Prima pagină » Titlurile zilei » Scandal monstru, provocat de un afacerist din Iași. A fost pus la punct în fața unui club. Poliția a intrat pe fir (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

Scandal monstru, provocat de un afacerist din Iași. A fost pus la punct în fața unui club. Poliția a intrat pe fir (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

10 apr. 2023, 02:00,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Scandal monstru, provocat de un afacerist din Iași. Acesta a fost pus la punct în fața unui club din centrul orașului. La fața locului a intervenit un echipaj de poliție, care a deschis o anchetă

Viața bate filmul. În noaptea din 8/9 aprilie 2023, în fața unui club din centrul orașului a fost un scandal monstru, provocat de Cornel Ețcu, fratele dezvoltatorului imobiliar și patronului Ral Construct, Silviu Ștefan Ețcu. Bărbatul a fost pus la punct de către Claudiu Petrovici, Alin Petrișor și Mihai Apostol. Ba mai mult, printre persoanele vătămate se numără și fiica afaceristului, Florentina Ețcu. Aceasta neagă acuzațiile și susține că au fost doar victimele unui conflict căruia nu i-ar fi dat curs.

Scandal monstru, provocat de un afacerist din Iași: Am leziuni pe tot corpul”

Momente de groază în familia Ețcu. Afaceristul Cornel Ețcu și fiica sa, Florentina Ețcu, care este cadru didactic, au fost la un pas de a fi executați” chiar în centrul orașului. Potrivit surselor reporterilor BZI, scandalul ar fi pornit din cauza afaceristului. Aceștia și-ar fi început weekendul în forță. După ce ar fi comandat mai multe băuturi vineri (n.r. – 7 aprilie 2023), ar fi fost văzuți că au părăsit clubul în grabă. Se zvonește că au fost recalcitranți, iar oamenii de la pază i-ar fi scos afară din club. Ulterior, aceștia s-au întors sâmbătă (n.r. – 8 aprilie 2023), iar când coborau scările au fost luați cu asalt de către cei 3 bărbați, Claudiu Petrovici, Alin Petrișor și Mihai Apostol.

Ne pregăteam să plecăm. Coboram scările, iar un grup de bărbați în stare de ebrietate aveau impresia că avem ceva cu ei și au început să se împingă în noi. Le-am spus că nu avem nimic cu ei, dar tot au continuat. Astfel, a pornit scandalul. Tatăl meu a ajuns pe jos și a fost lovit de către cei 3, care sunt foști pușcăriași sau luptători.

Nu a fost atât de grav precum pare, pentru că s-a urcat singur în taxi și am plecat spre casă. De asemenea, și eu am fost agresată. Am leziuni pe tot corpul. Pe față, mâini și picioare. Nimeni nu a intervenit. Așa este românul, stă pe margine și filmează”, declară reporterilor BZI Florentina Ețcu.

Florentina Ețcu nu pare să aibă un trecut cu care să se poată mândri, deoarece a trecut prin niște momente rușinoase, fiind cadru didactic. În urmă cu ceva timp, tânăra a fost surprinsă în niște ipostaze indecente, pe o mașină de lux, în zona Copou. Atunci, fotografiile au ajuns și pe masa inspectorilor școlari care au deschis o anchetă și au sancționat-o. Însă în prezent este din nou la catedră, fiind modelul” unor copii.

Polițiștii au deschis o anchetă

Polițiștii care au ajuns la fața locului au efectuat verificări și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 09 aprilie a.c., în jurul orei 04:00, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 47 de ani și o tânără de 23 de ani au fost agresați fizic de persoane necunoscute, pe raza mun. Iași. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Rămâne de văzut ce vor descoperi oamenii legii în cursul anchetei în legătură cu scandalul monstru care ar fi pornit din cauza afaceristului ieșean Cornel Ețcu.

Comentarii
  • Flori Etcu ii place in genuchi si la nas

    Florentina e un personaj cunoscut in lumea interlopa!O cunosc toti si a trecut pe la toti!Nasol ca ameninteai ca te stii cu Cordunenii si taticul tau e mare prieten cu ei ,mai profesoaro esti buna doar la stat in genunchi si ai grija la nas ca iti curge des de la state faina.Politia ar trebui sa testeze putin antidrog si pe east si pe taticu😉

  • hahahahahahahahaha

    @Flori Etcu ii place in genunchi si la nas
    Cum sa te lauzi cu cordunenii in 2023 :)))))))))))))))))

  • Fomistu ala care da cu picioarele nu e prima oara cand face scandal prin cluburi …un sclav si un neveist si sifon pe deasupra.Nu poti sa mai iesi in ziua de azi undeva sa te distrezi fara sa dai de jegosii astia care vin la club sa se bata!

  • Asa, daca omul e afacerist adevarat cu bani si putere politica il fileaza si il nenoroceste pe baiat si iși ia razbunarea. Daca nu are parale sa isi permita cearta hata degeba ii se spune afacerist sau patron. Astept fapte.

  • A inceput sezonul la Skin?:)))
    Club de cacat!!

  • Calin Florin

    La ce bani are sa r putea sa fie nasol pt aia…

  • Calin Florin

    :)))))

  • Multi minori prezenti, spatiu public-central, noapte, 3 atacatori, antecedente de clanuri, apariție în media…trebuiau reținuți deja, și astăzi la arestare…

  • Facem caz de fata ca a facut fotografii cand de fapt pe tacsu l-au spart aia cu bataia. Daca la asa imagini evidente Politia nu i-a arestat inca e grav. In situatia data sa il vedem pe Etcu &Company ce fac ca nu poate sa ramana ca in tren

  • Asa-i cand mergi la cluburi.O mai furi. De ce n-au mers la biserica?

  • L-au lovit pe ala cu picioarele in cap, pe fiica se vede in filmare cum o linseaza alte 2 femei, dar voi faceti articol despre femeie…. Ce panarame de ziaristi

  • cine plm mai sunt si aia????

  • S au răcorit puțin nu i mare problema ,câteodată dai alta dată o iei , in principiu nu e bine sa te dai cocos când ești cu femei lângă tine

  • Sa vezi consilierul cu aere de interlop Liviu Dobre de la Rediu ce și a luat o in bot in tinerețe ….cică vrea sa fie primar , multi prosti la Rediu

  • Florentina e profesoara de noapte

  • Dama de companie Florentina Etcu

    Dama de lux Florentina Etcu face urgii in apartamentul ei din Pacurari .Tascsu e unul care ameninta si e agresiv.Aveti grija ca isi ia revansa cu lumea buna a Iasului.

  • Ce făcuși Petrovici, ți-e dor iarăși de pârnaie? Oi fi tu de-al Cordunenilor dar fapta e faptă, o iei, n-ai încotro. Hai, ja la cambuză !

  • De ce nu postati toate comentariile? Sa inteleg ca doar alea in care e injurata si jignita ea sau tatal ei sunt permise nu?

  • Imi e scarba

    De ce nu va vedeti de treaba? Nu mai puteti de curul ei. Stati acum ca niste hiene, o mancati de cur, vorbiti aiurea de ea si dati in om cand deja e la pamant, imi produceti sila. In fata n-ati avea unul curaj sa-i ziceti chestiile astea, da aici sub anonimat sariti toti pe ea. Sa va vad pe voi, sa va vedeti tatal calcat in picioare efectiv si sa nu poti face nimic si apoi sa vina animala aia sa dea si in tine. Ce fel de barbat esti ma sa dai intr-o femeie?!

  • Unde i celălalt consilier interlop de Rediu Liviu Dobre ?

  • O nasoala Flori Etcu. Iat unchiul ei si a luat o nasol de la Florin de la Rodotex. Cat despre Petrovici, omul e smardoi maxim. Bate multi ca voi gramadă!!!

