Prima pagină » Actualitate » Scandal monstruos la Festivalul Saga 2024. DJ Hardwell a părăsit scena după doar 10 minute: „Nu am fost plătit” – VIDEO
Scandal monstruos la Festivalul Saga 2024. DJ Hardwell a părăsit scena după doar 10 minute: „Nu am fost plătit” - VIDEO

Scandal monstruos la Festivalul Saga 2024. DJ Hardwell a părăsit scena după doar 10 minute: „Nu am fost plătit” – VIDEO

07 iul. 2024, 10:21, 2 ,
în Actualitate

DJ Hardwell a explodat pe scena de la SAGA Festival 2024, unde ar fi trebuit să susțină un show. După doar 10 minute pe scenă, cunoscutul DJ a aruncat căștile și a răbufnit în fața publicului la adresa organizatorilor și și-a încheiat prestația.

DJ Hardwell și-a început programul în ropotele de aplauze și urletele fanilor la Festivalul SAGA 2024. După doar câteva minute de mixat și-a aruncat căștile, nemulțumit de mai multe lucruri. A luat microfonul și le-a spus fanilor că a venit tocmai din Olanda pentru ei, dar nu poate mixa.

„Totul este dezamăgitor”

Îndrăgitul artist a susținut că echipamentul tehnic e defect, că nu a primit bani de la organizator pentru show, că totul e „dezamăgitor”.

„Stați, dați-mi un moment. Sunt aici. Am venit tocmai din Olanda ca să fiu în fața voastră. Sunt aici. Sunt aici. Despre asta vorbesc. Dați-mi voie să fiu sincer. Acest festival nu mi-a dat niciun ban pentru show-ul din seara asta.

Dar totuși am venit. Iar echipamentele, totul e de r***t. Nimic nu funcționează. Sunt aici pentru voi, Saga, și vreau să pun muzică pentru voi. Tot echipamentul, totul este dezamăgitor. Nu pot să pun muzică. Mi-e imposibil să prestez. Întregul pupitru al DJ-ului e de rahat. Chiar îmi pare rău!”, a spus Hardwell pe scenă, în fața tuturor. Iată și momentul video cu întregul moment.

Comentarii
  • Na, c-ai luat teapa…Cate manele n-a cantat Salam moca pentru interlopi si s-a ales si cu bataie.

  • Au început marii organizatori să dea țeapă și la artiști și la proștii care cumpără bilete, nu le mai ajung banii de droguri :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`