Prima pagină » Actualitate » Scandal la un liceu din Satu Mare: Mama și bunica unei eleve au agresat o altă elevă!
Scandal la un liceu din Satu Mare: Mama și bunica unei eleve au agresat o altă elevă!

Scandal la un liceu din Satu Mare: Mama și bunica unei eleve au agresat o altă elevă!

25 oct. 2023, 09:17,
în Actualitate

S-a lăsat cu scandal la un liceu din Satu Mare! Mama și bunica unei eleve au intrat în curtea liceului și au agresat fizic și verbal o altă elevă. Motivul se pare a fi o serie de replici între fata / nepoata celor două și eleva agresată de acestea.

Bătaie ca în ringul de box, între eleve, în Suceava

Scandalul a avut în curtea Liceului Teoretic Negrești-Olt între mama și bunica unei eleve și o altă elevă a liceului. Cele două au intrat în curtea liceului pentru a agresa o altă elevă. Motivul se pare a fi o serie de replici între fata / nepoata celor două și eleva agresată de acestea.

Cele două femei au intrat în curtea liceului, unde au agresat fizic și verbal o altă elevă. Fata în cauză, victima familiei celor două femei, ar fi mărturisit că o elevă a jignit-o.

Pentru a face dreptate fetei, mama și bunica au intrat în curte liceului unde au început să țipe și să facă scandal, agresând atât fizic, cât și verbal, eleva.

Situația a fost calmată de un bărbat dintr-o clădire a liceului, care a început să facă reproșuri celor două femei. După ce a început să le atenționeze pe acestea să se oprească, scandalul și țipetele femeilor s-au îndreptat către acesta.

Eleva agresată de mamă și de bunică a reușit să plece din zonă și să scape de cele două femei, doar după intervenția bărbatului.

Cea mai agresivă dintre femei a fost mama elevei presupus jignită. Deși agresivă și ea, bunică părea mai calmă, având intervenții pentru a o opri pe femeie din a agrava și mai mult situația.

Bătaie între doi elevi în curtea școlii

Zilele trecute un incident a avut loc în curtea Școlii numărul 20, din Galaţi, unde un elev de 13 ani a fost lovit violent de un coleg mai mare. Scandalul între cei doi elevi a continuat după terminarea orelor

Cei doi adolescenţi s-au luat la harţă în curtea şcolii, într-una dintre pauze, sub privirile colegilor. S-au jignit în fel şi chip, s-au înjurat şi s-au ameninţat reciproc. După terminarea orelor, elevul de 14 ani, cu un an mai mare, l-a aşteptat pe celălalt să-l pună la punct. Iar de această dată, conflictul nu a mai fost doar unul verbal. Încurajat de alţi elevi de pe margine, băiatul îl loveşte în faţă pe cel mai mic.

„Am mai aflat unele lucruri, fie de la diriginţi, fie de la profesorii cu care cei doi elevi au lucrat pe ultima oră“, a declarat Tincuţa Tufă, directoarea Şcolii nr. 20 din Galați.

Mama agresorului are însă o altă versiune: fiul ei ar fi victima.

„Mi-a zis că colegul ala, băiatul cu care s-a bătut, el a dat în Andrei. Iar Andrei mi-a zis: „Mamă, doar nu era să mă uit la dânsul, i-am dat şi eu o palmă”, a menționat mama elevului.

Conducerea şcolii a început deja o anchetă internă şi urmează să stabilească ce sancţiuni va lua împotriva elevului bătăuş.

În cazul scandalului de la un liceu din Satu Mare, unde mama și bunica unei eleve au agresat o altă elevă, poliția s-a autosesizat și anchetează modul în care în care a avut loc incidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`