Prima pagină » Cultural » Scandal la școala unde predă Amalia Bellantoni. Părinții sunt revoltați

Scandal la școala unde predă Amalia Bellantoni. Părinții sunt revoltați

12 sept. 2023, 09:37, 1 ,
în Cultural

Luni, 11 septembrie, a avut loc un scandal la școala unde predă Amalia Bellantoni, fosta concurentă de la “Chefi la Cuțite”. Anul trecut, părinții au fost indignați de notă scăzută pe care vedeta a obținut-o la examenul de titularizare, și din acest motiv nu doresc să o vadă.

Unii dintre ei au decis să protesteze în fața școlii, iar Amalia a sunat la poliție, exprimându-și sentimentul de a se simți amenințată.

Pe lângă activitatea de antreprenor, blondina și-a dorit să predea limba franceză și acum a reușit să obțină un post la catedră, la Școala Belciugatele. Înainte de a ajunge în această poziție, Amalia a lucrat ca stewardesă, iar în anul 2019 a devenit cunoscută publicului după participarea la emisiunea culinară Chefi la cuțite, difuzată de Antena 1. Ulterior, tânăra antreprenoare a început să apară tot mai des în emisiuni sau studiouri de știri.

Scandal la școala unde predă Amalia Bellantoni

Amalia este acum în mijlocul unui mega-scandal, după ce a prins un loc la catedră, iar părinții nu vor ca elevii să învețe de la ea, pe motiv că a obținut nota mică la examenul de titularizare.

Un grup de părinți a organizat un protest în curtea școlii, ceea ce a determinat-o pe Amalia Bellantoni să apeleze numărul de urgență 112, exprimându-și sentimentul de a se simți amenințată. În timp ce era în direct la România TV, vedeta a intra într-un conflict cu o mamă care a atacat-o verbal.

„Sunt instigatori la școala din Belciugatele! Mă simt în pericol. Sunt aici niște persoane pe care domnul șef de post nu dorește să le identifice, nu dorește să intervină. În momentul de față, domnul șef de post se uită la noi cum sunt agresată și nimeni nu intervine. Vă rog frumos să trimiteți un echipaj de poliție!”, a spus Bellantoni la telefon.

„Nu o vrem în școală! A luat 5,2 la examen! N-o să reziste mult aici! Cu nota asta? Dânsa nu știe să predea!”, a spus o mamă.

Bellantoni a întrebat-o: „Dvs. aveți facultate?”

„Da, am!” a răspuns părintele.

„Și de ce nu veniți dvs. să predați?”

„Nu vreau!” i-a replicat femeia vedetei. „Vrem pe cineva mai bun!”, notează DC News.

Amalia Bellantoni are succes la tv, dar și în afaceri

Amalia Bellantoni a ajuns pentru prima dată în atenția publicului autohton după ce a participat la emisiunea culinară „Chefi la cuțite.” După participarea la faimosul show de televiziune, blondina a fost invitată la mai multe emisiuni, una dintre ele fiind cea prezentată de Mirela Vaida, ,,Acces Direct.”

La vârsta de 41 de ani, Amalia Bellantoni are o familie superbă și se bucură de succes în afaceri. Aceasta deține împreună cu soțul ei mai multe firme care le aduc celor doi sume impresionante. Puțini sunt cei care știu că vedeta este licențiată în domeniul juridic și a lucrat ca stewardesă înainte să ajungă celebră la tv și să debuteze în afaceri.

Amalia Bellantoni și soțul ei italian au împreună doi copii de care sunt tare mândri. Celebrul cuplu deține un restaurant de lux în București, dar și o fabrică unde produc renumite brânzeturi.

La deschiderea noului an școlar, a avut loc un scandal la școala unde predă Amalia Bellantoni, fosta concurentă de la “Chefi la Cuțite”.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *