Prima pagină » Local » Scandal monstru în cartierul Alexandru! „Baba de la parter”, așa cum îi spun locatarii unei pensionare, a sărit la poliție cu un cuțit, după ce a furat o geantă din parc – EXCLUSIV

Scandal monstru în cartierul Alexandru! „Baba de la parter”, așa cum îi spun locatarii unei pensionare, a sărit la poliție cu un cuțit, după ce a furat o geantă din parc – EXCLUSIV

25 iul. 2024, 20:50,
BZI.ro, în Local
Scandal monstru în cartierul Alexandru! „Baba de la parter”, așa cum îi spun locatarii unei pensionare, a sărit la poliție cu un cuțit, după ce a furat o geantă din parc - EXCLUSIV

În cartierul Alexandru cel Bun, lângă Școala nr. 13, a avut loc un incident în urma căruia o pensionată, fiind cunoscută ca fiind „baba de la parter”, a luat o geantă care aparținea unui puști. În geanta lăsată în parc, erau bani și un telefon mobil.

Copilul a obervat că nu mai este geanta și a mers acasă. Acesta și-a anunțat părinții și au reușit să localizeze telefonul mobil, acesta fiind la femeia care luase geanta.

Ajunși în zonă, femeia a refuzat să returneze bunurile, iar părinții au chemat Poliția. Ulterior, femeia a început să se certe cu polițiștii și i-a amenințat cu un cuțit.

Pentru evitarea unui posibil incident, femeia a fost imobilizată și urmează să fie dusă la o unitate medicală, cel mai probabil la Institutul de Psihiatrie Socola Iași, deoarece ar avea probleme de natură psihică.

Locatarii de pe strada Mușatini o cunosc pe această pensionară și este numită „baba de la parter”, deoarece, susțin aceștia, femeia a mai avut probleme cu oamenii.

În cele din urmă, geanta a fost recuperată, iar cel mai probabil femeie se va alege cu un dosar penal, însă rămâne ca reprezentanții IPJ Iași să clarifice care au fost circumstanțele acestui incident.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
26 iulie 2024
26 iulie 2024