Prima pagină » National » Scandal într-un liceu, unde un elev a fost bătut de trei colegi mai mari! Tatăl victimei i-a bătut ulterior pe agresorii
Scandal într-un liceu, unde un elev a fost bătut de trei colegi mai mari! Tatăl victimei i-a bătut ulterior pe agresorii

Scandal într-un liceu, unde un elev a fost bătut de trei colegi mai mari! Tatăl victimei i-a bătut ulterior pe agresorii

26 oct. 2023, 10:24, 1 ,
BZI.ro, în National

Scandal într-un liceu, unde un elev a fost bătut de trei colegi mai mari. Un elev în vârstă de 15 ani, din Buzău, susține că a fost lovit și înjurat de trei colegi mai mari. Elevul și-a chemat tatăl la școală, care s-a luat la bătaie chiar în curtea școlii cu cei trei liceeni. Atât bărbatul, cât și cei trei băieți, toți majori, sunt reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Scandal într-un liceu, unde un elev a fost bătut de trei colegi mai mari!

Totul s-a întâmplat la Liceul Sportiv din Buzău, unde un elev a fost agresat de trei colegi mai mari. Băiatul bătut și-a anunțat tatăl de cele întâmplate, iar acesta a venit la școală să-i facă dreptate fiului său. Tatăl elevului bătut i-a întâlnit pe cei trei agresori în curtea școlii și s-a luat la bătaie cu aceștia.

Apelul la 112 a venit din partea unui profesor de la liceul sportiv, care a cerut sprijinul polițiștilor, după incidentul din curtea școlii, unde trei elevi de clasa a XII-a s-ar fi luat la bătaie cu tatăl unui elev de clasa a X-a.

„Ceea ce a fost extrem de neplăcut, faptul că copilul de clasa a X-a și-a chemat părintele care a venit trecând peste pază. Și a bruscat pe unul dintre cei trei copii de clasa a XII-a”, a declarat Cătălin Cighir, director Liceului Sportiv Buzău.

Scandalul a început în prima parte a zilei, când băiatul în vârstă de 15 ani susține ar fi fost dus într-o clasă și lovit cu palma peste cap de cei trei băieți din clasa a XII-a. Mai mult de atât, elevul spune că agresorii îl urmăreau de ceva timp și ori de câte ori se întâlnea cu ei l-ar fi fost înjurat și amenințat.

„Diriginții celor două clase întrunesc comisia de cercetare disciplinară, vor întruni consiliul clasei și vor aplica sancțiunile pe care acești copii o să le merite, sancțiuni care sunt prevăzute în lege”, a mai precizat Cătălin Cighir.

Atât liceenii, cât și tatăl furios au fost audiați de polițiști.

„În urma probatoriului administrat pe bază de ordonanță polițiștii au luat măsura reținerii față de 4 persoane”, a menționat Ane Marie Vrapciu, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

Doi elevi s-au bătut în curtea școlii

Zilele trecute, în curtea Școlii Generale nr. 20, din Galaţi, un elev de 13 ani a fost lovit violent de un coleg mai mare.

Cei doi elevi s-au luat la ceartă în curtea şcolii, într-una dintre pauze, sub privirile colegilor. Cei doi s-au jignit şi s-au ameninţat reciproc. După terminarea orelor, elevul de 14 ani, cu un an mai mare, l-a aşteptat pe celălalt, pe care l-a bătut în curtea școlii.

„Poliţiştii Biroului Siguranţa Şcolară Galaţi au fost sesizaţi despre faptul că, în curtea unităţii de învăţământ, un elev de 14 ani a fost lovit cu pumnul în zona capului de către un coleg de şcoală de 13 ani“, a delcarat Loredana Geană, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Conducerea şcolii a început deja o anchetă internă şi urmează să stabilească ce sancţiuni va lua împotriva elevului bătăuş.

În cazul elevului bătut de trei colegi mai mari, la Liceul Sportiv Buzău, atât bărbatul, cât și cei trei băieți, toți majori, sunt reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Surse din cadrul liceului susțin că nu este pentru prima dată când cei trei liceeni, reținuți acum, ar fi creat probleme în școală. Ei au mai fost cercetați pentru agresiune, dar fără repercusiuni.

Comentarii
  • Gala de box la acest liceu. Seniori vs. juniori. Paznicul, arbitru de ring. Judecatori : directorul si cei 2 diriginti. Vorbind serios, lipsa de educatie. Profesorii nu au de unde sti ce planuiesc elevii. Baza comportamentului este familia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *