Prima pagină » Cancan » Scandal la Survivor All Stars după eliminarea Elenei Ionescu. Așa s-a aflat cine este „șarpele” show-ului

Scandal la Survivor All Stars după eliminarea Elenei Ionescu. Așa s-a aflat cine este „șarpele” show-ului

26 ian. 2024, 11:59,
în Cancan

Scandal uriaș la Survivor All Stars după eliminarea Elenei Ionescu în urma duelului în care s-a confruntat cu Roxana Nemeș. Fanii emisiunii au avut păreri pro și contra însă multe comentarii l-au vizat tocmai pe Jorge. Artistul nu a fost iertat de telespectatori care l-au acuzat că are un comportament duplicitar.

Reacții dure din partea fanilor Survivor All Stars 2024 România. Aceștia s-au revoltat după ultima eliminare din competiție. Duelul eliminatoriu care a avut loc joi seară, i-a revoltat pe mulți dintre telespectatori. Aceștia nu au fost prea încântați de modul cum s-a desfășurat proba.

Scandal la Survivor All Stars după eliminarea Elenei Ionescu

În ediția din 25 ianuarie, la Survivor All Stars, a avut loc al doilea duel eliminatoriu al concursului. Roxana Nemeș a fost din nou nominalizată de colegi să ia parte la acest joc. De data aceasta a avut-o ca adversară pe Elena Ionescu, care a fost propusă de Jorge, deținătorul colanului de imunitate personală.

Elena Ionescu este câștigătoarea primului sezon al Survivor România și mulți s-au așteptat ca ea să treacă de proba finală. Însă, surpriză, a pierdut în fața Roxanei Nemeș, care este și accidentată la picior. Cele două au trebuit să introducă mingi într-o plasă, în timp ce le rostogoleau printr-o cupolă acoperită cu plasă.

Misiunea nu a fost una foarte dificilă, dar sub presiunea timpului, Roxana Nemeș și Elena Ionescu au mai scăpat mingea și au trebuit să reia traseul, ceea ce ținea pe toată lumea în suspans. Situația a devenit și mai tensionantă din clipa când afară a început să plouă torențial.

În cele din urmă, Roxana Nemeș s-a concentrat mai bine și a fost prima care a completat plasa cu mingile. I-a uimit pe „Faimoși”, fiindcă este al doilea duel eliminatoriu câștigat. Săptămâna trecută a învins-o pe Andreea Tonciu, care a fost primul concurent ce a părăsit noul format Survivor România.

Cine este „șarpele” din show-ul de supraviețuire

Pe rețelele de socializare, fanii emisiunii s-au împărțit în două tabere, pro și contra Elenei Ionescu și Roxanei Nemeș. În timp ce unii s-au bucurat de deznodământul duelului, alții au adus critici, considerând că Roxana Nemeș nu merita să meargă mai departe, în competiție.

„A rămas să tragă echipa în jos cu Jorge, șarpele”/ „Era favorita mea”/ „Bine că a plecat Elena că oricum a fost degeaba până acum, nu a adus nici un punct echipei, la fel și Roxana Nemeș, dar măcar Roxana a câștigat 2 dueluri… Oricum și săptămâna viitoare tot ea o să fie votată, așa că ușor, ușor toți cei slabi vor pleca…”/ „Asta câștigătoare Survivor? Gata cu circul voturilor!!! Sportiv e cel mai corect și asa rămân oamenii care merită!”, sunt o parte dintre comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *