Prima pagină » Local » Scandal între un client și patronul Marius Clopoțel, de la Elideia Decor! Totul a pornit de la un perete ornamental dintr-o baie. Reclamant: „Arată ca și cum cineva s-a împiedicat și s-a sprijinit de pereți”
Scandal între un client și patronul Marius Clopoțel, de la Elideia Decor! Totul a pornit de la un perete ornamental dintr-o baie. Reclamant:

Scandal între un client și patronul Marius Clopoțel, de la Elideia Decor! Totul a pornit de la un perete ornamental dintr-o baie. Reclamant: „Arată ca și cum cineva s-a împiedicat și s-a sprijinit de pereți”

25 aug. 2020, 02:00,
Ciprian Boaru în Local

Scandal între un client și patronul Marius Clopoțel, de la Elideia Decor SRL. Totul a pornit de la o baie ai căror pereți trebuiau decorați ornamental. Clientul susține că lucrările au fost făcute în bătaie de joc. Patronul se apără spunând că a făcut tot ce i-a cerut clientul. Până la urmă s-a ajuns la reclamații și la apeluri telefonice restricționate

Scandal între un client și patronul Marius Clopoțel, de la Elideia Decor SRL. În urmă cu o săptămână, Andrei Rusu a apelat la serviciile societății Elideia Decor SRL, condusă de Marius Clopoțel și Mădălina Irina Grecu. Tânărul a solicitat afaceristului să execute lucrări ornamentale la pereții din baia unui apartament achiziționat în zona Gării. Însă, lucrurile au luat altă întorsătură după ce clientul s-a arătat nemulțumit de calitatea lucrării. Acum, nu-l mai poate contacta telefonic pe Marius Clopoțel. Mai mult, l-a căutat și la magazinul de prezentare din șoseaua Păcurari, nr.55, dar e de negăsit. De precizat că Elideia Decor SRL are ca obiect de activitate „lucrări de vopsitorie, zugrăveli și montări de geamuri”.

„Este vorba despre o lucrare care, după ce am plătit-o, au făcut-o în bătaie de joc. Au fost de acord să o refacă, dar nu s-au mai întors la lucrare. Eu acum stau în chirie și nu mă pot întoarce în propriul apartament. Au avut doar un muncitor, un moldovean. Ei au multe lucrări și nu mai fac față. Inițial mi s-a spus că lucrarea va costa 4.000 de lei. Când le-am spus că nu poate costa atât, am ajuns la 2.400 lei.

Au spus că a fost greșeală. Era un contract de 5 zile, dar mi-au zis că într-o zi va fi gata. Pereții arată acum ca și cum cineva s-a împiedicat și s-a sprijinit de pereți. Vreau să-mi facă lucrarea, nu pot să montez dușul. Mi-a spus că va face operă de artă. Acum, îl caut la magazin, dar sunt tot dus cu vorba. Cred că mi-a blocat și apelurile”, a povestit Andrei Rusu.

Patronul Marius Clopoțel a venit cu altă variantă, arătând că este exasperat de pretențiile clientului

Contactat de reporterii BZi, Marius Clopoțel, specialist în finisaje decorative, a precizat că a făcut tot ce i-a cerut clientul, dar acesta era la fel de nemulțumit.

„Eu sunt aplicator de meserie, poate cel mai bun de pe piață. Am cumpărat materialele și trebuia să decorăm doi pereți, mult spus, cu o suprafață de 13 metri pătrați. Lucrarea este absolut simplă. Trebuia să iasă ceva care să imite marmura. Clientul tot îmi spunea să mai pun, să mai adaug niște liniuțe. Atunci a spus că e bine. Acum o săptămână s-a dat un lac pe deasupra. Brusc, a spus că nu-i mai place. A vorbit cu un meseriaș care i-a spus «ce-i cu mizeria asta?». I-am spus că-i dau material pe deasupra de la mine.

Am plătit a doua oară materialul de la mine. I-am spus că nu este prea sănătos când am văzut ce pretenții are. Sunt cel mai bun aplicator de pe piață. Eu am pus bani de la mine ca să fi e totul bine. Eu am clienți programați, nu pot de pe o zi pe alta”, a declarat administratorul de la Elideia Decor SRL. Până la urmă, Andrei Rusu a apelat la autorități.

A precizat că a făcut o plângere la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului (CJPC) Iași.

Afaceristul apare ca asociat și în altă firmă, implicată în lucrări de construcții

Marius Clopoțel mai are calitatea de unic asociat și în societatea Construct Residence Elydeya SRL, cu performanțe financiare destul de modeste. Revenind la Elideia Decor SRL, cifra de afaceri a firmei a fost în anul 2019 de 284.790 lei, profit de 213.415 lei, cu un număr de doar 2 angajați.

„Decor Line reprezintă o companie profesională de design interior, angajată într-o varietate de proiecte rezidențiale și comerciale. Am luat naștere în anul 2007 și ne-am propus să oferim clienților noștri spații și proiecte ingenioase, originale și personalizate, ce exprimă entuziasmul, stilul și caracterul aparte al fiecăruia. Asigurând proiecte încă de la stadiul de concept, până la etapa finală de finisaje, dorim să oferim cea mai bună calitate.

Avem o experiență vastă, acumulată de la nașterea companiei noastre, dar și o echipă cu o experiență în domeniul acesta. Aceste lucruri ne-au format abilitățile de adaptare, interpretare și încadrare în toate stilurile de viață, în proiectele interioare, personalizând un spațiu confortabil, funcțional și cu un aspect deosebit”, se arată în descrierea afacerii condusă de Marius Clopoțel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024