  • Dobre și a luat o și el in bot de multe ori când ieșea cu figuri în oraș

  • Vin acasă săptămâna vitoare și rezolv eu problema cu fratile meu Danel ca noi suntem smardoi. Razbunarea vine.

  • Slaninosu ăla de la intrare florin, care fuge in baie când vin băieții, face șmen la intrare și baga banii la chiloți, aia trebuiau să intervină de la intrare prosti grămadă

  • Un om e calcat in picioare efectiv si jegosii de ziaristi dau tot in el! Ce ordinari de oameni! Cred ca le dau intrare moca la club ziaristilor si o bere bonus. Altfel, nu se explica derapajul presei!

  • Fata asta e efectiv linşată [se vede în dreapta, pe filmare] , şi voi tot de ea vă legaţi?
    Ce treabă are viaţa ei publică sau intimă cu faptul că a fost lovită cu sălbăticie în timp ce tatăl ei era căzut la pământ şi călcat în picioare?
    Voi sunteţi normali la cap? Dacă aţi fi fost în aceeaşi situaţie v-ar fi plăcut ca în ziua următoare incidentului, să fiţi ocărâţi în ziarul local – după ce aţi fost loviţi fără motiv -, în loc să fiţi ajutaţi?
    Ce semănaţi, aia o să culegeţi.

  • Altii care se cred d-zei, in afara de medici: dezvoltatorii imobiliari.

  • Florentina este o persoana și o învățătoare deosebita!! Dacă este curtată de baieti imediat e curva. Atat va duce capul. Voi frustrații și frustratele găsiți repede vinovați!

  • Vulpea care nu ajunge la struguri spune ca e curva

  • prima data in Iasi? aici nu e nici vest, nu e nici est

  • Dacă erau și Brăilenii acolo cu spreiul in cur îl parfumau pe Claudiu ca și așa a vrut sa le dea foc sa ardă ca șobolanii in casa.

  • ești un gunoi

  • Gunoiul ala chelbos care lovește cu piciorul trebuie făcut vedeta și merita câțiva ani buni de închisoare iar jegoasele alea care o agresează pe fata lui … merita sa aibă parte și fetele copii lor la fel sa vadă cum este!! restul mâncați kkt … DACA NICI ÎN CAZUL ASTA POLITIA E „O CURVA” ȘI SE FACE CA NU VEDE E RUȘINOS

  • Gunoiul ala chelbos care lovește cu piciorul merita ani grei de pușcărie iar jegoasele alea care o linseaza pe fata lui… La fel câțiva ani de închisoare… si le doresc aceasi soarta sa ii vadă copii lor cum. sunt bătuți… POLITIA SA ÎȘI FACĂ DATORIA!!!! RESTUL COMENTARIILOR ȘI VIATA LOR NU NE INTERESEAZA

  • Petrovici se distreaza cand merge in cluburi, sigur taranoiul smardoi l-a provocat. O sa pice doar sageata aia care a calcat victima pe cap.

  • Jean Brăileanul

    Fac un anunț importat pentru Petrovici o provocare pe tiktok vrau să-mi bage o sticla in cur așa cum mi-a băgat aia spreiul. Văd ca sa umflat mușchi pe asta mic de a vrut sa ne dea fic la casa.

  • Ba fraților etcu asta e cel mai țaran dintre frati. Omul se dădea cocos, dădea palme la copii pe acolo la băieți sa își facă loc, nu mai putea de ei. Dădea din coate abis și ii lovea pe oameni. S a luat și de băiatul lui Holicov i a dat vreo doua coate in seara aia pana s a dus fii su sa ii zică ca sunt tovarăși si după îl pupa pe cap. Inclusiv la botezul băiatului lui Stefan Etcu a sărit la bătaie la invitații de la cumetrie. Era sa si o fure si acolo. In seara aia tot de la el si de la strâmba aia de florentina a pornit totul. Cu o seara înainte la club vineri i au dat afara. Un cioban. Toți aia pe care i a terorizat doua seri la club ii sunt recunoscători lui ăla de ii cara picioare. Nimănui nu ii pare fau tot iasul se bucura ca si a luat-o.

  • Mircea Silvestre vinde cocaina la 400 lei gramul si iarba la 50 de lei pe george cosbuc nr 70 la vila sunați cu încredere +40 749 322 076

  • Dati facebookurile si imaginile la atacatori

  • Vecina de la 6

    Zdreanța pe FB este învățătoarea Florentina Etcu

  • O corecție merita … Dar nu sa îl lovești cu picioarele în cap și sa îl calci pe față asa ca taci jegule

  • Nu poti sa lovesti asa un om in fata copilului sau. Fata aia striga :tataa! Puneti-va in locul ei. Indiferent cine este si ce face.

  • Domnul Cornel in club făcea numai caterinca cu prietenii copiilor lui, eram prezenta la masa cu ei invitata băiatului. Nu a făcut gesturi deplasate. Știm cu toții ca in club dacă nu te împingi nu-ai loc sa mergi la baie. Nu mai speculați și învârtit povestile cum vreți voi sub anonimat și nici nu aveți dovezi. Mai aduceți și numele oamenilor in discuție: Holicov e prieten de familie cu ei. Sunteți in orice hal de nebuni.

  • O panorama si un taran

    Merita chiar mai mult.A iesit la oras ce sa ii ceri .Panarama tot panarama ramane.

  • de ce apar casaloti in poze?

  • de la curve porneste toata treaba fiind ele si mai mici si mai mari :))))

  • Andrei Nastasiu e o panaramă grasă și infectă care abia își vede pwla, pute a brânză și lucrează pentru Loyal Fans o aplicatie pentru curve online. Fimeisa e o moldoveancă care face trafic cu cocaina prin Fratelli.

  • Nebuni care nu trebuie sa stea printre oameni !! Sălbatici și needucați !

  • Fratelli manager

    Banii nu aduc fericirea cand dai da smardoi . Pumnii mei minte nu are :)) a dat , dar a si primit corectia :)) selectia naturala a prostimii

  • Așa este, de ce nu lăsați comentariile toate ?? Faceți fata asta in tot felul voi ăștia plini de invidie … trăiește pe bani voștri cumva ?? Sa va fie Rușine !!
    Niște fanatici care nu au avut educație și dau in cap la oameni, bolnavi mintali care trebuie sa plătească !!
    Așa ceva nu am văzut sa dai in cap cu picioare si sa nu-ți fie mila… mai ales ca era si biata fata de fata ! Batava Dumnezeu de nebuni needucați !

  • Așa este, de ce nu lăsați comentariile toate ?? Faceți fata asta in tot felul voi ăștia plini de invidie … trăiește pe bani voștri cumva ?? Sa va fie Rușine !!
    Niște fanatici care nu au avut educație și dau in cap la oameni, bolnavi mintali care trebuie sa plătească !!
    Așa ceva nu am văzut sa dai in cap cu picioare si sa nu-ți fie mila… mai ales ca era si biata fata de fata ! Bata va Dumnezeu de nebuni needucați !

  • Silver the cat

    Eugen se bate cel mai bine mai ales in Elvetia in koor

  • Justițiarul

    Este așteptat EMI Cioata mică sa facă dreptate.

  • Bruce Lee vs Vandam țigan

    In cur ii place mai nou și lui Vandam la bulan.

  • trage fata si pe nas si pe cur si e invatatoare are ce invata copiii de la ea :))

  • Mihai ViteaZ

    ce afacerist e taranoiu ala
    cu burta plina de kaka si un betiv notoriu se stieeee!!! umbla cu fetiscane tinere bun exemplu mai e pentru familia lui niste taranii veniti la oras si batuti de soartq :))))))

  • Nu mai mâncați ciuperci

    Florentina este o femeie minunata, săritoare, altruistă
    și sufletistă. Face acte de caritate pentru animale și copii , asta se stie și se vede. Invidiosilor,, toți aici din comentarii probabil aveti mesajele necitite de la ea pe Facebook si vi s au umflat orgoliile

  • Nu mai fabula

    @io nel
    asta e problema ta? Ce face ea in timpul liber, ai dovezi cand aberezi asa?
    Si chiar daca ar face, ce treaba are ce face ea in timpul ei personal, cu activitatea ei profesionala. Eu de exemplu stiu foarte bine ce fel de invatatoare este, cat de mult iubeste copiii si cat de mult o iubesc copiii pe ea. Nu mai fiti jeguri frustrate!

  • Nu mai fabula

    @io nel

    Ai dovezi cand aduci asemenea injurii? Si chiar daca ar face ce zici tu, ce treaba are cum si ce face in timpul ei personal, cu activitatea ei profesionala?
    Eu de exemplu stiu foarte bine ce fel de invatatoare este, cat de mult iubeste copiii si cat de mult o iubesc copiii aia pe ea. Daca tot va place sa aduceti viata personala si timpul liber al omului in discutie, de ce nu spuneti de faptul ca-si da si haina de pe ea cand vede un copil sarman, ca merge cu saci de mancare la adaposturi de animale, etc. Stati si o borfati, ca atata va duce capul si sufletul. Sa va fie rusine, ramaneti niste jeguri.

  • Florentina, atât cât și tatăl ei, oricum ar fii nu meritau sa fie bătuți în halul ăsta, sa vezi cum tatăl tău este bătut, călcat în picioare..și tu ești obligata sa te uiți, va vezi cum poate fii omorât și tu sa nu poți face nimic, nu vedeți că sunteți și voi prea rai, Florentina face ce vrea, nu e treaba nimănui..e un exemplu pentru copii, asta contează, viata personala e treaba ei..tatăl ei la fel, dacă face ceva, e treaba lui..voi cum ați reacționa, ca părinți când băiatul vostru își ia una în față?..domnul cornel ce trebuia sa facă?.. și-a aparat băiatul, Florentina țipa doar să-l lase în pace..voi chiar nu aveți empatie deloc?..e doar un om și ea, și tatăl ei..multa invidie pe oameni ăștia, știți ce greu e sa îți revii fizic după asta, nu mai zic psihic..lăsații în pace ca sunt și ei oameni, nu au dat în cap la nimeni

  • dar ce fel de tata este domnul cornel , care merge cu copiii in club?

  • Ce mentalitate de evul mediu

    @luminita
    Dar care e problema ca a mers in club cu copii lui?
    Inseamna ca e un tata modern si mai ales ca are o relatie foarte apropiata cu copiii lui. Adica ce? Daca ai peste 40 de ani si ai copii automat nu mai ai voie la club sau cum vine? De cand a dansa, a sarbatori o zi onomastica si a te distra este rezervat doar oamenilor fara copii. Ce? Acum daca ai copii, te duci la manastire…ce minte preistorica.

  • Nu circulau prin iasi clipuri cu Petrovici ala la videochat pentru gay? :))

  • Tzaranul ala petrece in club cu fiica’sa la 4am?

  • Florentina, atât cât și tatăl ei, oricum ar fii nu meritau sa fie bătuți în halul ăsta, sa vezi cum tatăl tău este bătut, călcat în picioare..și tu ești obligata sa te uiți, sa vezi cum poate fii omorât și tu sa nu poți face nimic, nu vedeți că sunteți și voi prea rai, Florentina face ce vrea, nu e treaba nimănui..e un exemplu pentru copii, asta contează, viata personala e treaba ei..tatăl ei la fel, dacă face ceva, e treaba lui..voi cum ați reacționa, ca părinți când băiatul vostru își ia una în față?..domnul cornel ce trebuia sa facă?.. și-a aparat băiatul, Florentina țipa doar să-l lase în pace..voi chiar nu aveți empatie deloc?..e doar un om și ea, și tatăl ei..multa invidie pe oameni ăștia, știți ce greu e sa îți revii fizic după asta, nu mai zic psihic..lăsații în pace ca sunt și ei oameni, nu au dat în cap la nimeni

  • Începători

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *