Prima pagină » Radio » Actualitate » Scandal uriaș în familia Elenei Merișoreanu. Viitorul soț al nepoatei artistei a fost arestat

Scandal uriaș în familia Elenei Merișoreanu. Viitorul soț al nepoatei artistei a fost arestat

13 iun. 2023, 11:49,
în Radio

Scandal uriaș în familia Elenei Merișoreanu după ce viitorul soț al nepoatei artistei a fost arestat pentru că și-ar fi agresat amanta. Bucuria interpretei de muzică populară că va deveni străbunică pare a fi umbrită de situația actuală. Anterior, Elena Merișoreanu anunțase când va avea loc nunta nepoatei, dar acum aceasta a spus că s-a amânat.

Elena Merișoreanu poate spune că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, la care a visat mereu, dar și o carieră de succes. Cântăreața de muzică populară a fost în culmea fericirii atunci cănd a aflat că nepoata ei, Beatrice, o va face străbunică. Artista a anunțat chiar și nunta nepoatei, însă acum nu se știe dacă aceasta va mai avea loc! Și totul din cauza celui care trebuia s-i fie soț nepoatei artistei populare.

Scandal uriaș în familia Elenei Merișoreanu

Elena Merişoreanu este în stare de şoc după ce bărbatul cu care nepoata sa trebuie să se căsătorească a fost arestat în data de 1 iunie. Interpreta de muzică populară a fost în culmea fericirii atunci când a aflat că va fi străbunică, dar acum a trecut de la o bucurie enormă la o tristeţe foarte mare.

Artista anunțase chiar și nunta nepoatei, însă ulterior a spus că aceasta s-a amânat, nefiind gata pregătirile. De fapt, iubitul lui Beatrice a fost reținut, iar mai apoi arestat pentru 30 de zile, pe data de 1 iunie, conform portalului instanței de judecată. Se pare că viitorul tătic ar fi avut o relație paralelă şi ar fi mers pe data de 31 mai în casa în care locuia femeia cu care ar fi avut o aventură, unde ar fi avut loc un conflict şi ar fi lovit-o serios pe aceasta. Cei care au anunțat autoritățile ar fi fost vecinii care au auzit zgomote puternice din apartament.

Femeia a depus plângere împotriva acestuia pentru loviri și alte violențe, dar și pentru viol, fiind condusă la INML pentru prelevarea de probe, apoi a cerut și un ordin de restricție împotriva bărbatului. Se pare că cei doi ar fi avut o relație mai veche, iar bărbatul ar fi înşelat-o pe nepoata celebrei artiste!

Și Elena Merișoreanu a fost înșelată de soțul ei

Elena Merişoreanu a declarat acum ceva timp că soţul ei a înșelat-o, recunoscând că ea era foarte mult timp plecată de acasă. Cu toate acestea, artista și-a iertat partenerul de viață, trecând peste problemele pe care i le-a făcut.

„Cu bune, cu rele, am trecut peste toate și avem 50 de ani de căsnicie. Să nu zică lumea că am eu nu știu ce viață. A fost bine, a fost și mai puțin bine, dar am trecut peste toate. În viață trebuie să fii tolerant. Când există și copii, trebuie să fii responsabilă și conștientă că acei copii au nevoie și de tată. Eu nu am fost o femeie neglijată.

Da, recunosc, am fost înșelată, dar am fost și eu plecată mult pe afară. Plecam și câte șase luni. Dar nu mi-am făcut probleme din cauza asta. Dacă el era cum trebuie acasă, ce mai contează. El nu e proprietatea mea și nici eu a lui. Trebuie să existe înțelegere, atâta timp cât nu am dus lipsă de nimic, nu îmi fac probleme. Așa sunt bărbații, mai calcă strâmb”, a declarat Elena Merişoreanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024