Prima pagină » Actualitate » Scandal în Spitalul Colentina. Amenințări și înjurături între medici și familia unui pacient
Scandal în Spitalul Colentina. Amenințări și înjurături între medici și familia unui pacient

Scandal în Spitalul Colentina. Amenințări și înjurături între medici și familia unui pacient

04 oct. 2024, 23:20,
Redacția BZI în Actualitate

Scandal și acuzații grave la Spitalul Colentina, unde mai multe persoane au fost amendate pentru că au încercat să intre cu forța în unitatea medicală, deși nu era program de vizită, potrivit Antena 3 CNN.

Aparținatorii unui pacient bolnav de 75 ani acuză medicii că l-au legat. Bărbatul fusese transferat acolo după ce a suferit AVC. S-a plâns rudelor la telefon, la miezul nopții, că nu și-a primit pastilele. Fiindcă a uitat să închidă telefonul, au fost înregistrate amenințările unei asistente că-l leagă pe pacient.

Rudele au dat buzna în spital să se certe cu personalul medical

Rudele au dat buzna în spital să se certe cu personalul medical, fiind declanșat un scandal în fața căruia și agenții de pază au fost copleșiți. Poliția a fost chemată la fața locului, iar scandalagiii au fost conduși la secție, unde au primit sancțiuni.

„La data de 1 octombrie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului – Secţia 6 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, mai multe persoane ar provoca un scandal, la o unitate spitalicească din Sectorul 2. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, patru persoane, un bărbat şi trei femei, cu vârste cuprinse între 26, respectiv 50 de ani, cu intenţia de a vizita o persoană, care se afla internată în unitatea spitalicească, au devenit recalcitrante, pe motiv că nu li s-a permis să intre într-o zonă restricţionată, fiind în afara orelor de vizită”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Unul dintre angajații spitalului a amenințat-o pe una dintre rudele pacientului

Unul dintre angajații spitalului a amenințat-o pe una dintre rudele pacientului că „îi va da un pumn în gură de-i va zbura dinții din gură”.

Managerul spitalului Colentina susține că angajatul său doar încerca să se „apere”. El mai spune că pacientul a fost recalcitrant. Un pacient poate fi legat de pat cu curele din piele doar în situația în care își pune în pericol propria sănătate sau sănătatea celorlalți pacienți, transmite Antena 3 CNN.

Sursa citată a precizat că personalul firmei de pază a intervenit, aplanând conflictul, iar persoanele în cauză au fost conduse în afara zonei respective.

„Cele patru persoane au fost conduse la sediul subunităţii pentru clarificarea situaţiei, ulterior fiind sancţionate contravenţional conform Legii 61/1991 r. Cercetările sunt continuate de către poliţiști din cadrul Secției 6 Poliție, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a mai transmis una din sursele judiciare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`