Prima pagină » Local » Scandal în Piața Unirii din Iași. Un bărbat din Vaslui a făcut dezastru prin localurile din centru. Polițiștii l-au încătușat imediat pe agresor

Scandal în Piața Unirii din Iași. Un bărbat din Vaslui a făcut dezastru prin localurile din centru. Polițiștii l-au încătușat imediat pe agresor

17 iul. 2024, 02:00, 3 ,
Petronel Ștefan în Local

Un bărbat de 36 de ani, din Vaslui, a făcut un scandal monstru în Piața Unirii din Iași. Acesta a început să fie agresiv cu persoanele care stăteau la localurile din zonă și a fost scos afară cu forța de către paznici

Luni, 15 iulie 2024, în jurul orei 16:30, un bărbat din comuna Averești, județul Vaslui, a provocat mai multe probleme în centrul Iașului. Fiind băut bine, acesta a început să meargă pe la terase și să agreseze verbal clienții. La un moment dat, a fost imobilizat de paznici și a fost chemată Poliția Locală în sprijin.

Scandal în Piața Unirii din Iași

M.M., în vârstă de 36 de ani, umbla pe străzile din Iași și, fiind sub influența alcoolului, a început să creeze probleme oamenilor de la terase, cărora le cerea o sticlă de vin, înjurându-i când era refuzat. După ce a trecut pe la două localuri, a fost prins de paznicii unei terase și imobilizat. Aceștia l-au adus imediat la un echipaj de Poliție Locală și l-au pus cu fața pe capotă. Polițistul local a cerut sprijinul colegilor, care și-au făcut apariția la fața locului. Agresorul a fost încătușat, însă în tot acest timp a continuat să țipe și să înjure. Zilele trecute, la ștrandul municipal, s-a iscat o altercație între mai multe persoane.

„În data de 15.07.2024, în jurul orei 16:45, polițiștii locali s-au autosesizat cu privire la producerea unor acte de tulburare a ordinii și liniștii publice în Piața Unirii. La fața locului fiind identificată o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care amenința persoanele din zonă, folosind expresii și cuvinte jignitoare. Întrucât, în momentul interceptării, persoana în cauză a continuat să se manifeste violent, dând dovadă de agresivitate sporită, s-a procedat la imobilizarea acesteia prin încătușare”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Iași.

Individul nu s-a liniștit

Deși a fost încătușat, bărbatul nu s-a liniștit și a continuat să înjure și să se zbată în mâinile polițiștilor. Acesta a fost transportat cu echipajul de poliție la Institutul de Psihiatrie „Socola”, pentru a primi sprijin specializat. Individul nu a mai fost depistat prin municipiul Iași făcând astfel de probleme. Polițiștii locali au fost solicitați, în această vară, la sute de intervenții.

„Persoana a fost condusă și internată la Institutul de Psihiatrie «Socola». Persoana a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 500 de lei, în baza Legii 61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială a ordinii și liniștii publice”, au mai precizat polițiștii locali.

După ce a provocat un scandal imens în Piața Unirii din Iași, bărbatul se poate gândi la ce a făcut în timp ce este internat la Institutul de Psihiatrie „Socola”.

Comentarii
  • Smecheria astora si nu numai a lor se termina in momentul in care sunt saltati de POLITIE si ulterior devin adevarati mielusei.

  • Țăranu dacă are blugi, ciocate, oleacă de bătaie știe, se poate plimba prin centru.

  • aruncat intr-un beci adanc de 5 m cum am eu la tara si deschisa usa la beci la anu pe vremea asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024