Prima pagină » Cancan » Scandal la Survivor după ce 4 foști concurenți s-au întors în junglă: “Nu e corect!”

Scandal la Survivor după ce 4 foști concurenți s-au întors în junglă: “Nu e corect!”

22 mart. 2023, 11:06, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Luni seară a avut premieră filmului „Haita de acțiune”, în care Alex Delea și Elena Chiriac, foști concurenți Survivor au roluri secundare. A două zi după premieră, cei doi prieteni, alături de Zannidache și Oana Ciocan au plecat înapoi în Republica Dominicană pentru o mare provocare.

De câteva zile umblă zvonul că simpaticii Edmond Zannidache și Alex Delea, câștigători ai edițiilor trecute ai super reality-showului Survivor România de la Pro TV s-ar fi înfruntat și și-ar fi dorit să afle care este mai tare dintre ei în junglă. Chiar prezentatorul Daniel Pavel le-a făcut propunerea de a se întoarce în Republica Dominicană și a se înfrunta pe traseul bine știut de amândoi.

Iată că cei doi au acceptat marea provocare și au plecat înapoi la Survivor, dar nu singuri, ci alături de Elena Chiriac și Oana Ciocan, alte două super concurente din edițiile trecute.

Alex Delea, Oana Ciocan, Zanni și Elena Chiriac au plecat din nou la Survivor

Ceea ce părea inițial doar o joacă și o provocare online a devenit certitudine. Zannidache, câștigătorul din 2021, Alex Delea, câștigătorul din 2022, Elena Chiriac (finalistă în 2022) și Oana Ciocan (concurentă în 2022) au plecat la Survivor România 2023, iar poza cu ei în aeroport, postată pe contul de Instagram al emisiunii, a stârnit reacții diverse.

„Au crezut că o provocare pe social media va rămâne acolo. Dar domnul Dan i-a invitat în Dominicană. Astăzi ei au plecat. Cine așteaptă să îi vadă în marea aventură?”

„N-au de ce să meargă. Vremea lor a trecut, acum e vremea celor din acest sezon să demonstreze și să câștige”, „Nu pot decât să le doresc mult succes, chiar dacă vremea dânșilor a trecut”, „Sper că e ceva doar temporar, nu? Adică nu vor avea șansa la marele premiu, pentru că nu ar fi corect”, „Le trebuie vreo două săptămâni să fie buni iar pe traseu, oricum nu mai sunt ei cum au fost, degeaba se duc acolo”, sunt doar câteva dintre comentariile negative, lăsate de fani în dreptul fotografiei cu cei patru, în aeroport, pregătiți de îmbarcare. Rămâne de văzut ce roluri vor avea cei patru, în concurs.

Alex Delea și Elena Chiriac, protagoniști în filmul „Haita de acțiune”

Cu doar o seară înainte, Alex Delea și Elena Chiriac au participat la premieră filmului „Haita de acțiune”, unde au avut două roluri foarte apreciate.

Fosta concurentă Survivor și Ferma vedetelor, Elena Chiriac chiar a avut mai multe scene de bătaie cu Antonia. Acesta ne-a povestit mai multe de la filmări și cum s-a apropiat de colega ei.

„Rolul meu a fost unul dur, de fată rea și mi-a plăcut foarte mult. Simt că este o bucățică din personajul meu de fiecare zi. Pe personajul meu o cheamă Bubu și seamănă că toate cele care se regăsesc în mine dar nu este neapărat un personaj care să îmi semene.

A fost primul meu rol într-un film, eu am studiat actoria și este un mare vis îndeplinit să joc într-un film. Mi-aș mai dori să fac film și mi-ar plăcea foarte mult să continui în industria asta pentru că este ceva pentru care mă pregătesc de ceva vreme.

Antonia a fost partenera mea de baza în acest film, cu ea am avut cele mai multe scene de filmări și am jucat și cu ceilalți un pic din fiecare. M-am apropiat și am cunoscut-o pe Antonia și a fost o mare, mare onoare pentru mine să joc alături de ea”, ne-a povestit la premiera peliculei Haita de acțiune, unde Elena interpretează una dintre gărzile de corp ale personajelor negative din noul film care intră în cinematografele din România.

Comentarii
  • O Porcărie sa ii trimiți in Dominicana. Ce caută Chiriac acolo, ea care a fost tarata până în finala anul trecut. Cea mai mare Porcărie pe care pot sa o facă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *