Prima pagină » Magazin » Scandal intre Cristina Ich si Bianca Pop, dupa ce ispita a spus ca ii este rusine sa iasa pe strada fara 1.000 de euro
Scandal intre Cristina Ich si Bianca Pop, dupa ce ispita a spus ca ii este rusine sa iasa pe strada fara 1.000 de euro

Scandal intre Cristina Ich si Bianca Pop, dupa ce ispita a spus ca ii este rusine sa iasa pe strada fara 1.000 de euro

25 iun. 2019, 09:47,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:698803;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Dupa ce Bianca Pop a spus fara nicio retinere ca prefera sa nu iasa din casa fara sa aiba cel putin 1.000 de euro in geanta, au aparut foarte multe reactii in mediul online. Oamenii au inceput sa o ia la misto si sa faca glume pe seama ei, in contextul in care vorbele ei nu reprezinta decat o imensa aroganta fara temei pentru societatea in care traim. Printre cei care au reactionat a fost si Cristina Ich. Iubita lui Alex Piturca a incercat sa o faca sa inteleaga pe Bianca Pop ca afirmatiile ei nu trebuie percepute ca pe o lauda, iar oamenii nu fac decat sa rada pe seama ei.

Bianca Pop, insa, nu a inteles ce a vrut Cristina Ich sa-i transmita si nu a facut decat sa-i dea acesteia replica. Cristina Ich nu a vrut sa continue conflictul, insa, precizand ca prefera sa ramana o femeie cu coloana vertebrala si sa-i pese de lucrurile cu adevarat importante, ignorand-o cu desavarsire pe Bianca Pop.

Cati bani avea, de fapt, in geanta bunaciunea care a declarat ca nu iese din casa fara 1.000 €! – FOTO

''De vreo cateva saptamani a aparut duduia care nu iese din casa fara 1.000 de euro. Stim cu totii, uneori, prostia nu are limite, dar sa te amuzi de un personaj lipsit de educatie, sa te folosesti de neuronii inexistenti, nu cumva voi aveti o problema? Cum poti sa faci mosto de un om care nici nu realizeaza asta. Sa stii ca eu nu rad de tine. Si nu esti vinovata, desi s-ar putea sa ma urasti pentru moment'', este mesajul transmis de Cristina  Ich.

Fara sa aiba o replica pe masura, Bianca Pop s-a rezumat sa precizeze. ''Eu rad de tine fara sa stii. Am si motive, dar ma abtin. Sa fii iubita, Cristina Ich''.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`