Prima pagină » Actualitate » Scandal monstru între maneliști! Florin Salam l-a umilit pe Bogdan de la Ploiești, la o nuntă!

Scandal monstru între maneliști! Florin Salam l-a umilit pe Bogdan de la Ploiești, la o nuntă!

03 iul. 2024, 08:19,
BZI.ro, în Actualitate

A fost scandal de proporții în lumea maneliștilor din România. Chiar dacă fac parte din aceeași breaslă, Florin Salam l-a umilit pe Bogdan de la Ploiești, la o nuntă. Totul a pornit de la faptul că Bogdan de la Ploiești nu a dorit să-l numească pe cel din urmă „șeful României”.

Florin Salam l-a umilit pe Bogdan de la Ploiești, la o nuntă

Incidentul dintre Florin Salam și Bogdan de la Ploiești s-a petrecut în weekend, la un eveniment, unde cei doi au fost invitați să distreze oamenii. Bogdan de la Ploiești a fost primul manelist care a cântat la nunta cu pricina.

Nemulțumit atât de momentul manelistului, cât și de faptul că nu l-a numit „șeful României”, Florin Salam a pus ca Bogdan de la Ploiești să fie dat afară.

Florin Salam a pus ca Bogdan de la Ploiești să fie dat afară.

„Ești șeful României, dar nu pentru mine, vă spun sincer”, a afirmat Bogdan de la Ploiești, după ce Salam a aruncat cu bani în el.

După ce și-a încheiat, la rândul său, momentul la nuntă, Florin Salam a vorbit despre incident într-un video făcut public pe rețelele de socializare.

„Mie îmi era rușine de lăutarii lui și de băiatul care are grijă de el. Dacă ăsta e nesimțit… m-am ridicat în picioare și i-am făcut semn, stop! Afară într-o secundă.

Ca să nu pară că îl dau aia afară, spunea la oameni ‘săru-mâna’. Nu sunt bune astea, dar dacă ăștia, zero, care nu au nicio valoare niciodată, au arfe, trebuie să îi faci să se simtă… Cine l-a ridicat? L-am ridicat eu puțin când îl trimiteam să-mi cumpere bere, suc, apă.

Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme, oricum nu le dădeam voie. Să moară mama mea dacă lăsam pe cineva să-l scuipe sau să-i dea vreun șut în fund. Eu am auzit că omu’ ăsta își ia mereu scuipat și palme, pentru că nu știe să vorbească cu lumea”, a susținut Florin Salam.

Cum a reacționat Bogdan de la Ploiești

În aceeași ordine de idei, și Bogdan de la Ploiești a dorit să facă cunoscută și propria variantă.

„Știu că așteptați un răspuns de la mine. Cu toate că nu sunt genul care să răspundă la răutăți, trebuie să vină și acest răspuns din inima mea pentru voi. Florin Salam este regele României, pe bune. Toată generația mea a crescut cu muzica lui și îl respect încă de mic. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm înjosiți și călcați în picioare. Vreau să vă prezint situația exact cum a fost”, a spus Bogdan de la Ploiești, într-un videoclip făcut public pe TikTok.

Bogdan de la Ploiești a adăugat că a încercat să nu creeze un conflict cu Florin Salam și că a dat dovadă de respect.

„Ați văzut și voi că l-am respectat și am dat toate dedicațiile pe care și le-a dorit, cu toate că a încercat să mă înjosească fiind o petrecere cu oameni la care el cântă de obicei. Din contră, pe unde a cântat la petrecerile noastre, l-am tratat exact ca pe un rege și n-am încercat să fac vreo contră cu el”, a mai adăugat manelistul.

Așadar, a ieșit scandal mare în lumea maneliștilor după ce Florin Salam l-a umilit pe Bogdan de la Ploiești, la o nuntă.

Comentarii
  • O fi priză ceva iar Salamior :)) un drogat gras care și-a spart toată averea pe droguri! Degeaba este un mare cântăreț dacă este o mare panarama!

  • Scandal „ca la usa cortului”, specific minoritatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *