Prima pagină » National » Scandal șocant la Constanța! Doi bărbați au fost incendiați în propria locuință
Scandal șocant la Constanța! Doi bărbați au fost incendiați în propria locuință

Scandal șocant la Constanța! Doi bărbați au fost incendiați în propria locuință

22 aug. 2024, 21:20,
în National

Un conflict de proporții a izbucnit într-o localitate din județul Constanța, unde doi bărbați au fost incendiați în urma unei altercații în Cobadin. Victimele au suferit arsuri la nivelul mâinilor și au fost transportate de urgență la spital, potrivit news.ro.

Conform declarațiilor reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, polițiștii din Medgidia au fost alertați despre o agresiune fizică într-o locuință din Cobadin.

„Polițiștii ajunși la fața locului au descoperit că doi bărbați s-au deplasat la locuința unui tânăr de 17 ani și a unui bărbat de 34 de ani, unde, pe fondul unui conflict spontan, s-au agresat reciproc. Ulterior, unul dintre bărbați ar fi aruncat o substanță inflamabilă asupra tânărului și bărbatului, provocându-le arsuri la nivelul mâinilor. Aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Toate cele patru persoane implicate au fost identificate și audiate.

Poliția continuă investigațiile pentru a clarifica toate detaliile privind desfășurarea evenimentului.

Accident pe autostradă cu un mort și 11 răniți

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a oferit detalii despre un accident grav produs între un microbuz și un autotren pe autostrada A4, luni seară, 19 august. La momentul impactului, microbuzul era oprit pe banda de urgență.

„Pe 19 august, în jurul orei 14:50, polițiștii de la Serviciul de Siguranță Rutieră au fost sesizați că s-a produs un accident rutier pe autostrada A4. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că accidentul a avut loc între un microbuz oprit pe banda de urgență și un tir. În urma impactului, un bărbat de 62 de ani, pasager în microbuz, a decedat, iar alte 11 persoane aflate în microbuz au fost rănite”, a informat IPJ Constanța, conform Agerpres.

Șoferii celor două vehicule au fost testați pentru alcool și substanțe psihoactive, ambele rezultate fiind negative.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024