Prima pagină » Titlurile zilei » Scandal în lumea interlopă din Iași. Constantin Gangal a fost reținut după ce a fost „turnat” de un nepot că i-a dat bani cu camătă. Mascații au descins în forță la el acasă – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Scandal în lumea interlopă din Iași. Constantin Gangal a fost reținut după ce a fost „turnat” de un nepot că i-a dat bani cu camătă. Mascații au descins în forță la el acasă – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

28 feb. 2024, 02:00, 30 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Încă un scandal în lumea interlopă din Iași. Constantin Gangal a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost „turnat”. Acesta este acuzat de faptul că ar fi amenințat un individ căruia i-a dat bani cu împrumut

Constantin Gangal a fost dus de polițiști în fața judecătorilor ieri, după ce a fost reținut în prealabil pentru 24 de ore. Totul s-a petrecut pentru că Gangal ar fi fost „turnat” la poliție de un personaj apropiat de lumea interlopă, care îi este și nepot. Acesta își spune Pyn și ar fi împrumutat bani de la Constantin Gangal. Din câte se pare, Gangal i-ar fi cerut returnarea sumei, iar Pyn ar fi cerut ajutorul polițiștilor, spunând că a fost amenințat pentru a înapoia banii.

Scandal terminat cu percheziții în lumea interlopă din Iași

Polițiștii au intrat pe fir, iar luni, 26 februarie, l-au băgat în arest pe Constantin Gangal.

„La data de 26 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au reținut un bărbat, de 57 de ani, din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj. Din cercetări a rezultat că, la data de 08.12.2023, acesta ar fi amenințat, cu acte de violență, un bărbat de 34 de ani, din comuna Miroslava, prin intermediul rețelelor sociale, în vederea remiterii unei sume de bani, întrucât, în perioada 2022-2023, persoana vătămată ar fi luat bani cu împrumut de la el.

La data de 26.02.2024, în urma unei percheziții domiciliare la imobilul bărbatului, polițiștii au ridicat mai multe sume de bani, 3 telefoane mobile și un laptop. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru audieri. În baza probatoriului administrat în cauză, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. La data de 27 februarie 2024, urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași cu propuneri legale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Reglare de conturi în familie?

Toată întâmplarea pare a fi o reglare de conturi în familie. Dar, de ceva vreme, nici interlopii nu se mai „războiesc”, nici măcar prin cuvinte. Până și cea mai mică problemă este „soluționată” de oamenii legii. Nu este pentru prima dată când cele două personaje implicate în această poveste ajung în atenția polițiștilor din Iași. Numele lor au fost legate de diferite incidente. Dacă va fi găsit vinovat, Constantin Gangal ar putea fi condamnat la închisoare. Rămâne de văzut ce decizie vor lua magistrații după scandalul din lumea interlopă din Iași.

Comentarii
  • Asa oras, asa interlopi. De kkt.

  • astia lui gangal si cur dunenii put a prostie ,sunt anal fabeti si cretini din nastere toti !

  • Să vedem cum mai scoateți capul în oraș pintilie ,Costel va ajutat în toate , să va fie rușine unde sunt pozele alea cu mușchi pe la palatul culturii

  • L-au legat corduneni ca pyn are fete la produs împreună cu Adrian Corduneanu ! Ion gangal cu frate-su l-a cam înjosit pe Adrian în mai multe rânduri și Costel corduneanu și-a făcut treaba ca de obicei! Cine atentează la familia lui îi leagă …

  • Excremente sociale, stiri de prima pagina, kkt

  • Dacă și asta este interlop vai de mama lor.Furau vaci pe timpuri din Voinesti și Miroslava, el și cu slaninosul de fratesu ion cerseau prin Leeds Anglia și își terorizat conaționalii trimitindui ca sclavi la munca și ei rupeau grătarele cu slănină și gheare de găină și se postat pe rețele drept interlopi.Niste gunoaie ale societății.

  • Pe cine au bătut la viața lor aceste gunoaie? Pe nimeni căci ei numai pe Tik tok și Facebook se bat.Neam de lingurari și jeguri aciuat în Dacia.

  • Duamna Stolerenco

    Ai de basmaua mea…ei n-au ce manca si se cred interlopi.

  • Morala ? fiecare dintre noi avem cite cel putin un ”Brutus” in familie si in cercul restrins de prieteni

  • ia dat un milion și vrea două sute în plus să aibă și el de semințe
    Ăștia vând țigări de la moldoveni, petarde de Crăciun și au două nespălate la stradă și se cheamă clan de interlopi ,auzi..

  • Clanul Corcoduș

    Ciori spurcate de la Slobozia, au crescut la coada vacii și acum sunt băieți cu x6 făcut pe curu la niște țărănci proaste rupte de foame și de pl, sifoane și prăduitori care pupă în bot sugătoarele

  • Vasilica Pintilie sa vedem acum cum te mai afisezi prin oras. Dupa tot binele facut de toata familia Gangal tu te-ai dus sa faci 16 pe Costel. Esti prost!!! Cazul se va rezolva dar tu in Iasi nu o sa mai ai liniste. Ai sa vezi zdreamto.

  • Asta îmi lua banii și spunea ca mă protejează de Corduneanu și ca el e cei mai smeker din oraș și ca daca nu le dau bani mă omoara cu bătaia și îmi și face prostii la fund cum au mai făcut. Doamne ajută să îl aresteze pe slănina expirată!

  • Uitați și voi cum ride prostalanu, De unde interop acest gunoi?Voi îl faceți mare interlop , el săracul nici casa nu are stau în Dacia într-un apartament 25 persoane, GRASUL de fratesu sta prin Dalas, vai de capul lor merg cu mașină de 1200 euro, astai interlop? Nu vedeți ce fapta mare are, a dat și el doi lei la neamurile lui și gata se cheamă interlop. Lăsați-l sa meargă la pușcărie acolo unde place lui.

  • Iti luoa banii și ati dadea și la coastee doua trei bucăți sa nu uiți cine ie jmecher

  • Adrian Corduneanu

    Adrian Corduneanu l a legat pe frate-su exact ce a pățit și asta.Adrian Corduneanu a făcut miting🤣în față la Inspectoratul de poliție 🤣să l lege pe frate-su.Asta a făcut mai discret dar tot praduitor e..să ți legi săngele.Un prieten sau un partener de afaceri îl leagă în secunda doi!

  • Vasilica Corduneanu câcăciosul

    Costel Corduneanu e la spital bolnav grav ,nu mai poate să asiste la judecată țigănească!🤣Avocatul diavolului zace abandonat de femeie și familie intr un pat de spital.🙈

  • Când spui tigan spui caca, pute carnea pe ei cea cra lingelati in cur pe mareșal țigani spurcati

  • BODOGAN DIN DACIA

    Lasa CA SI ȚOKÃİLĂ MA AMENINȚAT SI CA MA BATE DACA MAI IAU BANI DE LA ION GANAGAL CU CĂMĂTARA SI NU IAU DE LA EL…SI NU IA MAI FACUT NIMIC POLITIA…. RUSINE POLITIA ROMÂNA

  • Cucu bau am aparut

    Văleu mama

  • Cucu bau am apărut

    Smecher omu o muncit pentru numele asta!

  • Vorbiti …degeaba multi sunt pe langa subiect…costel gangal are fapte…e baiat…dar sa intors lumea inverts in 2024 ca fraieri sa aiba bani si jmecheri ciocanari iasului sa nu aiba… si nu sau adaptat la stilu nou ..valabil pt toti care scrie ti aici … daca ai bani nu esti si smecher…luati repede politia in brate…praduitorilor

  • Jean Braileanu

    Te astept pe Dr Vicol gunoiule! Iti pun punga mea Gucci pe bostan si iti rup rozeta!

  • Bibirica tu ești un mic pungas care se crede mare infractor. Omu asta a furat cai, vaci, oi, găini și a și bătut vro doi amețiți prin târg. Tu ești un bulangiu gălbejit trecut de criza vârstei mijlocii.

  • Pisaiar câini la colț de stradă.auzi interlopi))))atârnă la o florărie in Dacia tot neamul.cand trec se fac că nu mă vede ))).va este ciuda că ne-am ridicat din combinații și voi atârnați.))pina asta e un alt gunoi erau filmulețe poate pe net cum și-o dădea la grup într-o casă în Miroslava sugalai de căcat .

  • Nici Corduneanu, nici Cosmos cu ai lui, nici ăștia nu sunt smecheri. Șmecheri in Iași sunt putini, ii numeri pe degete, plus ca nu apar prin ziare si nu fac pușcărie 10 ani. Fapte nu înseamnă să stai 10 ani la pușcărie… Smecher nu înseamnă să te bați cu lumea pe stradă… Mai sunt fraieri in comentarii care se întreabă pe cine a batut unul sau altul. Sa vezi mentalitatea fraierilor… Trebuie sa bați pe cineva ca sa fii smecher..

  • Smecherii adevarati nu stau la puscarie cu 20 in camera si mananca ghiveci de fasole. Adevaratii smecheri sunt cei cu afaceri mari, legale, contributori, educati, isi fac concedii prin locuri exotice, isi fac copiii doctori, etc. Nici nu stiu cum poate lumea sa bage in seama scursurile astea de ”interlopi”…

  • Ce mandru merge asta ca l-au plimbat ala cu loganu :)))))

  • Un pezevenchi de etnie tigan din Pakistan.

  • A numi interlopi astfel de gunoaie, declasifica ziaristul. Nu avem interlopi, nu avem clanuri ci doar niste familii dezorganizate, asistati sociali cu iz de votanti, pe care statul si justitia ii tine in brate, deci niste putori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *