Prima pagină » Local » Scandal într-un magazin din județul Iași! Vânzătoarea a fost lovită și stropită cu bere de un sătean agresiv!

Scandal într-un magazin din județul Iași! Vânzătoarea a fost lovită și stropită cu bere de un sătean agresiv!

16 dec. 2022, 02:00,
Andreea Timofte în Local

Un bărbat din satul Poiana Șcheii, comuna Șcheia, a fost achitat după ce în urmă cu șapte ani a făcut scandal la magazinul satului, acesta fiind mai apoi condamnat cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și tulburare a liniștii publice. Vânzătoarea a fost stropită cu bere de individ, în timp ce administratorul societății a fost amenințat

Silviu Gabriel Savin se afla pe terasa magazinului când, aflat sub influența alcoolui, a început brusc să facă scandal. Vânzătoarea magazinului a ieșit pentru a-i spune să înceteze, însă lucrurile au degenerat și mai mult. Săteanul a început să o înjure și să o stropească cu bere, lovind-o, ulterior, în zona capului. De teamă, femeia s-a încuiat în una dintre încăperile societății, Silviu Gabriel Savin continuându-și numărul, în tot acest timp. Acesta s-a dezbrăcat și a pus mâna pe furcă, amenințându-l și pe patron.

Scandal într-un magazin din județul Iași

Un mare scandal a izbucnit pe terasa unui magazin din satul Poiana Șcheii, comuna Șcheia, județul Iași. Vânzătoarea și administratorul societății au fost agresați și amenințați de un sătean beat. Silviu Gabriel Savin a început brusc să arunce cu sticle de alcool, în stânga și în dreapta, lovind-o, la un moment dat, pe gestionară.

„La data de 26.07.2015, în jurul orelor 19:30, în timp ce persoana vătămată se afla la magazinul P.F.A., din satul Poiana Șcheii, comuna Șcheia, unde servea clienții, a auzit gălăgie pe terasa din fața magazinului și a ieșit să vadă ce se întâmplă. Pe terasă se afla inculpatul care, fiind în stare de ebrietate, făcea scandal. Persoana vătămată s-a deplasat la acesta şi i-a cerut să înceteze, însă inculpatul a stropit-o cu bere, apoi a lovit-o în zona capului. Persoana vătămată a intrat în magazin, iar inculpatul a aruncat spre ea cu o sticlă de doi litri de bere, sticlă care a atins-o pe victimă, în zona umărului, ce şi-a continuat traiectoria, s-a lovit de peretele din interiorul magazinului şi s-a spart”, menționau anchetatorii.

Cu furca la înaintare

Speriată, vânzătoarea s-a încuiat în magazin, auzindu-l pe individ cum provoca în continuare scandal pe terasă și amenința că o bate. În plus, bărbatul s-a înarmat și cu o furcă, dezbrăcându-se la bustul gol.

„Inculpatul a plecat spre domiciliu, de unde a revenit în drumul public, în fața locuinței persoanei vătămate și, având o secure în mână, a continuat să provoace scandal și să adreseze amenințări cu moartea, atât la adresa gestionarei, cât și la adresa administratorului.

A provocat scandal, timp de câteva zeci de minute, apoi a fost luat la domiciliul său de o rudă. În scurt timp, inculpatul a revenit, dezbrăcat la bustul gol, cu o furcă în mână, în drumul public, în apropierea magazinului, continuând să provoace scandal și să le amenințe cu moartea pe cele două persoane vătămate”, menționau magistrații.

Recent, reporterii BZI au prezentat un caz similar. Poliţiştii ieşeni au demarat o serie de cercetări pentru lovire şi alte violente, în cazul conflictului care a izbucnit în cartierul Tătăraşi, în noaptea de 21 spre 22 mai, când a avut loc un întreg scandal. În dosarul instrumentat de poliţişti sunt implicate mai multe persoane printre care şi un bărbat acuzat de lovire. Acesta din urmă ar fi lovit o femeie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`