Prima pagină » Titlurile zilei » Scandal-monstru la restaurantul ”Friend’s” din Copou! Interlopul Caleea Brăileanu a bătut doi ospătari pentru că a primit doar 50 de mililitri de whisky în pahar ( Exclusiv)

Scandal-monstru la restaurantul ”Friend’s” din Copou! Interlopul Caleea Brăileanu a bătut doi ospătari pentru că a primit doar 50 de mililitri de whisky în pahar ( Exclusiv)

16 mart. 2022, 02:00,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Scandal-monstru la restaurantul ”Friend’s” din Copou. Claudiu Constantin, zis Caleea Brăileanu, unul dintre liderii clanului ”Brăilenilor”, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit doi ospătari

Scandal la restaurantul ”Friend’s” din Copou! Claudiu Constantin, zis Caleea Brăileanu, unul dintre interlopii cunoscuți din Iași, s-a gândit să dea o lecție ospătarilor de la restaurantul anterior menționat pentru că nu a primit ce a comandat. În noaptea de 11 spre 12 martie, Caleea era cu mai multe persoane la restaurantul din Copou. A consumat alcool, iar, la un moment dat, a comandat 100 de mililitri de whisky. Unul dintre ospătari i-a adus comanda, însă, se pare, că în pahar nu se aflau decât 50 de mililitri. Atunci, Claudiu Constantin, zis Caleea Brăileanu, și-a ieșit din fire și l-a luat la bătaie pe ospătar. Un alt ospătar care a încercat să aplaneze conflictul a fost la rândul său lovit.

Scandal la restaurantul ”Friend’s din Copou” terminat cu reținerea interlopului Caleea Brăileanu

Trebuie precizat că interlopul și familia lui frecventau această locație. De scandal au auzit și polițiștii din Iași, care au deschis o anchetă, iar, luni, Caleea a fost reținut.

”La data de 14 martie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 30 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 11 spre 12 martie a.c., în timp ce s-ar fi aflat într-un local din Municipiul Iaşi, acesta ar fi agresat fizic două persoane, tulburând totodată ordinea şi liniştea publică. La data de 15 martie a.c., bărbatul reţinut va fi prezentat cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Cercetările sunt continuate”, a precizat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Probleme cu legea pentru ”Brăileni”

Brăilenii, așa cum s-au autonumit frații Constantin, nepoții lui Cosmos Tănase, nu au stat departe de problemele cu legea. Înainte de revelion o parte dintre aceștia au ajuns după gratii, după un scandal care a avut loc tot în centrul Iașului. Astfel, oamenii legii au săltat luni, 27 decembrie 2021, patru membri ai lumii interlope din Iași. Jean și Vandam Tănase, precum și Marian și Narcis Drugu ar fi fost ridicați de polițiștii ieșeni și duși la audieri. Informația a fost confirmată de autorități, care au susținut că reținerile au fost efectuate în urma unui scandal.

”Da, este adevărat, a fost efectuată o acțiune în urma căreia au fost reținute 4 persoane. Din ceea ce știu, acuzația principală este cea de tulburarea liniștii și ordinii publice”, a declarat atunci Dragoș Bordianu, Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Scandal cu săbii ninja în centrul Iașului

Înainte cu câteva zile de reținerile făcute, în centrul Iașului s-a petrecut un scandal. Era trecut de miezul nopții când, dintr-un autoturism marca BMW Seria 3, au coborât mai mulți bărbați, abandonând mașina cu motorul pornit în mijlocul drumului. De ce au făcut asta?! Greu de spus. Cert este că, timp de câteva ore, un echipaj de Poliție și unul de la Poliția Locală au păzit BMW-ul abandonat în fața Hotelului ”Select” cu portiera din dreapta deschisă și cu motorul pornit. Oamenii legii au făcut câteva verificări pentru a stabili cine a condus autoturismul și, mai ales, de ce l-a abandonat. În jurul orei 3:00, la mașină au ajuns polițiștii criminaliști, care au luat amprente și au găsit o sabie ninja. La scurt timp, lângă autoturism au venit câteva femei, care au susținut că sunt rudele bărbaților care au fugit din mașină. Acestea le-au povestit polițiștilor o variantă halucinantă. Una dintre femeile ajunse la mașina abandonată a vrut să le transmită un mesaj ”Brăilenilor”.

Femeia a povestit că fiul ei a fost atacat cu săbiile în centrul orașului de frații ”Brăileanu”, adică de Vandam și de Jean. Ancheta în acest caz este în desfășurare. După acest scandal de la restaurantul ”Friend’s” din Copou, Caleea Brăileanu trebuie să răspundă în fața legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *