Prima pagină » Local » Scandal la Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Absolvenții așteaptă în caniculă pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat
Scandal la Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Absolvenții așteaptă în caniculă pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat

Scandal la Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Absolvenții așteaptă în caniculă pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat

15 iul. 2024, 15:26, 5 ,
BZI.ro, în Local

Situație halucinantă la o instituție de învățământ din Iași. Zeci de absolvenți stau la rând, în fața Liceului Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, pentru a aștepta eliberarea adeverinței ce atestă promovarea examenului de Bacalaureat 2024.

Tinerii stau în condiții inumane. Temperatura de afară fiind aproximativ 40 de grade Celsius. Aceștia nu sunt lăsați în interiorul școlii pe motiv că sunt gălăgioși.

„La Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” din Iași se eliberează începând de astăzi (nr. 15 iulie) diplomele de Bacalaureat, în condițiile în care mâine (nr. 16 iulie) este ultima zi de înscrieri la unele facultăți. Tinerii stau în caniculă, în soare, nici măcar nu îi lasă să intre în școală și afară sunt 40 de grade. Doamna administrator și încă o doamnă, de la conducere probabil stau și butonează telefoanele, iar tinerii intră câte unul la un sfert de oră. Puteau să-i lase măcar în școală, dar nu îi lasă pentru că fac gălăgie. De dimineață de la ora 09.00 stau și așteaptă și nici măcar acum nu au terminat unii”, declară Gabriela Hodorogeanu, mama unui absolvent al Liceului Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Absolvenții însoțiți și de părinți și-au transmis nemulțumirile, dar nu au fost băgați în seamă.

După cum se poate vedea, „doamnele” secretare stau nepăsătoare pe telefon și-și bat joc de elevi.

Comentarii
  • Pai chiar asa, sa stea afara daca se hlizesc, rad ca prostii sau ca proastele,vorbesc ca pe maidan. Asa i ati educat, asa ii aveti, ce pretetii aveti? Si femeille alea daca stau pe telefon ce? Ele poate nu au treaba cu eliberarea adeverintelor.

  • de zeci de ani, inca de cand facea generatia mea liceul aceste „doamne” cu nste studii facute pe la fara frecventa in cel mai bun caz nu inteleg ca elevii sunt sursa lor de existenta si ca ele sunt doar niste functionare. Modul lor de a injosi elevii este execrabil. Se comporta de parca ele ar fi profesori. Doamnele mele, astia care asteapta aici au luat bac-ul, voi?

  • Daca nu faceau contestații,erau eliberate de săptămâna trecută.
    Rezultatele contestațiilor au venit abia vineri la pranz.
    Angajații din învățământ nu sunt sunt de la..Situatii de Urgență.
    O soluție ar fi fost sa fie scrise /distribuite săptămâna trecuta celor care nu facusera contestații.
    Si maine este o zi de înscrieri la facultăți.

  • Extraordinar scandal!
    Sa fi văzut cum așteptau profesorii la Secretariatul Rectoratului ptin anii 2003–2012 la rand cate 6ore pt eliberarea certificatelor de definitivare si de grade didactice!!!!
    Și nu mai făceau articole prin ziare

  • @Anonim, exact e tot vina lor ca au facut contestatii, si doar mai au o zi sa se inscrie la facultate, care e problema… end of education…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *