Prima pagină » Local » Scandal sexual sadic, în Iași! L-a prins în casă pe amantul în vârstă de 79 de ani și a făcut moarte de om! A pus mâna pe lemn și a dat până a obosit
Scandal sexual sadic, în Iași! L-a prins în casă pe amantul în vârstă de 79 de ani și a făcut moarte de om! A pus mâna pe lemn și a dat până a obosit

Scandal sexual sadic, în Iași! L-a prins în casă pe amantul în vârstă de 79 de ani și a făcut moarte de om! A pus mâna pe lemn și a dat până a obosit

23 iun. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un scandal sexual petrecut în județul Iași s-a încheiat în mod tragic. Un bărbat a pus mâna pe o coadă de topor și a început să dea cu sete în capul amantului prins în casă, amant în vârstă de 79 de ani. În urma incidentului extrem de grav, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat ieri pe Valentin Mocanu la 15 ani şi 8 luni de pușcărie, pentru omor și tentativă de omor.

Un scandal sexual care a avut loc în județul Iași s-a încheiat tragic. Un bărbat a pus mâna pe o coadă de topor și a început să dea cu sete în capul amantului prins în casă. În urma incidentului extrem de grav, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat ieri pe Valentin Mocanu.

„Instanța îl condamnă pe inculpatul Valentin Mocanu la 15 ani şi 8 luni de închisoare, pentru omor și tentativă de omor. Constată că nu există constituire ca parte civilă în procesul penal”, au afirmat magistrații ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Scandal sexual cu final tragic, la Iași

De remarcat este faptul că sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul ieșeanului Valentin Mocanu (54 de ani) a început pe data de 8 iunie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis recent în judecată pe Valentin Mocanu, sub acuzațiile de omor și tentativă de omor asupra unui membru de familie. Anchetatorii ieșeni au afirmat că Valentin Mocanu a intrat în vizorul lor după un incident care a avut loc în urmă cu mai bine de un an.

„În seara zilei de 18 aprilie 2021, în intervalul orar 19:30-20:00, inculpatul V.M. s-a deplasat la locuința concubinei sale, F.M., din satul Brătești, comuna Stolniceni-Prăjescu, județul Iași. Acolo, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, inculpatul i-a aplicat victimei Ș.M., în vârstă de 79 de ani, multiple lovituri cu corpuri dure la nivel cranian”, au declarat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Aceștia au adăugat că agresorul a folosit atât o coadă de topor, cât și o bâtă, pentru a-l lovi pe bărbatul de 79 de ani în special în zona capului. După loviturile primite, victima a suferit contuzii cerebrale cu fractură craniană, leziuni grave care au dus la moartea acesteia.

Valentin Mocanu, acuzat că a încercat să-și ucidă iubita

Anchetatorii au adăugat că, după ce l-a lăsat într-o baltă de sânge și cu capul crăpat pe bărbatul de 79 de ani, Valentin Mocanu s-a întors către iubita sa, F.M. (63 de ani), pe care a început să o lovească fără milă.

„Inculpatul V.M. a agresat-o și pe concubina sa, F.M., căreia i-a aplicat multiple lovituri cu corpuri dure la nivel cranio-facial, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale”, au încheiat oamenii legii.

Autoritățile au fost alertate printr-un telefon la 112. La fața locului s-au deplasat echipaje medicale, de Poliție și criminaliști. Din păcate, pentru bărbatul de 79 de ani nu s-a mai putut face nimic altceva decât să se declare decesul. Mai apoi, Valentin Mocanu a fost ridicat și dus la audieri. Ulterior, el a fost reținut pentru 24 de ore, iar, a doua zi, a fost arestat preventiv pentru omor și tentativă de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *