Prima pagină » Local » Scandal într-o intersecție din Iași! Mai multe persoane au ajuns la spital după ce s-au luat la bătaie pe stradă

Scandal într-o intersecție din Iași! Mai multe persoane au ajuns la spital după ce s-au luat la bătaie pe stradă

30 iul. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan, în Local

În noaptea de 26 iulie spre 27 iulie, mai mulți oameni s-au luat la bătaie pe o stradă din Iași. Polițiștii și jandarmii au intervenit în forță pentru a opri conflictul, însă unii bărbați au ajuns la spital

Totul s-a întâmplat pe strada Ornescu, la intersecția cu bulevardul Tudor Vladimirescu. Doi polițiști locali ce erau în zonă au observat cum mai mulți bărbați s-au adunat în intersecția respectivă și au început să își împartă pumni. În acel moment, agenții au cerut sprijin de la Poliția Română și de la Jandarmerie.

S-au luat la bătaie pe o stradă din Iași

Imediat, au intervenit echipajele de la poliție și jandarmerie pentru a aplana conflictul care risca să degenereze. Neînțelegerea dintre persoanele aflate în intersecție s-a lăsat și cu victime, deoarece câțiva bărbați au fost transportați la spital pentru a primi sprijin medical. Motivul exact pentru izbucnirea acestui conflict nu este cunoscut exact, însă putea să degenereze și să fie unul mult mai sângeros. Indivizii nu credeau că au fost văzuți și au rămas surprinși când au zărit echipajele forțelor de ordine. De asemenea, camerele de supraveghere din zonă au înregistrat tot conflictul, iar imaginile îi pot ajuta pe oamenii lege să își dea seama ce s-a întâmplat în acea seară.

„Un echipaj de la Poliția Locală – Serviciul Siguranța Circulației se afla în zonă și supraveghea strada. Polițiștii locali au anumite zone pe care le verifică în fiecare noapte, ca să nu existe probleme. Deodată, agenții au observat un grup de oameni care începuseră o altercație și erau gălăgioși. Atunci au cerut sprijin de la Poliția Română și de la Jandarmerie, pentru a interveni în această situație. Odată ce au ajuns celelalte echipaje la fața locului, lucrurile s-au liniștit, iar indivizii au fost legitimați. Poliția Locală a oferit sprijin celorlalte instituții în această situație”, a transmis Liviu Zanfirescu, directorul general al Poliției Locale Iași.

Polițiștii au patrulat zona toată noaptea

După intervenția oamenilor legii, Poliția Locală a lăsat o patrulă în zonă pentru evitarea unui nou conflict. Indivizii nu păreau că s-au calmat complet și oricând putea să apară un alt scandal.

„Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Management Trafic Rutier au anunțat dispeceratele Poliției Municipiului Iași și a Inspectoratului Județean de Jandarmi Iași și au dirijat, la fața locului, polițiști locali din cadrul Serviciului de Intervenții și Serviciului 4 pentru acordarea sprijinului echipajelor de poliție și jandarmi. Având în vedere că o parte din participanți au fost transportați la Spitalul «Sf. Spiridon», polițiștii locali au patrulat în zonă pentru împiedicarea izbucnirii unui nou conflict”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Iași.

Polițiștii din Iași au intervenit de urgență după ce mai mulți bărbați s-au luat la bătaie chiar în stradă.

Comentarii
  • Cam neinspirata actiunea politistilor. Ar fi rebuit sa-i lase sa se macelareasca intre ei, mai scapam de ciorile din zona aia.

  • Au prins aripi ciorile din Baș-Ceauș

  • Hai nu mai fiti suparati. Ca va veni un sclembar de agent imobiliar cu 2 clase si va spune ca 150k euro in zona este ieftin pentru ca locatie si facilitati, vecini linistiti :))))))))))))))))))))))) Mai sunt niste fomiste care se chinuie de vreo 2 ani sa vanda niste cotete prin Frumoasa cu „vecini linistiti”. Daca mergi in Frumoasa zici ca esti in Rajastan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *