Prima pagină » Titlurile zilei » Scandal terminat cum nu se poate mai rău într-un bar din Iași! Supărat pe fiul patronului, un individ și-a chemat prietenul să se răzbune, dar și-au dat foc din greșeală (EXCLUSIV) – Foto/ Video

Scandal terminat cum nu se poate mai rău într-un bar din Iași! Supărat pe fiul patronului, un individ și-a chemat prietenul să se răzbune, dar și-au dat foc din greșeală (EXCLUSIV) – Foto/ Video

16 mai 2022, 02:00,
Andreea Pădurescu, în Titlurile zilei

Doi bărbați din Iași au ajuns în stare gravă la spital în urma unui conflict ce a avut loc într-un bar din comuna Scânteia, județul Iași. Totul ar fi pornit din cauză că vânzătorul de la bar, un tânăr de 22 de ani, a refuzat să mai vândă alcool unui localnic. Acesta a devenit agresiv și a dat foc barului

Scene de groază în comuna Scânteia din Iași! Doi bărbați în vârstă de 22 și 37 de ani au ajuns la spital în stare gravă, în urma unui conflict care s-a încheiat tragic. Liniștea satului Boroșești, comuna Scânteia, Iași a fost tulburată în cursul nopții de sâmbătă, 14 mai 2022, după ce mai multe persoane au început să se certe la barul din sat. Martorii povestesc că acolo au avut loc scene de groază, iar câțiva dintre scandalagii aveau asupra lor cuțite și erau extrem de agresivi.

„Sâmbătă seară, în jurul orei 22:00, a avut loc un conflict la barul nostru din sat. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Grigore U., un locanic în vârstă de aproximativ 40 de ani, cunoscut ca având probleme de comportanment, s-a luat la ceartă cu Marian L., fiul patroanei de la bar, că nu a vrut să îi mai dea de băut. Acesta a refuzat să-i mai dea de băut bărbatului, deoarece urma să închidă și a devenit agresiv și a amenințat că va da foc magazinului. Grigore a plecat nervos acasă, și s-a la magazin cu un nepot și cu o sticlă de benzină. Nu știu exact ce s-a întâmplat acolo, dar știu că au ajuns amândoi în stare gravă la spital. Se zvonește că Grigore și-a vărsat sticla cu benzină intenționat pe el, și și-a dat foc după care l-a tras și pe Marian spre el. Mai există și varianta că, după ce i-a dat foc magazinului și lui Marian, și-a dat singur foc, să fie și el victimă. A fost dezastru, amândoi au fost arși și îs în stare gravă”, a povestit un vecin din satul Boroșești, comuna Scânteia Iași.

Doi bărbați au ajuns în stare gravă la spital în urma conflicutului ce a avut loc la barul din comuna Scânteia, Iași

În urma incidentului, martorii au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Județean. Martorii povestesc că după conflict, tânărul de 22 de ani a plecat singur la spital, iar presupusul agresor a fost transportat cu ambulanța. Amândoi au ajuns în stare gravă pe mână medicilor.

„În cursul nopții de 14 spre 15 mai 2022, în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridom», au ajuns doi bărbați din satul Boroșești, comuna Scânteia, Iași. Aceștia prezentau arsuri prin flacără, în urma unei agresiuni fizice. M.L., în vârstă de 22 ani, cu arsură prin flacara de gradul 2 – 3 la nivelul extremității cefalice, membre superioare, regiunea cervicală, coapsă stângă. Arsuri de 20 la sută pe suprafața corporală, internat în Clinica de Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă. Cea de-a doua victimă, G.U., un bărbat în vârstă de 37 ani, prezenta arsură de gradul 2-3, prin flacără, pe 17 la sută din suprafața corporală, membre superioare, torace anterior. Bărbatul prezenta și etilism acut, fiind și el internat internat în Clinica de Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Un ieșean a bătut doi ospătari pentru că a primit doar 50 de mililitri de whisky în pahar

Recent, în municipiul Iași a avut loc un incident asemănător. Reporterii BZI au prezentat un scandal ce a avut loc la restaurantul „Friend’s” din Copou! Claudiu Constantin, zis Caleea Brăileanu, unul dintre interlopii cunoscuți din Iași, s-a gândit să dea o lecție ospătarilor de la restaurantul anterior menționat pentru că nu a primit ce a comandat. În noaptea de 11 spre 12 martie, Caleea era cu mai multe persoane la restaurantul din Copou.

A consumat alcool, iar, la un moment dat, a comandat 100 de mililitri de whisky. Unul dintre ospătari i-a adus comanda, însă, se pare, că în pahar nu se aflau decât 50 de mililitri. Atunci, Claudiu Constantin, zis Caleea Brăileanu, și-a ieșit din fire și l-a luat la bătaie pe ospătar. Un alt ospătar care a încercat să aplaneze conflictul a fost la rândul său lovit.

Comentarii
  • niște hârleți, ciobani analfabeți retardați, mumificați de alcool. Bleaaahhhh

  • A dat foc la toata karma 🤣

  • Si ? inca nu au crapat betivii ? trebuia sa dea foc crismei cind era plina cu alcoolisti ratati !, rezolvau doua probleme dintro lovitura !

  • Civis Romanus

    File din istoria neamului prost

  • Niste bețivi ordinari ,cu probleme de comportament,care dau peste cap o comunitate întreaga cu agresivitatea lor! Prin fiecare comuna sunt 2-3 idioți dintr-astia…smekerasi de carton…Defecți la căpățână și irecuperabili…Creaturi,nu oameni!

  • Catren:
    ,,Am boala pe-o bicicleta,
    Sa o ard cu o bricheta.
    S-o fărâm,s-o fac bucăți,
    Pe mine mă doare-n părți!”

    P.S. / Asemănarea cu situații și personaje reale este pur întâmplătoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *