Prima pagină » Radio » Scandal monstru între Niculina Stoican și Constantin Enceanu. S-a ajuns la judecată

Scandal monstru între Niculina Stoican și Constantin Enceanu. S-a ajuns la judecată

17 aug. 2023, 10:56,
în Radio

Este scandal monstru între Niculina Stoican și Constantin Enceanu. Artistul i-a deschis proces cântăreței, manager al Ansamblului folcloric „Măria Tănase”, nemulțumit de faptul că de mai bine de 18 ani nu a fost promovat pe o treaptă superioară.

Enceanu a încercat un proces la Tribunalul Dolj, care se ocupă de litigiile de muncă. El cere plata diferențelor salariale pentru perioada 2018-2020, pe care ar fi trebuit să le primească dacă ar fi fost promovat conform meritelor sale la gradul profesional IA.

Scandal monstru între Niculina Stoican și Constantin Enceanu

Artistul a vorbit cu cel de la CANCAN și a precizat faptul ă de 18 ani a rămas la gradul profesional I, deși este unul dintre cei mai buni artiști autohtoni de muzică populară.

„Așteptăm decizia instanței. Eu de 18 ani nu am mai fost avansat, pe ultima treaptă. Nu e vorba de bani, ci de a-mi recunoaște meritul meu. Fără lipsă de modestie, mă consider unul dintre cei mai buni artiști de muzică populară din țară. Alții nu sunt, poate, de valoarea mea, dar au fost promovați”, a spus artistul pentru sursa citată.

Constantin Enceanu nu-și dorește să se pensioneze

De asemenea, artistul de muzică populară a menționat faptul că nu-și dorește să se pensioneze, întrucât consideră că mai are încă un cuvânt de spus în muzica populară, și nici să părăsească, precum un laș, ansamblul din care face parte și care este condus de Niculina Stoican.

„Ar însemna să fiu un laș și să-mi las colegii. Nici de pensionat nu vreau, încă mai am multe de spus. Aș dori să stau pe scenă cât mai mult, cât mă ține sănătatea.

Am cântări peste tot. Ieri, de exemplu, am avut la Ciorogârla, apoi în Teleorman. În weekend am, de asemenea, evenimente foarte multe. Mulțumesc lui Dumnezeu, chiar nu pot răspunde la toate invitațiile. La un moment dat, am simțit că trag foarte mult de mine și nu e bine. E vorba de oboseală. Și vârsta, totuși mă apropii de 60 de ani. Alții la 30 de ani nu muncesc cât mine.

Azi noapte am ajuns la 2.30 acasă, am dormit cu nepoțeii până la 08.30, iar acum sunt în curte, fac curățenie. Facem ordine prin grădină”, a adăugat acesta.

Constantin Enceanu, primele declarații după operație

Constantin Enceanu a fost supus unei intervenții la genunchi, pe care o amâna deja de mult timp. Pentru că avea un program foarte încărcat și multe spectacole, a încercat să mai tragă de timp, dar durerile l-au ajuns din urmă și a decis să se lase pe mâna medicilor și să rezolve odată problema.

Interpretul de muzică populară a făcut primele declarații după intervenția la care a fost supus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *