Prima pagină » Local » Scandal în trafic! A încercat să scape de gratii după ce a fost acuzat că a vrut să facă moarte de om!
Scandal în trafic! A încercat să scape de gratii după ce a fost acuzat că a vrut să facă moarte de om!

Scandal în trafic! A încercat să scape de gratii după ce a fost acuzat că a vrut să facă moarte de om!

14 apr. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, acuzat că a încercat să facă moarte de om, a încercat să scape din arest. Judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au respins ieri contestația formulată de Petrișor Răzvan Balmuș împotriva arestării preventive.
Amintim că, în urmă cu câteva zile, individul a fost încătușat pentru tentativă de omor calificat.

„Pe 11 martie 2020, în jurul orei 23:30, în timp ce se afla pe stradela Manta Roșie, după un conflict spontan avut cu persoanele vătămate I.I și P.A.P., inculpatul a coborât din autoturismul condus de o altă persoană și, în cadrul încăierării iscate cu cele două victime, le-a aplicat acestora, pe rând, mai multe lovituri cu un cuțit de mici dimensiuni, provocându-i persoanei vătămate I.I. o plagă a hemitoracelui stâng, un emfizem cutanat, o secțiune a unei coaste, hemo-pneumotorace stâng operat, leziunile punându-i în primejdie viața, iar, în cazul persoanei vătămate P.A.P., o plagă cervicală posterioară”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *