Prima pagină » Cancan ultimă oră » Scandal uriaș în casa lui Leo de la Strehaia!

Scandal uriaș în casa lui Leo de la Strehaia!

22 aug. 2020, 20:36,
în Cancan ultimă oră

Viața lui Leo de la Strehaia a devenit din ce în ce mai complicată de când a renunțat la divorțul de Dana Criminala, spre supărarea mamei sale, Patroana, cea care, acum, a decis să atace cu ”artileria grea”.

Una dintre cele mai importante zile ale anului din comunitatea rromă și, în special, pentru familia lui Leo de la Strehaia, este cea de 15 august, Sf Maria.

Doar că petrecerea, una fabuloasă, pregătită cu mare atenție de Leo de la Strehaia, a fost compromisă total de Patroana, mama ”Prințului Țiganilor”, din cauza relației acestuia cu Dana Criminala. Mai exact, ne-au dezvăluit sursele noastre, Leo de la Strehaia s-a văzut pus în poziția de a alege, în ziua ptrecerii, între soție și mama sa, lucru pe care l-a făcut, culmea, riscând un nou divorț. Mai exact, ne-au dezvăluit sursele noastre, patroana, mama lui Leo de la Strehaia, a fost intransigentă. ”Dana Criminala nu are ce căuta în curtea mea, la praznic. Ori eu, ori ea!”, i-a spus Patroana lui Leo de la Strehaia.

Iar rezultattul a fost, evident, unul în care Dana Criminala a lipsit de la petrecere, iar Patroana s-a bucurat, la maximum, de bunătățile pe care, alături de prima soție a lui Leo de la Strehaia, nca, le-a pregătit cu zile bune înainte, mai ales că ”Prințul Țiganilor” a scos o sumă uriașă din buzunar pentru ca momentul să fie unul de neuitat.

Petrecere de zile mari la Leo de la Strehaia acasă

În casa lui Leo de la Strehaia timp de o zi întreag, înainte de Sf Maria,ă s-au făcut pregătiri care mai de care mai serioase pentru evenimentul din weekend-ul trecut. Și, normal, pentru asta, așa cum se obișnuiește, zeci de kilograme, dacă nu sute, de carne au fost pregătite. Astfel, pe lângă cei câțiva purceluși sacrificați pentru eveniment, Patroana și Anca de la Strehaia au avut grijă să prepare și alte bunătățuri precum mielul la ceaun, mămăligă, sarmalele precum și alte cărnuri preparate la grătar. Normal, nu doar atât, Leo de la Strehaia având parte de surprize culinare care mai de care mai sofisticate, doar pentru că Patroana era suficient de fericită că a învins-o pe Dana Criminala.

Leo de la Strehaia s-a împăcat cu Dana Criminala

Dacă afacerile sunt pe butuci, viața personală a lui Leo de la Strehaia este mai bună ca niciodată, împăcarea cu Dana Criminala fiind o certitudine până de curând. De altfel, cei doi au mers împreună într-o vacanță ca o adevărată lună de miere, Leo de la Strehaia dându-se peste cap să îi facă toate poftele soției sale și cheltuind sume importante pentru cadourile dorite de bruneta care a simțit nevoia să fie răasfățată. Acum însă, scandalul cu Patroana din casa lui Leo de la Strehaia pare să îl facă pe ”Prințul Țiganilor” să rămână, din nou, fără nevasta, scandalul fiind la el acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *