Prima pagină » Titlurile zilei » Scandal în mediul de afaceri din Iași! Doi frați au ajuns la cuțite din cauza averii. Gigi Huludet: „Eu am mai multe firme, el nu are nimic” – FOTO/VIDEO

Scandal în mediul de afaceri din Iași! Doi frați au ajuns la cuțite din cauza averii. Gigi Huludet: „Eu am mai multe firme, el nu are nimic” – FOTO/VIDEO

02 feb. 2023, 02:00, 8 ,
Raluca COSTIN în Titlurile zilei

Un scandal a izbucnit în mediul de afaceri din Iași! Vasile Huludet îl acuză pe fratele său, Gigi Huludet, că are angajați la negru, dar și că aceștia muncesc fără echipament de protecție. Firma SC Forest Construct Express SRL, deținută de Gigi Huludet, se ocupă cu exploatarea lemnului. Cel acuzat spune că există un conflict mai vechi între el și fratele său

Doi frați din Iași au ajuns dușmani din cauza averii, iar unul dintre ei este acuzat că are angajați la negru, care muncesc fără echipament de protecție. Gigi Huludet, patronul SC Forest Construct Express SRL, care se ocupă de exploatarea lemnului, este acuzat de fratele său, Vasile Huludet, că încalcă legea. Reclamantul a depus sesizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Iași.

„Vreau să vă aduc la cunoștință faptul că sunt mai multe nereguli pe raza comunei Aroneanu, în pădurea Letea din Iași, unde se desfășoară lucrări de exploatare a lemnului cu un număr de cinci-șase muncitori care nu lucrează cu forme legale și nici nu au echipament de protecție.

Oamenii trebuie să aibă cască de protecție, mănuși, genunchere, bocanci și protecție la picioare, ca să nu se taie cu drujba. Anul trecut, un muncitor care nu avea echipament de protecție, ce se numește Mihai Ostrovanu, s-a tăiat cu drujba, a ajuns la spital și nu s-a schimbat nimic de atunci.

Tot așa muncesc oamenii și pot oricând să se taie. Firma depozitează lemnul în satul Rediu Aldei, comuna Aroneanu. Tot în zona aceea exploatează lemnul”, susține Vasile Huludet. Inspectorii ITM Iași au verificat mai multe firme și au aplicat amenzi pentru munca la negru.

Un scandal a izbucnit între doi frați în mediul de afaceri din Iași

Contactat telefonic de reporterii BZI, Gigi Huludet neagă acuzațiile aduse de fratele său și spune că acesta este invidios pe succesul său.

„Nu am lucrători la negru. Toți muncitorii mei au contracte de muncă. Suntem eu, fiul meu, soția și încă un muncitor care lucrează la mine. Fratele meu, care e dus oleacă cu capul, invidios, lansează acuzațiile la adresa mea. Eu nu vreau să-i fac rău, dar s-ar putea să-i pară rău că trăiește. Conflictul e de mai mult timp, de când erau părinții, cu terenurile.

Eu am mai multe firme, el nu are nimic. L-am angajat, el a făcut probleme. Eu tot tac, nu zic nimic, dar o să-mi dau drumul la gură. I-am zis să se liniștească. A fost și azi (n.r. – 1 februarie 2023) aici, unde depozităm lemnele. Erau fiul meu și doi oameni care culegeau crengi, deci nu erau angajații mei. A fost ieri ITM-ul la mine și a zis că e totul în regulă. Cum au venit, așa au plecat”, susține Gigi Huludet, administratorul firmei SC Forest Construct Express SRL.

Potrivit ultimelor date financiare ale firmei, în anul 2021, numărul mediu de angajați era 1 și firma avea profit 0. Cifra de afaceri înregistrată era de 66.000 de lei, iar firma avea datorii de 71.000 de lei. În Iași a crescut cererea pentru lemne, dar și numărul firmelor care se ocupă de exploatare.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în cazul scandalului izbucnit în mediul de afaceri din Iași, între cei doi frați Huludet.

Comentarii
  • Are dreptate că are oameni la negru ii păcălește pe beții oameni că le da bani țigări a avut un bar in Dorobanți închiriat îți este greata când intri acolo și cu omul care și-a tăiat piciorul anul trecut la pus pe om să mintă la spital ca sa spună că sa tăiat acasă că sa nu ii vina ITM într-un final este un animal care profită de oameni. Bagameas P,,Ain mustață lui

  • Daca astia sunt din „mediul de afaceri din Iasi”,…ne-am dat naibii…

  • Da, ca si Vasile e baiat bun. Asta traieste numai din scandal.

  • Andy ești un prost care nu știi nimic și te bagi în seama , aia sunt oamenii domnului Vasile, dacă te dici la fazanarie ii găsești acolo , și pe ei și porcii care împart pesta porcina peste tot prin zona ,

  • Un reportaj trebuie făcut și despre domnul Vasile care lasă porcii liberi prin pădure și recoltele oamenilor și ii hrănește cu mâncare de la asociația de vânători, are dosare pentru furt de curent dar are pușcă daca da porci pe unde trebuie ….

  • Uite de asta vin razboaie, iarna nu mai ninge si se pupa barbat cu barbat ca de astia ca voi nu se pot uita in curtile lor trebuie sa vada si ce face vecinul…fiecare face dupa cum il duce capu…stii sa te descurci in viata traiesti nu stii ai murit…

  • Daca publici un articol cu un astfel de titlu atunci documenteaza-te serios.
    Ia informatii despre cei „doi oameni de afaceri”, care sunt „afacerile” si cum stiu ei sa respecte oamenii si legile.

  • Un escroc ordinar un jeg de om care păcălește oamenii la pușcărie cu tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`