Prima pagină » Cancan » Scandal monstru la Mireasa de la Antena 1! Telespectatorii cer ca Simona Gherghe să intervină de urgență! 

Scandal monstru la Mireasa de la Antena 1! Telespectatorii cer ca Simona Gherghe să intervină de urgență! 

14 sept. 2023, 09:54,
în Cancan

Scandal monstru la emisiunea Mireasa de la Antena 1 unde telespectatorii cer ca Simona Gherghe să intervină de urgență. Unii dintre concurenți au reușit să irite telespectatorii într-un timp foarte scurt!

Membrii grupului Viperele Vesele atrag atenția asupra declarațiilor recente făcute de mirii săptămânii, Daniel și Ana. Cei doi au utilizat termenul „ură” cu referire la animale, mai exact la pisicuțe!

Scandal monstru la Mireasa de la Antena 1!

Cei doi participanți ar putea să provoace o mare nemulțumire în rândul fanilor emisiunii și, în special, în rândul Simonei Gherghe. Este cunoscut faptul că prezentatoarea emisiunii iubește foarte mult animalele, iar aversiunea lor față de pisicile blânde este greu de înțeles pentru fanii show-ului, având în vedere că în casa Mireasa trăiește de mai multe sezoane sau pisicuță numită Mitzi!

Mulți dintre cei care urmăresc emisiunea se întreabă de ce cei doi s-au înscris în acest concurs dacă știi din start că vor locui împreună cu o pisică.

„Mirii săptămânii din emisiunea Mireasa, Ana (alias DamigeAna Helicopter) și Daniel, ne transmit că urăsc pisicile. Sunt amândoi pe aceeași lungime de undă!

În sezonul trecut concurenții au fost surprinși pe Antena Play vorbind despre ideea/amenințarea unei producătoare de eutanasiere a câinilor din jurul studioului de la Buftea. Iată că, în sezonul 8 al emisiunii, pericolul vine din partea concurenților.

Îngrijorarea noastră se îndreaptă către Mitzi, mascota emisiunii, “locatar” permament pe durata sezoanelor în casa Mireasa! Casă declarată de nenumărate ori de către moderatoarea  Simona Gherghe că fiind “pet friendly”,  în condițiile în care mireasa săptămânii afirmă că nu suportă pisicile. Partenerul ei, Daniel, mirele săptămânii, afirmă, în aceeași discuție, că mieunatul pisicii i-a trezit instinctul de a o înjura. Și, totodată, nevoia de “a o arunca”, notează Viperele Vesele pe Instagram.

Ce a spus, cuvânt cu cuvânt, Daniel de s-a ajuns la acest scandal?

În mijlocul controverselor, se așteaptă ca Simona Gherghe să adopte o poziție fermă. Internauții îi cer vedetei să intervină și să rezolve situația cu cei implicați în relații amoroase.

„Urăsc pisicile! Mai ales când a venit aici la pat, dimineața, și a început să facă miau. Am zis… Ce miau?”, a spus Daniel extrem de amenințător și amuzat în același timp, povestind despre mascota emisiunii prezentate de Simona Gherghe.

Cuvintele acestuia au stârnit fel și fel de reacții

Discuția purtată de Ana și Daniel, primul cuplu format la Mireasa, sezonul 8, a fost aspru taxată, așa cum precizam în rândurile de mai sus, de către telespectatori. Pe grupurile de Facebook dedicate emisiunii, oamenii nu s-au putut abține. Au criticat comportamentul celor care la ora actuală sunt favoriții publicului.

„Cei care nu iubesc animalele nu se iubesc nici pe ei!; Acasă cu acest Daniel!; Să le fie rușine!; E un dobitoc. Vă dați seama că în afară de vocabular are și un suflet infect. Doamne! Nu pot să cred că m-am înșelat atât de mult în privința lor.

Nu-i voi mai vota niciodată; Trimiteți-i mesaj Simonei!; Totul până la animăluțe!; Cum să nu iubești niște suflete nevinovate? Animăluțele sunt mai deștepte. Sunt mai curate și mai iubitoare decât ei”, sunt doar o mică parte din sutele de mesaje pline de revoltă la adresa celor doi, scriu cei de la fanatik.ro.

Un nou scandal monstru e pe cale sa izbucnească la emisiunea Mireasa de la Antena 1, după cuvintele spuse de doi concurenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *