Prima pagină » Titlurile zilei » Scandal monstru la Superbet, în Podu de Piatră! Un jucător ar fi câștigat o sumă uriașă la „păcănele”, dar povestea pare cusută cu ață albă: „Au făcut șmen, pe aparat era un miliard și 400” – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Scandal monstru la Superbet, în Podu de Piatră! Un jucător ar fi câștigat o sumă uriașă la „păcănele”, dar povestea pare cusută cu ață albă: „Au făcut șmen, pe aparat era un miliard și 400” – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

15 sept. 2023, 02:00, 19 ,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Scandal monstru la Superbet, în Podu de Piatră. Un bărbat susține că a câștigat peste un miliard de lei vechi, iar patronii au refuzat să plătească. Povestea părea a fi cusută cu ață albă, a fost chemată poliția, iar scandalul a durat zeci de minute

Poveste cusută cu ață albă. Un bărbat din Iași a crezut că i-a pus Dumnezeu mâinile în cap când a văzut că aparatul de la Superbet din Podu de Piatră la care juca l-a „premiat” cu peste un miliard de lei vechi. Bucuros peste măsură, bărbatul susține că a mers la o angajată și a rugat-o să îi dea banii câștigați.

Din acel moment, totul avea să scape de sub control. Andrei Buțugan ar fi fost rugat de angajată să aștepte aproximativ o oră pentru ca patronii sălii de jocuri să vină cu banii. Zis și făcut. Bărbatul s-a întors după o oră, însă a fost anunțat că nu a câștigat peste un miliard, ci aproximativ 14.000 de lei. Bărbatul a avut, se pare, o discuție mai aprinsă cu reprezentanta sălii de jocuri, iar la Superbet a intervenit un echipaj de la o firmă de protecție și pază. Ulterior, la fața locului și-au făcut apariția și polițiștii, iar scandalul a continuat.

Scandal monstru la Superbet, în Podu de Piatră

Concubina bărbatului spune că totul a fost aranjat pentru ca Superbet să nu plătească suma câștigată.

„A câștigat un miliard și 400 și i-au spus că are doar 600 de milioane cash. Ne-au pus să așteptăm o oră și ceva ca să luăm toți banii. Când am venit ne-au spus că ne dă doar 140 de milioane. Au făcut șmen cu noi”, a spus Liliana Băcan.

Reporterul BZI ajuns la fața locului a încercat să obțină un punct de vedere legat de toată această situație de la unul dintre reprezentanții sălii de jocuri, prezent la fața locului. Acesta a refuzat să facă vreun comentariu. Polițiștii din Iași spun că cele susținute de jucător nu se confirmă.

„La data de 13.09.2023, în jurul orei 20:00, polițiștii Secției nr. 3 Poliție au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un tânăr de 23 de ani, client al unei săli de jocuri de noroc, ar fi câștigat o sumă de bani, iar angajații unității i-ar fi dat o sumă de bani mai mică decât cea care i s-ar fi cuvenit. La fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate nu se confirmă, fiind dispuse măsuri de sancționare contravențională a tânărului în cauză, care provoca scandal, cât și a persoanei care a apelat SNUAU 112 și a sesizat că tânărul ar fi fost nedreptățit”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Astfel, din câte se pare, povestea jucătorului chiar a fost cusută cu ață albă. Practic, după un scandal monstru la Superbet, în Podu de Piatră, polițiștii au aplicat sancțiuni.

Comentarii
  • Cunosc un patron de săli de jocuri, Cornel Rotaru, acesta mi-a povestit cum manaresc aparatele cu ajutorul celor de la finanțe.

  • Și nu au făcut o poză cu suma de pe aparat așa de incompetenți sunt?

  • Și nu au făcut o poză cu suma de pe aparat așa de incompetenți sunt?

  • lasa ca Senatul a aprobat proiectul care scoate din orașe sălile de jocuri de noroc. sa se duca patronii de sali de jocuri de noroc cu pacanelele lor cu tot la Cuca Macai

  • Cred ca a băut prea mult tipil

  • Să fie sănătoși! Văd că toată lumea se înțelege, doar aia de de la Superbet sunt cam aiurea! Adevărul este că dacă chiar au câștigat, trebuie așa primească banii! Superbet are de unde!

  • Ăla e un drogat și nu știe sa citească bani

  • FACETI POZE LA SUMA CASTIGATÂ ! POZEEEEEE ! Aveti telefon mobil?!? FACETI POZE ,poze,poze,poze!

    HA,HA,HAAA…au mai fost cazuri din astea( citiți arhiva de presă) . E normal sa fie așa, acolo unde sunt bani multi, apar si combinații/combinatori.

    Pentru a evita astfel de cazuri comice/grave, cand jucați si castigati, faceti poze clare din mai multe unghiuri, chiar puteți apasa si butonul de filmare( butonu de filmare e situat in dreapta ecranului ) 😛

    Postati inimioare si alte căc**”aturi pe tiktok , dar tu nu faci o pozâ de la aparatul care te face milioner ?!? Suspect !

    Sfat pentru jucători & pariuri ,etc
    Poze & filmare, de preferat la rezolutie bună, de exemplu 6K UHD sau 8 K UHD ( samsung s20 filmeaza 8K UHD – costă intre 1000 – 1400 lei la amanet).

    Loc de concluzie ;P
    Dacă acest om filma aparatul cu suma castigata, acum firma de jocuri platea pagubitului 1.400.000 lei ( 1mld 400 milioane lei) OMG 🙂

  • să dispară de TOT toate pacanele si jocurile de noroc! chiar rog pe cei care sustin ideea asta sa facem petiție să devină lege. INTERZICEREA TOTALĂ A JOCURILOR DE NOROC. LUMEA să munceasca, nu sa stea degeaba sa apese pe un buton. va minte pe față, fraierilor. nu mai puneti botul ca o sa castigati, va pacaleste. de aici si vine si numele de pacanele. inainte nu mai mergeau batraniii la pacanele, munceau la camp, aveau o casa, isi vedeau nepotii si ii cresteau. acum tineretul moare din disperare ca nu le ajung banii, dar ei nu știu să drămăluiască banul muncit. fac curul urs daca muncesc 8 ore.

  • să dispară de TOT toate pacanele si jocurile de noroc! chiar rog pe cei care sustin ideea asta sa facem petiție să devină lege. INTERZICEREA TOTALĂ A JOCURILOR DE NOROC. LUMEA să munceasca, nu sa stea degeaba sa apese pe un buton. va minte pe față, fraierilor. nu mai puneti botul ca o sa castigati, va pacaleste. de aici si vine si numele de pacanele. inainte nu mai mergeau batraniii la pacanele, munceau la camp, aveau o casa, isi vedeau nepotii si ii cresteau. acum tineretul moare din disperare ca nu le ajung banii, dar ei nu știu să drămăluiască banul muncit. fac curul urs daca muncesc 8 ore.

  • Aveți dovada? Arătați poze , filmare, martori ceva că pe vorbe nu veți primi nimic !

  • Dr Jeckstadt

    Domle, e strigator la cer. Pana unde o sa se mai mearga cu aceste inselaciuni ???
    Adica dupa 8 ore de munca si 2 ore de naveta ajunge omul acasa, se imbraca frumos ca sa i se vada tatuajele, ia din banii lui munciti cu greu si merge sa investeasca in mod capitalist. Si este furat la drumul mare, ca la televizor.
    De necaz cheama si concubina sa fie martor, biata femeie nu are timp sa puna ceva mai acatarii pe ea ca sa i se vada si ei tatuajele, lasa casa si fuge intr-un suflet sa fie martora marelui jaf. Se suna la 112 si culmea, vine Politia in loc sa vina Marele Trupe Speciale De Salvare A Oamenilor Nedreptatiti. Si il amendeaza pe omul muncii. Si voi faceti misto !

  • Deyu cap de pulă care a vândut marmeladă și a căzut la frână unde a fost lăchit

  • E simplu: Ori esti prost, ori esti prost, atat timp cat stai si pierzi banii ca fraierul pentru a izbi cu pumnul intr-un aparat in speranta ca te vei imbogati. O sa se umble si mai tare la aparate odata cu legea data de Guvern, ca sa piarda oamenii si mai multi bani, altfel nu o sa aiba de unde sa plateasca taxele si impozite. Niste fraieri toti astia care joaca la aparate. Jucati fraierilor in continuare! O sa deveniti bogati.

  • Ce bine îmi par că ai luat țeapă ce bine îmi pare că ai pierdut 😂😂😂

  • Se joaca cu curentul!

  • Sigur le da banii ,1400 lei

  • Mai mult de 4000 nu le da

  • Un răspuns pt asta (prieten) de ce nu ai spus cine ești ca să știe omul despre tine , asa pot sa spun și eu ca sunt în anonimat și Bill Clinton a fost lachit. Dovezi nu vorbe și cu nume de anonimat. Probabil ca asta ți sa întâmplat ție și sa te scoți îți pui nume in anonimat și gata ai scos dosare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *