Prima pagină » Cancan » Scandal între Florin Vasilică și mama lui. Ce se întâmplă în familia regretatului Liviu Vasilică

Scandal între Florin Vasilică și mama lui. Ce se întâmplă în familia regretatului Liviu Vasilică

06 ian. 2022, 09:15,
BZI.ro, în Cancan

Este scandal fără precedent între Florin Vasilică, fiul regretatului Liviu Vasilică, și mama lui. Fiul cântărețului de muzică populară și-a jignit mama pe o rețea de socializare, iar motivul ar fi cheile unor case. Tânărul a folosit mai multe cuvinte grele la dresa celei care ia dat viață.

Acesta a numit-o “nesimțită” și “je…a”.

Scandal între Florin Vasilică și mama lui

În urma cu 17 ani, artistul de muzică populară Liviu Vasilică s-a stins din viață. Din acel moment a început un adevărat scandal între soția cântărețului și fiul lor, Florin. De-a lungul timpului, Liviu și-a jignit de mai multe ori mama. De această dată însă, mulți au considerat că acesta a întrecut limita.

Florin Vasilică este revoltat de faptul că mama lui i-ar fi cerut cheia de la casa în care locuiește, în condițiile în care el nu ar fi avut acces la cele de la casa în care a copilărit. Femeia este jignită crunt de fiul ei.

“Deci, nesimțita de maică-mea îmi zice că nu are cheie de la casa mea, casa mea muncită și cumpărată de mine. Păi eu nu am cheie de la casa părinților mei, că a avut ea grijă să nu am… Idi…o, nu există pe lumea asta mamă ca tine! Je…o!”, a fost mesajul pe care l-a scris Florin Vasilică, pe Facebook.

La doar câteva minute, cântărețul și-a șters postarea cu toate că aceasta a fost văzută de foarte multe persoane.

De la ce a început întregul scandal

Fiul lui Liviu Vasilică spune că scandalurile dintre el și mama lui au început după ce femeia a refuzat să îi cedeze drepturile pentru ultimele piese pe care tatăl său nu a apucat să le termine.

Florin Vasilică mărturisea că nu vrea să facă bani de pe urma părintelui său, ci doar să-i cinstească memoria, iar lumea să nu-l uite.

“Eu nu-mi doresc bani din drepturile de autor. Totul a pornit de la 12 piese pe care tatăl meu nu a reușit să le finalizeze. Eu i-am cerut mamei mele să-mi cedeze acele piese, ea mi-a promis că da. Eu i-am jurat tatălui meu că nu o să-l dau uitării.

Eu nu-mi doresc bani de pe urma lui Liviu Vasilică, eu vreau să-i duc muzica mai departe. Mama mea a înregistrat numele tatălui mei la OSIM și l-a pus într-un sertar. Eu vreau să fac un festival care să se numească „Liviu Vasilică”, dar nu pot fără acordul ei. Eu am încercat de fiecare dată să las de la mine și nu vreau să o dau în judecată.

Eu m-am apucat de cântat pentru a rămâne muzica lui Liviu Vasilică, eu de meserie sunt informatician, e o meserie bănoasă. Mama mea nu era de acord cu soția mea, dar și cu alte fete cu care am fost înainte”, declara Florin Vasilică în 2013, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cine este Florin Vasilică

Florin Vasilică s-a născut în Teleorman, iar în anul 1991 și-a început cariera ca prim solist al grupului “Teleormanul”, grup format de tatăl său.

Tenace,dinamic, hotărât în tot ceea ce face, generos, raţional, dă dovadă de multă imaginaţie şi sclipirile lui de inteligenţă îi atrag nenumăraţi admiratori.

Piese precum: ”Marine,la nunta ta”, ”Hai,hai cu trasioara”, ”Aș muri da nu acuma” și nu numai, reprezintă moștenirea pe care a primit-o de la tatăl său și pe care o valorifică din plin, astfel încât nimeni să nu uite de legenda folclorului românesc teleormănean – Liviu Vasilică.

“Tot ceea ce fac este în amintirea tatălui meu, regretatul Liviu Vasilică…”, spunea acesta cu ceva vreme în urmă.

În luna septembrie a anului trecut, Florin Vasilică a fost operat de urgență după ce mai multe probleme de sănătate pe care le avea s-au agravat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *