Prima pagină » Local » Scandal la scara unui bloc din municipiul Iași! Un gard viu a băgat zâzanie între fostul și actualul președinte de asociație. „A distrus o muncă de un deceniu!” – GALERIE FOTO

Scandal la scara unui bloc din municipiul Iași! Un gard viu a băgat zâzanie între fostul și actualul președinte de asociație. „A distrus o muncă de un deceniu!” – GALERIE FOTO

10 aug. 2021, 02:00,
Vlad Rotaru în Local

Dispută între fostul și actualul președinte al unei asociații de proprietari din municipiul Iași! Un gard viu, plantat de fostul președinte la scara blocului de pe strada Ciurchi, ar fi fost tăiat de cel care i-a preluat funcția. Cazul a ajuns în atenția Secției IV de Poliție, din Iași

Scandal-monstru la un bloc situat în cartierul Tătărași, din municipiul Iași. Fostul președinte al asociației de proprietari ce cuprinde și blocul F3, de la numărul 111, de pe strada Chiurchi, cere explicații pentru distrugerea unui gard viu de la intrarea în imobil.
Astfel, Adrian Nedelcu a arătat că gardul a fost distrus de actualul președinte al asociației, Magda Păun. De altfel, Adrian Nedelcu a menționat că actualul președinte al asociației de proprietari a încercat să se răzbune după ce a fost obligat să-și achite restanțele acumulate.

Scandal la ușa blocului din Iași din cauza gardului viu

Adrian Nedelcu a povestit și cum s-a ajuns la această situație de la blocul din Iași.

„Pe 28 iulie 2021 m-am mutat din scara respectivă într-un alt apartament din cartierul Nicolina. După plecarea mea de la această adresă, Magda Păun, prin abuz în serviciu, a tăiat peste 20 de metri de gard viu. Ea este președintele asociației de proprietari Solidaritatea P.T. 19 Tătărași. A tăiat gardul viu împreună cu Elena Bordeianu, o vecină”, a susținut Adrian Nedelcu.

În plus, fostul președinte al asociației a menționat că femeia nu a căutat decât răzbunare.

„Am plantat acest gard viu în urmă cu 10 ani, pe cheltuiala mea, de la achiziție, până la udarea lui cu apă din apartamentul meu. Când a ajuns gardul la maturitate, doamna Păun a trecut la distrugerea lui, doar pentru că era plantat de mine, ceea ce este un caz penal. Acest gard viu proteja toți locatarii blocului de praful generat de mașinile ce trec prin zonă. Nu este normal ce a făcut doamna Păun! De ce a ajuns să taie acest gard, doar ca să arate că se răzbună?!”, a mai spus Adrian Nedelcu.

Fostul președinte a fost în război cu mai mulți locatari

Adrian Nedelcu a arătat că, în perioada în care a fost șef al asociației respective, i-a acționat în instanță pe locatarii care au acumulat restanțe la întreținere. Printre aceștia s-a numărat și Magda Păun, cea care a devenit ulterior președinte al asociației de locatari.

„Când eram președinte de asociație, am dat în judecată 16 locatari pentru neplata sumelor restante. Printre aceștia era și doamna Magda Păun. Am avut câștig de cauză în instanță, ea a fost obligată să plătească și cred că de aici vine și răzbunarea ei. Deși nu i s-au mai aplicat penalități, tot a trebuit să plătească 3.000 de lei”, a mai precizat Adrian Nedelcu.

Amintim că un alt scandal legat de asociațiile de proprietari a avut loc în cursul anului 2020, la Asociația P.T. 4 Gară. Acolo, președintele și administratorul au stabilit între ei salariile pe care le primesc, iar contractele de muncă au fost întocmite fără o Adunare Generală a proprietarilor.

Ce spune actualul președinte al asociației din Tătărași

Actualul președinte al asociației susține că totul s-a făcut cu acordul vecinilor și că gardul nu a fost scos complet. Și la un alt bloc din Iași au avut loc conflicte similare. Totuși, Magda Păun a menționat că a avut și acordul Primăriei.

„Am distrus eu gardul?! Împreună cu ceilalți vecini am luat această decizie, de comun acord, din cauză că gardul era plin de fluturi și de alte insecte! Rădăcinile sunt și acum, gardul nu a fost scos total. Am sunat la Primărie, având în vedere că este terenul municipalității. Odată ce am avut acordul tuturor, am lucrat împreună acolo. Nu văd în ce calitate a făcut domnul Nedelcu aceste acuzații”, a precizat Magda Păun, actualul președinte al asociației de proprietari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`