Prima pagină » Titlurile zilei » Scandal în sânul clanului Corduneanu! Poliția vrea pace între frați. Victime din ambele tabere: Ramona și Petronel – GALERIE FOTO (Exclusiv)

Scandal în sânul clanului Corduneanu! Poliția vrea pace între frați. Victime din ambele tabere: Ramona și Petronel – GALERIE FOTO (Exclusiv)

31 ian. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Titlurile zilei

Petronel Corduneanu şi cumnata sa, Ramona Corduneanu, vor fi nevoiţi să dea explicaţii în instanţă. Cei doi au fost trimişi în judecată de procurori în urma unui scandal din sânul clanului Corduneanu. Principalele acuzaţii aduse sunt cele de lovire şi tulburarea ordinii și liniștii publice

Scandal în sânul clanului Corduneanu! Petronel Corduneanu şi cumnata sa, Ramona, sunt acuzaţi acum în acelaşi dosar. Astfel, Petronel Corduneanu şi soția fratelui acestuia, Adrian Corduneanu, vor fi nevoiţi să dea explicaţii în instanţă. Petronel și Ramona Corduneanu au fost trimişi în judecată de procurorii ieşeni în urma unui scandal ce a avut loc în fața unui notariat din centrul orașului. Principalele acuzaţii aduse sunt cele de lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Acum, urmează ca Judecătoria Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus toate părţile implicate. De remarcat este faptul că, în cadrul dosarului, soţia lui Petronel Corduneanu, Alina Filip, este parte vătămată.

Petronel Corduneanu şi Ramona Corduneanu, acuzaţi în acelaşi dosar

Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi i-au trimis în judecată la finele săptămânii trecute pe soţia lui Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, respectiv Ramona Carmen Corduneanu, dar şi pe Petronel Corduneanu, cumnatul ei.

Totul a izbucnit în urmă cu câteva luni, când Alina Filip, soţia lui Petronel Corduneanu, s-a plâns că ar fi fost agresată de către cumnaţii săi. Asta, după o tranzacţie pe care ea o încheiase, în joc fiind un imobil dintr-o zonă centrală a Iaşului. Astfel, Alina Filip a susținut că se simţea șantajată după ce a cumpărat o casă de 33 de metri pătrați, pe strada Sfântul Andrei. Alina Filip a spus că nu înțelege de ce s-a ajuns aici și de ce cumnatul ei și familia acestuia au ales să o atace în mediul online.

Scandalul din sânul clanului Corduneanu s-a mutat în instanţă

Alina Filip, care este parte vătămată în cadrul acestui dosar, afirmă că familia soţului ei a atacat-o absolut nejustificat.

„Vreau să clarific o situație. Sunt amenințată și șantajată de familia soțului meu după ce am cumpărat o casă pe strada Sfântul Andrei. Casa respectivă am cumpărat-o legal, fără să păcălesc pe nimeni. Am plătit aproximativ 900 de euro pe metrul pătrat. Acum, Adrian Corduneanu postează pe Facebook tot felul de filmulețe în care mă denigrează. Casa respectivă a vrut să o cumpere și el, iar, acum, ar vrea să plătesc în plus pentru ea”, a subliniat aceasta.

În urmă cu câteva luni, în mediul online au circulat mai multe filmulețe în care Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, și soția lui, Ramona, vorbeau despre cumnata lor, Alina Filip. Atât Adrian, cât și soția lui, Ramona, au dat de înțeles că Alina Filip ar fi cumpărat casa respectivă după ce ar fi păcălit proprietarii.
Pe 30 noiembrie 2021, Alina și Ramona s-au întâlnit în fața unui notariat din zona centrală a Iașului. De la câteva cuvinte aruncate până la un scandal în toată regula nu a fost decât un pas. Surse judiciare afirmă că Ramona ar fi sărit la bătaie la cumnata ei, Alina Filip, iar, la un moment dat, în scandal a intervenit şi Petronel Corduneanu, pentru a-și apăra soția.

Acum, scandalul din sânul clanului Corduneanu s-a mutat în instanţele din Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024