Prima pagină » Local » Scandal la PSD Iași. Maricel Popa a devenit piatra de moară a filialei județene
Scandal la PSD Iași. Maricel Popa a devenit piatra de moară a filialei județene

Scandal la PSD Iași. Maricel Popa a devenit piatra de moară a filialei județene

09 feb. 2022, 02:00,
Vlad Rotaru în Local

Situație ingrată la PSD Iași, din cauza senatorului Maricel Popa. Acesta speră că va schimba ordinea din filială, după o serie de minciuni aruncate în fața lui Marcel Ciolacu, președintele PSD

Dispute la vârful organizației județene PSD Iași, din cauza senatorului PSD Maricel Popa. Ultima vizită a lui Marcel Ciolacu, președintele PSD, la Iași, a făcut că fostul șef al Consiliului Județean Iași să încerce din nou marea cu sarea în organizație. Maricel Popa vrea să forțeze schimbarea în organizația municipală a PSD Iași, pentru a-și pune oamenii de încredere la conducere.

Astfel, joi, 10 februarie 2022, va avea loc o ședință a Biroului Permanent Județean și una a Comitetului executiv, prin care se va cere schimbarea celor de la municipiu, organizație condusă de deputatul Marius Ostaficiuc. Acesta ar urma să fie înlocuit cu Bogdan Balanișcu, actual secretar de stat în Ministerul Mediului.

Scandal la PSD Iași din cauza lui Maricel Popa

La ultima întâlnire de la Iași, Marcel Ciolacu le-a transmis celor de la PSD Iași să reorganizeze filiala. Popa a susținut apoi în fața celor de la Iași că este vorba de cea de la municipiu. Nu este pentru prima oară când Popa încearcă să inducă in eroare colegii din partid pentru a-și pune apropiații pe funcții cheie. Așa s-au întâmplat și când a spus că a fost agresat de deputatul Vasile Cîtea, pentru a-l schimba apoi pe acesta din funcția de secretar general al filialei.

Reproșuri la ultima ședință a PSD Iași

Vinerea trecută, 3 februarie 2022, la un hotel de lângă Târgu Frumos, a avut loc o întâlnire a celor de la PSD Iași cu lideri de la centru. La acea ședință, Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a reproșat faptul că cei de la Iași nu au rezultate. Popa a profitat și a cerut dizolvarea organizației municipale și impunerea unei conduceri provizorii.

Maricel Popa dovedește că nu urmărește decât scandalul și divizarea organizației pe care o conduce. Pentru liderii de la centru nu a contat nici faptul că el a pierdut lamentabil alegerile locale din urmă cu aproape 2 ani. Actualul senator vrea să dețină controlul total, ceea ce poate face ca PSD Iași să se scufunde și mai mult. PSD Iași, sub conducerea lui Maricel Popa, a pierdut alegerile locale din județul Iași în septembrie 2020, însă actualul senator nu a fost tras la răspundere.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024