Prima pagină » Local » Scandal la un Lidl din Iași! Un puști s-a luat la bătaie cu agenții de pază și a spart un geam
Scandal la un Lidl din Iași! Un puști s-a luat la bătaie cu agenții de pază și a spart un geam

Scandal la un Lidl din Iași! Un puști s-a luat la bătaie cu agenții de pază și a spart un geam

27 iun. 2024, 18:19, 6 ,
în Local

Un scandal a izbucnit la Lidl de pe strada Halipa Pantelimon. Din informațiile deținute de reporterii BZI, se pare că un puști s-a luat la bătaie cu agenții de pază.

Totul ar fi început în momentul în care băiatul a fost întrebat de către agenții de pază dacă cumpărase o sticla pe care o avea în mână. Ulterior, băiatul s-a enervat și a început scandalul.

De asemenea, băiatul a spart un geam, iar agenții de pază au chemat poliția.

Comentarii
  • tineretul "mandria" tarii

    si-a luato in cap tineretul. se vede ca numai sunt scoli de corectie unde sa fie bagati si „tocati” la sange cau bataie, munca si foamete sa-si blesteme zilele.

  • Pusti tâmpit de la caldura ,voia sa bea ,n a făcut un tip tok 😁

  • Lidl de pe Bulevardul Poitiers este acaparat de tinerii care lucreaza la Continental sau alte firme din zona. Intra in supermarket in grupuri galagioase , cumpara ceva de mancare ,un suc, fructe,ies la fumat ,apoi se urca in masinile lor scumpe, foarte scumpe , si pleaca. Nu asta ar fi problema ,ci faptul ca multi dintre ei isi lasa masinile in parcarea supermarketului pe toata perioada cat sunt la munca, ocupand astfel locurile de parcare incat clientii care ar vrea sa -si faca cumparaturile pentru familie nu au nicio sansa . Paznicii spun constant ca nu pot rezolva aceasta problema. Acum cateva saptamani Continental se lauda cu o parcare supraetajata ,foarte moderna , care trebuia sa ofere locuri de parcare angajatilor.O fi inchisa acea parcare?O fi fost doar o promisiune? Cei de la Penny au rezolvat aceasta problema, nicio masina nu poate ramane in parcare mai mult de 2 ore.

  • generatia asta din ziua de azi e varza…is niste pusti corditi niste gunoaie de copii

  • la furat 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *