Prima pagină » Cancan » Scandal la Asia Express între Anca Țurcașiu și iubita lui Victor Slav. „Ca la o zdreanță!” 

Scandal la Asia Express între Anca Țurcașiu și iubita lui Victor Slav. „Ca la o zdreanță!” 

12 sept. 2024, 09:52,
Cezar Bulgaru în Cancan

Un scandal neașteptat a avut loc la Asia Express între Anca Țurcașiu și iubita lui Victor Slav.Publicul a fost uluit să constate că discuțiile au degenerat în atacuri verbale grave.

Spiritele s-au încins între concurenți la Asia Express, mai ales între Anca Țurcașiu și partenera lui Victor Slav. Chiar dacă emisiunea a adus multe prietenii, competiția acerbă a scos la iveală și conflicte între participanți.

Scandal la Asia Express între Anca Țurcașiu și iubita lui Victor Slav

Miercuri, 11 septembrie, competiția de la Asia Express a atins un punct culminant. Cu trei echipe în lupta pentru supraviețuire, tensiunea a fost maximă. Din păcate, Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost nevoiți să părăsească show-ul, ajungând cu mult în urma celorlalți concurenți.

Dincolo de dificultatea probelor, unii dintre concurenți au trecut și prin momente tensionate. Mai precis, a avut loc un conflict între echipa formată din prietenele apropiate Anca Țurcașiu și Andreea Samson și cuplul Victor Slav și Selina.

Conflictul dintre cele două echipe a început în edițiile precedente ale emisiunii de la Antena 1, pornind de la mici comentarii răutăcioase pe traseu, dar a escaladat cu acte de răzbunare și chiar insulte, în episodul difuzat miercuri seara.

Tensiunile au apărut între Anca Țurcașiu și Selina. Partenera Andreei Samson pare că nu o înghite deloc pe iubita lui Victor Slav și nu a ezitat să își exprime această opinie în fața camerelor de filmat. Actrița a declarat că Selina îi trimite priviri tăioase.

„Femeia aia se uită la mine ca la o zdreanță. Serios, femeia aia, când trece pe lângă mine, așa se uită. O fi invidioasă, nu știu.”, a spus Anca Țurcașiu despre iubita lui Victor Slav.

Câți bani a primit Betty Salam, de la Antena 1, pentru participarea la Asia Express 2024

Betty Salam nu s-a întors cu mâinile goale de la Asia Express, ci cu o sumă considerabilă. Artista a primit 2.500 de euro pentru fiecare etapă, adică pentru o săptămână de difuzare, echivalentă cu 4 zile de filmări, a câștigat 10.000 de euro.

Deși suma nu este deloc mică, nu este un secret că fiica lui Salam stă bine din punct de vedere financiar. Betty și-ar fi dorit să continue competiția și să își demonstreze abilitățile, însă accidentarea a împiedicat-o.

Cu toate acestea, atât ea, cât și soțul ei, au fost recunoscători pentru întreaga experiență oferită de emisiunea de la Antena 1.

Recent, un scandal neașteptat a avut loc la Asia Express între Anca Țurcașiu și iubita lui Victor Slav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *