Scandal monstru în familia unui procuror din Iași. De teamă, soția magistratului a plecat din vila de la Lețcani. Bruneta a cerut ajutorul polițiștilor – EXCLUSIV/FOTO

03 nov. 2023, 02:00
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

Scandal monstru în familia unui procuror din Iași. De teamă, soția magistratului a plecat din vila de la Lețcani, fiindcă la mijloc este și un minor pe care își dorește să îl protejeze. Bruneta a cerut ajutorul polițiștilor

Adevărul iese la iveală și în cazul procurorului Emilian Brătuleanu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău. Bărbatul este căsătorit cu Maria Brătuleanu de ani buni și împreună au o fetiță ce este minoră. Însă, în ultima perioadă, acesta a făcut viața un calvar familiei sale, iar focoasa brunetă a ajuns să ceară ajutorul polițiștilor din dorința de a-și proteja fetița.

Scandal monstru în familia unui procuror din Iași. Bruneta a cerut ajutorul polițiștilor

Emilian Brătuleanu și-a început cariera în Suceava, profesând, în anul 2010, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava. Iar de peste 10 ani este procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău. La câteva luni de la debut, acesta ar fi clacat nervos și ar fi fost internat la un Institutul de Psihiatrie „Socola”. Potrivit surselor reporterilor BZI, episodul s-a tot repetat, având multe vizite chiar și la spital. De câteva luni, starea bărbatului s-ar fi înrăutățit, punând în pericol viața familiei, și nu numai.

„La data de 25.10.2023, polițiștii au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, de către o femeie cu privire la faptul că are un conflict verbal cu soțul ei la domiciliul din comuna Lețcani. La fața locului s-a deplasat o patrulă de poliție, constatând că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de o dispută verbală fără manifestări violente fizic, conflictul fiind aplanat. Nu s-a impus emiterea unui ordin de protecție. Până în prezent, femeia nu a depus plângere cu privire la cele întâmplate. Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea cu exactitate a întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Soția magistratului a plecat din vila de la Lețcani. Procurorul a amenințat chiar și o polițistă

Maria Brătuleanu a părăsit domiciliul de la Lețcani în prezența bărbatului și cu autoturismul familiei, un VW Passat B6.

„Soția lui a plecat cu mașina familiei, deoarece fata lor este cu ea și probabil să se poată deplasa mai repede în caz de nevoie. El s-a enervat și a venit la Hârlău, unde a început un scandal monstru. I-a zis unei polițiste să îl ajute să își ia mașina de la ea și, pentru că nu a intervenit, nefiind de compatibilitatea ei, a început să o amenințe. A zis că îi arată el cine e, că îi rupe toată carnea de pe ea și multe alte lucruri, ajungându-i să îi fie frică de el”, a afirmat o sursă apropiată familiei.

Ba mai mult, de câteva luni bune, acesta a devenit un jucător de poker, cheltuind toți banii, fără a se mai gândi la nevoile familiei sale, stârnindu-se multe certuri între cei doi soți și ajungându-se la divorț.

„El joacă la poker și cheltuie mulți bani. A fost văzut pe drum cum vorbea singur, agitat, nervos. N-ai fi zis că e procuror, dacă nu îl cunoșteai”, mai spune sursa.

Reporterii BZI au încercat să ia legătura cu procurorul Emilian Brătuleanu, pentru a obține un punct de vedere, însă acesta nu a răspuns apelurilor telefonice.

Iată că adevărul a ieșit la iveală după un scandal monstru în familia unui procuror din Iași, ajungându-se la solicitarea unui ajutor din partea polițiștilor.

Comentarii
  • Bine dar focoasa sau flocoasa brunetă?aici nu inteleg

  • Alt Horodniceanu?
    O nouă portocala?
    Poate cineva sa ne lămurească, procurorul are zeci de internări la Institutul național Socola ?
    Pe cine îl are ăsta în spate,cine îl ține în funcție?

  • Alo?București? Inspecția judiciară?

    Pină acum era cu 🔥 broneta,acum la treabă pe acest animal care amenință polițiste cine îl pune sub acuzare?

  • Un punct de vedere poate ne dă parchetul Hârlău,ce agresiune asupra unei polițiste a comis acest procuror?
    E secret?

  • Justiție și corectitudine

    Ceva nu e curat la mijloc ,ori omul cu funcție e nebun de legat,ori sistemul corupt judiciar îl folosește pe post de maimuță îmbrăcată în haina statului

  • La Harlau să instaură deja Republica Procurorilor,nimeni nu are curaj să ridice capul că procurorii te pun sub acuzare,aici să îngroapă democrația

  • Unde e imaginea Parchetului Hârlău,domnul bratuleanu Emilian nu era purtator de cuvînt cumva?

  • Înalta curte

    Cercetarea disciplinară împotriva acestui magistrat poate face lumină

  • Bravo, mihalache adelin.

  • Autosesizarea comandanților?

    O expertiză medico-legală se impune de urgență,astfel de exemplare ne distrug vietile,oare cite dosare făcute prost a soluționat?
    Are apucaturile lui Ceban ,face pușcărie dacă nu cumva intervine frăția procurorilor, totuși în articol se vorbește că acest magistrat amenință o polițistă,e Ultraj sadea

  • Ieșean oripilat

    Este bolnav psihic si, prin urmare, nu are ce căuta in magistratură. Mai sunt mulți procurori care nu au ce căuta in magistratura dar aia sunt tâmpiti nu nebuni (Horo, Eva, Portocală etc). Un mârlan căruia i s-a urcat beția puterii la cap ! Cum e posibil ? Simplu, magistrații NU RĂSPUND ÎN FAȚA NIMĂNUI PENTRU ACTELE LOR indiferent ca sunt făcute in cadrul serviciului sau in afară ! Ca sa fie tras la răspundere trebuie să facă una gogonată rău, omor, terorism etc altfel csm ii mângâie un pic pe cap

  • frizeru lu ceausescu

    uite-l si pe asta cu fata asta de oier
    mecla de fiu de morar de la tzara
    cum dracu ajung astia PROCURORI cu fetzele astea de marlanushi impachetati
    cum sa te tunzi ba asa

  • Frizerule, tot asta ma intreb si eu. Ba chiar ma intreb cum de se uita o femeie la astia? Inteleg, are bani cacalau, dar e urat si prost…Ireal…

  • Toate panoramele Curve și golani au ajuns procurori. ASTIA AU DISTRUS VIETI SI DESTINE LA ORDIN PENTRU CA NU RASPUND DE FAPTELE CARE LE COMI
    STAT MAFIOT

  • Fază tare!!!
    La scandalul din Pârcovaci cine credeți că a intervenit la aplanarea scandalului, să-l liniștească pe bietul procuror? Polițistul local Costi care este cercetat penal pentru conducere auto în stare de ebrietate, tocmai de acest procuror!!!!!! Acum, care pe care…. Numai măsurile legale ce se impun nu vor fi luate așa cum susține purtătorul de cuvânt. O primă măsură a fost luată în noaptea scandalului, când Mariusică – O. S. l-a recompensat cu o cafea pe procurorul turmentat.

  • Bina ca nu a intervenit Zurbagiu….

  • Dupa comentarii vad ca multi sunt prosri si adunati gramada. Romani get beget. Comentatori de serviciu care aveti prea mult timp liber.

  • Nu se potrivesc deloc , a vrut banii lui

  • Ce mai face domnul Bossumflaceanu de la
    Raducaneni?

  • Acest asazis magistrat este cel mai mare spagar, zeci, sute de dosare a masluit pe fata fara sa i se intample nimic si fara ca nimeni sa se sesizeze.
    Oare CSM la cate plangeri a avut cu privire la acest indivind cu probleme psihice care se joaca de atatia ani cu soarta miilor de dosare / cetateni.

  • Aceasta scursura de om nu ar trebui sa mai aiba ce cauta in viata publica sa incaseze mita.
    In cativa ani si-a facut doua vile, apartament in Harlau, masina scumpa, cu bani de la infractorii pe care ii acopera.

  • Sa speram ca macar de data aceasta cineva citeste nemultumirile atator oameni si il verifica un pic, la felul cum a clasat sute de dosare la limita si a scapat infractori periculosi in schimbul diverselor avantaje si peschesuri.
    Nu mai vorbim ca se preteaza la aceste practici datorita faptului ca este lacom, arogant, increzut si bolnav psihic.
    Speram ca macar dupa aceasta aparitie sa fie oprit sa isi mai bata joc de oameni si se dosarele aparent investigate de acest magar.

  • Se lasă cu destituiri dacă Corpul de Control al MAI este sesizat cu mafia de la Hârlău,se încearcă o mușamalizare dar structurile centrale au tot și cînd vin au să destructureze domnia haosului,a ilegalității ,a incompetenței manageriale

  • Zurbagiu Cătălin , dacă tot ai făcut cunoștință lu Bratu cu Mariuca acum nu faci nimic, fă și tu ceva, ajută copii ăștia să se împace, că domnul procuror o să fie băiat bun și claseaza dosarele unde tu ești autor, că n-ar fi prima dată cînd se întâmplă,apropo,cite dosare mai ai batausu-le?

  • Totul se plătește

    Ca să înțeleagă lumea, cică un anume Kata ,folosim pseudonime,a căzut la pace cu Bratu să mai împace niste inculpați cu victimele,dar nu degeaba ,la Hârlău,totul se plătește, așa au reușit ambii parteneri de afaceri să prospere.

  • Viata ușoară pe bucium a gasit

  • Cracanici bongorici

    Procurorul Emilian Ionuț este satul de sancțiuni cu avertisment de la CSM ,e oaia neagră a sistemului,oare nu cumva consumă și substanțe interzise, că alcoolice,da.

  • Un bou de om care dupa ce se imbata isi da arama pe fata, nu mai vorbim ca are o boala sa se dezbrace la surubu gol.

  • Se poate și mai bine,pe Grajduri,oricum acolo e gratis mincarea,tratamentul îl ia la timp

  • După unii prostalani care postează aici, concursul de intrare in magistratura are o probă eliminatorie: aspectul fetei.

  • Da,boala psihică e un atuu in magistratura, Legea devine o opțiune,nu e obligatorie și pentru magistrați,cazul cu politista cine se ocupa?
    Se pune batista pe țambal,e jaleeee,e un dosar cu dureri de cap

  • Dezinsecție

    Nu se va întâmpla nimic,sistemul îl apără,omul ăsta va veni la servici ,praf și pulbere va fi, veți tremura ca gindacii la deratizare

  • @Giani,Catalin

    In cazul procurorului de la Raducaneni s-a autosesizat procurorul general al României,
    domnul Alex Florența,în urma articolului apărut într-un ziar local(,,Dezvăluirea.ro) și s-a cerut redeschiderea dosarului,respectiv reluarea cercetărilor,având în vedere musamalizarile care au dus la clasare.
    Că de altfel,nu se întâmpla nimic,dosarul era clasat din 2018.
    Din cauza unor astfel de procurori care-și fac de rușine breasla,lumea își pierde încrederea în actul de justiție.Si parca la parchetele astea mici este mai multă corupție și o frăție cu unii infractori.,,Stat in stat…”

  • Mare om Giani ăsta, să dea bunul Dumnezeu să fie la fel și cu acest caz,la purificat toate dosarele individului ,te vei crucii ce golanii face

  • Asta procuror? Poate cioban la Coarnele Caprei.

  • La Hârlău, în ultimii ani este debandadă totală. Legea este aplicată preferențial!!!!
    Ai deranjat sistemul, sunt pe urmele tale…
    Tandemul Ghena – Mona au dat startul și din păcate, urmașii au preluat ștafeta, străduindu-se să-și depășească profesorii…
    Bietul EMI, este un rătăcit în sistem care își face de cap, profitând de lipsa de atenție din partea șefilor și a altor servicii, care la rândul lor au alte preocupări.
    Hârlău= oraș pierdut în timp și spațiu!

  • La luat din iubire ptr. Bani

  • Salutam niste ,,hackerasi amatori”!
    Spioni,nu gluma…

  • Asta e un fel de Chifan “Garofel” casatorit cu var-sa An’soara…😩

  • Nuțu Ceplenița

    Știu multe, dar prefer să tac, deocamdată!
    Prietenii știu de ce…

  • Da,un fel de gogonel care fumează sobolan

  • Mița din Ceplenița

    Nuțu noi știm că ești din Ceplenita,dar tu nu ești tăcut, ești bolnavior?
    Hai curaj ,zi tăt ce ai pe suflet,acum ai ocazia să te faci ascultat

  • Interesanta sintagma:,,Ai deranjat sistemul,
    sunt pe urmele tale…” folosita de d-vstra.

    Într-adevăr,până nu te lovești de sistem,n-ai crede de ce sunt in stare unii…Sunt sensibili la adevăr,critici și la respectarea legilor..
    Au un stil de a se răzbuna…
    Dar,câteodată,roata se mai învârte… Țac! Țac!

  • Hai Nuțu 🔭se vede de la o poștă că știiulte

  • Ce informat ești bă stimate domnule Cernescu, dai înainte,noi ascultam,numai ochi și urechi

  • Legea compensației, sădești vînt colegi furtuna

  • Stabilitate financiara ???

  • Gigi Cătărău

    Toți cei care locuiesc în Hârlău văd foarte bine ce dezordine totală există în acest orășel medieval, iar cei interesați pot constata singuri de acest adevăr crunt, fără să-i influențeze cineva. Din fericire, în acest orășel mai sunt locuitori civilizați, ancorați la problemele cotidiene, însă speranțe de mai bine, nu prea sunt.

  • Dar panarama de prim procuror SAVA TEONA nu i-a vazut comportamentul?Cum gestioneaza ea activitatea din cadrul parchetului?De ce nu a sesizat CSM-ul si l-a acoperit pe acest procuror?

  • Doamneeee,in ce tara traim!!! Asa-zisi procuror fac legea ca la ei pe tarla. Cautati pe internet sa vedeti ce antecedente mai are dezaxatul asta!!! Nu e posbil asa ceva! Cum sa fie lasat in continuare sa se joace cu soarta a sute de oameni, cand el merge pe strada si vorbeste singur??? Nu mai spun de faptul ca a fost internat de atatea ori la Socola! Sper sa se sesizeze cineva, sa verifice dosarele instrumentate
    de el,sa se scoata la lumina toate faradelegile lui si sa-l excluda din magistratura. Un asemenea gunoi nu are ce cauta in sistem.

  • Toti din zona Hîrlaului stiu ce spagar notoriu este handicapatul asta de procuror! Se stie clar ca daca te duci cu putintel cascaval, face din nevinovat vinovat. Asta nu e sanatos la cap, toti cei cu care a avut contact stiu dar nu spune nimeni nimic de teama pentru ca oricum nu i se va intampla nimic. Asa e in Romanica,pana nu omoara pe cineva,nu i se intampla nimic.

  • Nenorocitu clasează orice dosar indiferent de fapta pentru bani

  • Mai nu mai comentați prosti , nu are probleme omul ,, Ea este in depresie Maternală , ea trebuie dusă la doctor ,, Un om cu carte ca el are nevoie de armonie in casă nu o discreierată cum este aceast specimene de femeie ,, Sa căsătorit din interes cine mai face așa ceva ce a făcut ea ,? ,,,

  • Pentru Mita,Laba,Lola și alți cârcotași ,recomandare:
    HARA-KIRI!
    🤪🤪🤪🤪🤪
    Plesnește pipota in voi!

  • E ca focul bruneta !!!

    Cea mai buna poza este cea in care focoasa se uita la ,,OZNul” din fruntea lui Dadala-Dadala: inceput de chelie in frunte cu un cerc de par in jur – ,,ZERO”, semn ca parul destept paraseste capul de procuror ,,ZERO”.

  • Harlau ..oras mic cu militeni ca Zurbagiu cu creier mic-defapt deloc..urmasul lui militeanu ungureanu si ala nascut fara creier!!..ei saracii asteapta pensia la varsta de 40 de ani..ce vina au?..asta e romanica!!

  • femeia ca femeia, dar in articol scrie clar ca procurorul crescut la casa de copii care acum are vila in letcani (din spagi) a fost internat de mai multe ori la Socola…. asta spune tot. dementi cu functii care isi bat joc de destinele oamenilor. Felicitari justitia romana

  • lumea stie ca emi imparte bani cu tiganii din harlau pentru protectie…toti cotizeaza si el ii scoate din belele. politia e neputincioasa pentru ca de sus il protejeaza pe procuror . oare cotizeaza si mai sus la iasi, bucuresti de face atatea belele si nu pateste nimic 😕

  • da nimeni nu spune si de ceilalti cu care face bani bratuleanu?. se stie ca toti sefii din politie, ocol silvic, primari , afaceristi, intelopi care vand tigari si droguri fac paranghelii impreuna si pun de o afacere alaturi de procurorul internat la Socola.

  • stati cuminti ca nu pateste nimic nici procurorul nici ceilalti cu care face bani. daca justitia functiona nu mai avea acum vile, apartamente , masini si ameninta politisti. cotizeaza la cei cu functii mai inalte si sunt lasati in pace. Noroc de presa ca mai face putina valva, in rest, justitia, serviciile sunt in marte clinica si baga la puscarie amarati care nu au ce manca. e mai rau decat pe vremea lui Ceauseascu

  • Zurbagiule nu te liniștești?iar furi curent?
    Acum nu mai are cine să te țină in brațe,chici tu cu curul in penis și direct la tuhaus mergi

  • lasa ca se pune in balanta si atunci vedem noi cine aude zanganit de catuse

  • Șapte lanțuri și o cătușa,merge trenul de Harlau încărcat cu deținuții la bulău
    Se lasă cu arestări în masă,ce tupeu acolo să comentați de săracul om,care el e bolnavior și e la tratament de specialitate

  • Și în trenul cu deținuți
    Vor fi meliteni multi

  • Xiaozung, in tine pocneste prostia! Esti la fel ca javra de procuror. Cine se aseamana, se-aduna.

  • Eu din 2018 sunt într-o lupta cu acest procuror care tine un grup de bătăuși care ma bătut în propria casa, În instanta Nic acuma nu sa finalizat pentru ca dosarul este varza instrumentat. Întrebarea este dacă el este dus cu capul în urma internarilor și a comportamentului, oare judecătorul Chiriac Daniel cm de nu a observat nereguli. Toți sunt niște corupti

  • Eu din 2018 sunt într-o lupta cu acest procuror care tine un grup de bătăuși care ma bătut în propria casa, În instanta Nici acuma nu sa finalizat pentru ca dosarul este varza instrumentat. Întrebarea este dacă el este dus cu capul în urma internarilor și a comportamentului, oare judecătorul Chiriac Daniel cum de nu a observat nereguli. Toți sunt niște corupti

  • se vede pe fata ca domnul Emil Bratuleanu imbracat in cersaf alb vineaza cenusarese .oare drogurile il ajuta

  • Toti handicapații au ajuns sa facă dreptate . Mai rău ca pe vremea comunismului

  • Bai da asta mai profesează și acum???
    Internat la socola și încă are pe mana dosare??
    În ce lume trăim fraților, asta trebuia dat de mult afara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *