Prima pagină » Cancan ultimă oră » Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală – VIDEO

Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală – VIDEO

27 iul. 2024, 16:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Scandal neașteptat între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scena ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală! Erau ca frații, dar au ajuns să se evite total! Unul dintre ei a făcut publice problemele. Dezvăluirile sunt de-a dreptul șocante!

O nouă dispută zguduie lumea manelelor! Tzancă Uraganu a făcut declarații controversate despre scandalul cu Florin Salam. S-a lăsat cu acuzații foarte grave!

Tzancă Uraganu și Florin Salam, scandal neașteptat

Tzancă Uraganu susține că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu manelistul! Celebrul artist s-a supărat foarte tare pe Florin Salam, după ce a plecat de lângă el de la masă și crede că ar fi ales să se îndepărteze pentru că s-ar fi temut că ar putea să arunce pe el cu otravă. Totul s-a întâmplat când erau amândoi plecați într-un turneu.

Manelistul este de-a dreptul șocat de ce ar fi putut să creadă Florin Salam despre el după atâția ani de prietenie. Tzancă Uraganu a avut mereu grijă ca artistul să fie respectat de membrii formației sale.

Cu toate acestea, Florin Salam a refuzat să îl ia în mașină pe unul dintre ei de teamă că ar arunca pe el cu diferite prafuri sau otravă.

„Tu trebuia de la Baia Mare să te duci la Oradea, unde aveam amândoi a treia zi cântare, ca a doua zi erai liber. Și te-ai dus la Oradea. Eu trebuia să mă întorc la Fetești. (…) Ionuț și ăștia ai mei care te-au ținut așa și te-au respectat. Tu ai început să vorbești și să spui că tu nu îl iei în mașină pe ăla că îți aruncă otravă prin mașină. Păi tu de cine spui treaba asta? De ăștia? După aia spuneai mâine, poimâine că eu i-am pus. Tu la nivelul ăsta ai ajuns cu mine?

(…) Astea sunt filmele pe care ți le-ai făcut tu. Nu ți-a aruncat nimeni niciodată nici cu otravă, nici cu ce spui tu (…) Pe mine m-au deranjat gesturile pe care le-ai făcut înainte de botez. Te-ai așezat la altă masă. Tu erai cu mine acolo în turneu. Te așezi la altă masă? Ți s-a părut că arunc ceva pe tine eu? Sau ce să înțeleg?

Că tu ai astea în cap. (…) Ți s-a părut că și eu arunc ceva pe tine? Prafuri de alea sau otravă (…) Așa zice, că i-am pus eu (n.r. pe cei din formație) să arunce de alea pe tine”, a mărturisit Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare.

Manelistul vrea să stea departe de nașul fiicei sale

Tzancă Uraganu vrea să stea departe de acum de Florin Salam, fiind îngrozit de gândurile pe care le-a avut manelistul despre el și formația lui.

Între cei doi artiști nu ar fi existat niciodată discuții legate de bani, însă s-a ajuns la acuzații dramatice. Florin Salam și Tzancă Uraganu au fost ca frații, dar povestea lor de prietenie ar fi ajuns la final.

„Omul ăsta mi-a botezat fata, a fost ca un frate pentru mine. Aici nu e vorba doar despre o ceartă, este vorba despre o despărţire frățească, atât. Îmi anunţ despărţirea frățească faţă de Florin Salam. Atât anunț.

Nu mai vreau să-l pup la mișto, să stăm la şprițuri, să stăm cum stăteam noi înainte când ne plimbam şi stăteam toată ziua. Eu nu pot să fiu aşa, dacă nu simt treaba asta, nu am cum. Am căutat eu avantaje sau ceva de la el? Şi acum când a cântat cu mine undeva… era o petrecere de-asta unde am cântat și eu, a dat dedicații, eu am luat toți banii și i-am dat înapoi cu japca. Am eu nevoie de ceva de la el?

Am plătit când trebuia să plătesc. Am recuperat toți banii, dar și dacă nu-i recuperam, nu era problemă. Am dat și 9000 euro și nu m-am supărat. Niciodată în viața mea n-am crezut că n-o să mai vorbesc cu tine. Dar ştii ceva? Niciodată să nu spui niciodată”, a mai spus manelistul.

Acesta nu a fost singurul motiv pentru care cei doi artiști s-ar fi certat. Tzancă Uraganu a fost deranjat și pentru că Florin Salam nu s-a prezentat la botezul fiului său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *