Prima pagină » Cancan ultimă oră » Scandal în trafic. Soţul Andreei Tonciu, tăiat cu un cuţit în trafic: „L-a atacat, eram cu copilul în maşină! Unde suntem noi, în junglă?” – VIDEO
Scandal în trafic. Soţul Andreei Tonciu, tăiat cu un cuţit în trafic: „L-a atacat, eram cu copilul în maşină! Unde suntem noi, în junglă?” - VIDEO

Scandal în trafic. Soţul Andreei Tonciu, tăiat cu un cuţit în trafic: „L-a atacat, eram cu copilul în maşină! Unde suntem noi, în junglă?” – VIDEO

30 dec. 2020, 14:25,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Scandal în trafic, în zona Dristor, în care a fost implicat soțul Andreei Tonciu! Se pare că bărbatul a fost tăiat cu un cuțit de către un alt conducător auto, spre disperarea Andreei. La locul incidentului a sosit Poliția, dar și o ambulanță, iar rănitului i s-au acordat îngrijiri medicale.

Andreea, șocată de cele întâmplate, a izbucnit. ”Unde suntem noi, în junglă, oameni de ăștia nebuni”, strigă Andreea, disperată, în timp ce soțului i se acordă îngrijiri medicale. ”Deci în 2020 mergi cu mașina și te ia lumea la bătaie”, a continuat vedetă de la ”Bravo, ai stil”.

”Cine atacă cu cuțit, fraților, în ce lume trăim. Mi-a atacat soțul, eram cu copilul în mașină! Nu se poate așa ceva”, mai strigă Andreea.

Andreea Tonciu și soțul ei au fost atacați în plină stradă, în urma unor șicane în trafic. Soțul Andreei Tonciu a fost tăiat cu un cuțit și a fost rănit. Bărbatul care a comis agresiunea a fost identificat și este condus la Secția 11 de Poliție.

‘Deci în 2020 mergi cu mașina in trafic și te ia lumea la bătaie. Deci te ia lumea la bătaie efectiv și ne atacă cu cuțitele. În ce lume trăim, în junglă? Ne atacă cu cuțitele… Mi-a atacat soțul. Eram cu copilul în mașină. Nu e posibil așa ceva, deci nu eposibil așa ceva’, a spus Andreea Tonciu printre lacrimi.

Incidentul este anchetat de către polițiștii din Capitală.

”Astăzi, în jurul orei de 13:30 a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, că soțul său a fost lovit în zona feței de către șoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic.

La fața locului au sosit polițistii care la acest moment fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.”, arată Poliția Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *