a precizat, sâmbătă, că vineri seară, poliţiştii de ordine publică au fost sesizaţi, prin apel SNUAU 112, de către un cetăţean cu privire la faptul că, pe strada Eleşteului din municipiul Alba Iulia, cineva ar fi aruncat cu o sticlă după maşina sa.

”La faţa locului, s-a deplasat o patrulă, fiind identificate două persoane, un bărbat de 43 de ani şi o femeie de 46 de ani, ambii din municipiul Alba Iulia, care ar fi adresat injurii poliţiştilor. În sprijinul poliţiştilor, au fost solicitate patrule de ordine publică, formate din poliţişti şi jandarmi, precum şi o grupă de luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, IPJ Alba. Starea conflictuală a fost aplanată, iar în urma evenimentului, nu au fost rănite efectivele aflate în serviciu”, a transmis sursa citată.

Sâmbătă, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, iar femeia a fost plasată sub control judiciar.

Cercetările continuă pentru ultraj, faptă prevăzută şi pedepsită de art.257 alin.1 din Codul penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
20 iulie 2024
20 iulie 2024