Prima pagină » Actualitate » Scandal în prima zi de Crăciun în Craiova! Un bărbat a fost înjunghiat pe stradă
Scandal în prima zi de Crăciun în Craiova! Un bărbat a fost înjunghiat pe stradă

Scandal în prima zi de Crăciun în Craiova! Un bărbat a fost înjunghiat pe stradă

25 dec. 2020, 18:34,
George Cristian în Actualitate

Sărbătoare cu scântei pe o stradă din Craiova. Scenele s-au produs chiar în prima zi de Crăciun, iar un bărbat a fost înjunghiat. Craiova este locul în care au des astfel de confruntări. De obicei, la baza acestor scene stau diversele conflicte între clanurile de rromi din oraș.

Totuşi, de data aceasta vorbim despre o răfuială în familie. Un tânăr a fost înjunghiat şi agresat de membrii familiei concubinei cu care acesta trăia.

Un bărbat a fost agresat şi înjunghiat pe o stradă din Craiova

Conflictul care a dus la înjunghierea unui tânăr a pornit pe o stradă din Craiova, judeţul Dolj. Membrii familiei concubinei bărbatului au devenit nervoşi iar din această perspectivă a izbucnit un conflict stradal. Vorbim despre faptul că, după o ceartă, una dintre rudele concubinei l-a înjunghiat pe tânăr în braţul drept. La faţa locului au apărut şi oamenii legii care au aplanat conflictul. Se pare că viaţa bărbatului în vârstă de 26 de ani nu este pusă în pericol. Totuşi, acesta a fost transportat de urgenţă la un spital din Craiova. Într-un scurt comunicat, oamenii legii au explicat ce s-a întâmplat:

„Imediat, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care au identificat un tânăr de 26 de ani, din Craiova, care era rănit în zona braţului drept. Cel în cauză a fost transportat cu o autospecială de poliţie la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, precizează comunicatul IPJ Dolj.

Oamenii legii au mai declarat faptul că până la data transmiterii informaţiilor, poliţiştii nu au mai identificat alte persoane rănite în conflict. Totuşi, o anchetă se află în curs de finalizare şi se vor stabili atât cauzele producerii conclictului cât şi persoanele implicate şi vinovate.

„Până în prezent, nu au mai fost identificate alte persoane care să fi suferit leziuni în urma altercaţiei”, a mai transmis IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infractţunii de lovire sau alte violenţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *