Prima pagină » Titlurile zilei » Scandal în miez de noapte, lângă cuibul prostituatelor din Iași. Un tânăr a fost atacat de patru indivizi, în fața imobilului

Scandal în miez de noapte, lângă cuibul prostituatelor din Iași. Un tânăr a fost atacat de patru indivizi, în fața imobilului

18 sept. 2024, 02:00, 6 ,
Petronel Ștefan în Titlurile zilei

În seara de 15 septembrie 2024, un tânăr din Iași a fost atacat lângă cuibul prostituatelor de pe strada Zimbrului, nr 17. Localnicii au sunat la poliție după ce au auzit țipetele din stradă

Un tânăr de 20 de ani a mers la un prieten din zonă, însă a ajuns într-o situație complicată. Chiar la intrare în bloc, patru indivizi stăteau în fața ușii și așteptau pe cineva. De acolo, lucrurile au degenerat, iar la final, a fost necesară intervenția autorităților.

Scandal lângă cuibul prostituatelor din Iași după ce un tânăr a fost atacat

Vecinii au auzit zgomote în jurul orei 23:00, iar atunci au vrut să vadă ce se întâmplă în stradă. Au observat că erau câțiva indivizi în fața unui bloc, care se certau, doar că deodată a pornit o bătaie. Alertați, oamenii au început să sune la 112 pentru ca poliția să intervină. În Iași au mai fost astfel de incidente, când mai multe persoane au atacat un cetățean. Autoritățile din oraș cunosc că în zona respectivă își desfășoară activitatea prostituatele. Majoritatea apartamentelor sunt date în închiriere, în regim hotelier.

„Am auzit, undeva pe la 23:00, pe cineva vorbind în stradă puțin mai tare, dar nu am dat importanță. Deodată, au început să țipe și părea că se întâmplă ceva. A fost un scandal între niște tineri, nici nu am văzut exact ce s-a întâmplat, pentru că s-a întâmplat destul de rapid. Însă mai mulți oameni au sesizat ce se întâmplă, iar cineva a anunțat autoritățile. În 20 de minute era o adevărată desfășurare de forțe, o mașină de poliție și vreo câțiva oameni cu scuturi, credeam că sunt jandarmi”, povestește Monica, o localnică din zonă.

Agresorii au fugit de la fața locului

La fața locului și-au făcut apariția mai mulți polițiști care au verificat zona. Pe imaginile înregistrate de către localnici se observă cum echipele de intervenție îi caută, prin zonă, pe agresori. Fiind un complex rezidențial, a fost chemată și firma de pază. Agresorii erau de negăsit, deoarece au fugit imediat de la fața locului, când au auzit că vin polițiștii. Singura persoană rămasă era doar un tânăr din Iași, student, care a precizat că a fost atacat de patru indivizi necunoscuți. Totuși, deși le-a spus polițiștilor toate aceste lucruri, a refuzat să depună plângere. Poliția va continua ancheta pentru a identifica toate persoanele implicate în incident. În urmă cu două luni, camerele de supraveghere au mai surprins o bătaie pe o stradă din Iași.

„La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 23:30, Secția nr. 3 Poliție Iași a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Iași are loc un conflict între mai multe persoane. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat faptul că în zonă nu se afla nicio persoană. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 23:20, un bărbat ar fi fost agresat fizic de către persoane necunoscute, fiindu-i adresate cuvinte și expresii jignitoare. Acesta a fost identificat și, cu ocazia audierii, a declarat că nu depune plângere pentru comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe. Cercetările continuă, în vederea identificării celor implicați în incident și luării măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Localnicii s-au alertat după ce un tânăr a fost atacat lângă cuibul prostituatelor din Iași. Polițiștii nu au identificat încă agresorii, dar vor continua să facă verificări.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • cuibul prostituatelor 🤣🤣🤣

  • Astea sunt peste tot si in toate 🤣🤣🤣

  • articol de toata jena EXACT e si acest portal pe platforma wordpress cu securitate de gradinita

  • Mai deunazi faceati reclama la o astfel de panarama, mai aveati un pic si o faceati eroina si cetatean de onoare a orasului. Acum cand nu v-ati primit tainul ati inceput sa improscati cu cacat ?

  • Newton, Lazar Residence si alte cambuze sunt raiul panaramelor, indiferent ca sunt chatiste sau prostituate fizic. Oricum nu e vreo diferenta.

  • A vrut sa se bage peste rand. Aia asteptau linistiti la coada, cand a aparut studentul. Si-a luat-o pe meritate. Ceva imi spune ca este medicinist 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024