Prima pagină » Titlurile zilei » Scandal monstru la o nuntă din Iași! Laura Lavric a plesnit un muzicant în fața mirilor și a invitaților! Declarații halucinante ale celebrei artiste: „Merita o palmă pentru nesimțirea sa”

Scandal monstru la o nuntă din Iași! Laura Lavric a plesnit un muzicant în fața mirilor și a invitaților! Declarații halucinante ale celebrei artiste: „Merita o palmă pentru nesimțirea sa”

24 iul. 2024, 02:00, 1 ,
Codruța ȘOROAGĂ, în Titlurile zilei

Un scandal monstru a avut loc în weekend, la o nuntă din Iași, unde au cântat Laura Lavric și Iulian Cosmin M., muzicant într-o formație din Hârlău. Din cauza unei neînțelegeri privind programul artistic, solista de muzică populară l-ar fi plesnit pe bărbat în fața a sute de invitați.

Scandal monstru la o nuntă din Iași, între Laura și un muzicant! Cunoscuta artistă l-a pălmuit pe tânărul său coleg

Iulian Cosmin M., un muzicant din Hârlău, susține că a fost agresat de Laura Lavric chiar în timp ce își susținea programul artistic la o nuntă care a avut loc sâmbătă, 20 iulie 2024, la Magic Balroom din Hârlău. Tânărul a mărturisit că interpreta de muzică populară l-a lovit peste față și l-a făcut nesimțit. Acesta crede că artista nu a avut motive să acționeze astfel, dar bănuiește că supărarea sa a pornit de la programul muzical, deoarece Laura Lavric a ajuns la nuntă mai devreme decât ar fi trebuit.

„Eu nu cred că a avut un motiv întemeiat pentru ceea ce a făcut. Bănuiesc că inconvenientul ar fi fost de la programul muzical, pentru că ea a ajuns mai devreme decât promisese, a ajuns mai devreme decât era stabilit și a dat programul peste cap. Ne-a oprit pe noi, formația, ne-a încurcat și așa mai departe, dar totul a fost în regulă, nu am avut nimic împotrivă, am lăsat-o, am oprit eu programul meu muzical, am lăsat-o să intre, și-a făcut programul, totul în regulă, iar la sfârșitul programului ei, înainte să plece, a venit la mine, mi-a zis că sunt un nesimțit și m-a lovit peste față și a plecat. Asta s-a întâmplat în timpul nunții, în sală, în mijlocul evenimentului, unde erau circa 400 de persoane. Sunt foarte mulți martori, era o nuntă întreagă. Eu am vorbit și cu patronul de la sală, să facă rost de înregistrările video, dar mi-a invocat tot felul de motive, că nu mergea hardul, că s-a schimbat, că nu se stochează nimic, acum nu știu dacă e real sau dacă nu. Am depus plângere la poliție. Eu am continuat să cânt chiar și după ce am fost lovit, am zis că o să se rezolve situația în zilele următoare. Ar trebui să afle toată lumea, să vadă toți ce înseamnă o vedetă, un interpret ajuns la o vârstă înaintată, să vadă cum judecă doamna Laura Lavric”, a declarat muzicantul.

Laura Lavric: „Cine era el, ce personalitate era? Era Tom Jones?”

Laura Lavric a declarat că nu l-a agresat pe Iulian Cosmin M., ci doar l-a apostrofat, deoarece acesta a dat dovadă de obrăznicie și nu a ținut cont că ea este o artistă cunoscută. Interpreta susține că nu a dat dat peste cap programul formației, deoarece a început să cânte atunci când au decis mirii.

„Minte. Am cântat la aceeși nuntă. În primul rând, el a fost obraznic, a făcut probleme și acolo, la mire și la mireasă. A spus că am intrat peste ei, dar nu a fost adevărat. A fost obraznic. Au spus și băieții din formație că este recalcitrant și rău, așa că nu se poate discutat cu asemenea persoane. Cine i-a dat o plamă? Nu are decât să zică asta. Nu l-am lovit. I-am zis, domnule, de ce ai fost obraznic? La care el: «Că așa am vrut eu!». Atunci i-am zis că e un nesimțit. Acolo, ne-au băgat să intrăm mirele și mireasa, nu am intrat eu de capul meu. Cine este stăpânul nunții? Cei care o fac, nu? Ei fac programul, când să intre cutare, când să intre celălalt. Cine era el, ce personalitate era? Era Tom Jones? Cine era de, vai de mine, s-a ofensat? A intrat Laura Lavric. Nu am intrat de capul meu, că eu nu sunt lipitoare de aia, să mă duc ca poale unde peste cur. Nu vă dați seama din prima că este obraznic și cu tupeu. Așa face mereu, nu e prima dată. A mai fost la o nuntă și a făcut la fel cu un alt cântăreț, nu cu mine. El era cunoscut la nuntă și Laura Lavric nu era. Ce dacă era vecin cu mirii? El merita o palmă pentru nesimțirea sa. Adică să mă duc eu, femeie, la numele și vârsta mea să-l întreb de ce e obraznic și el să răspundă așa”, a declarat Laura Lavric.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au confirmat faptul că Iulian Cosmin M., protagonistul scandalului monstru de la nunta din Iași, a făcut o sesizare împotriva Laurei Lavric.

Comentarii
  • „Magic Balroom din Hârlău”. Asta explica tot.
    E ca si cum un pub din Dublin s-ar numi „La Zoiosu’ „. Limba romana le pute si celor din Harlau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *